標題: [轉貼] 英軍為6億或飛林柏特 [打印本頁]

作者: mikeycwebb    時間: 2007-6-5 09:01 AM     標題: [轉貼] 英軍為6億或飛林柏特

林柏特在英格蘭上周五迎戰巴西的友賽再成為球迷「箭靶」,於明晚英軍作客惡鬥愛沙尼亞的歐洲國家盃E組外圍賽,教練麥卡倫為了自己的帥位和足總6.2億港元的進帳,或會棄用林柏特,並讓高治和布歷治復任正選。

由於英格蘭的出線競爭對手克羅地亞、俄羅斯與以色列俱在上周六獲勝,令英軍明晚非勝不可,否則晉級決賽周機會便名存實亡,造成最少2.3億港元(1500萬鎊)、最多6.2億元(4000萬鎊,以取得冠軍計算)的經濟損失。在對巴西之役,林柏特於中場中路伙拍謝拉特繼續被抨擊,主責進攻的林柏特製造的威脅寥寥可數,明仗可能遭貶為後備。

對於屢被喝倒采,林柏特抱怨道﹕「我曾2次獲球迷選為英軍年度最佳球員,為何當日投我一票的人,今日向我報以噓聲?」不過他謂會以碧咸、高治與夏格維斯等隊友的例子為動力,以努力和表現贏回掌聲。至於明仗高治應會取代周五演出乏善足陳的中鋒阿倫史密夫,新丁左後衛索尼也會讓位予傷癒的布歷治。

各位巴打終於等到林伯在英軍被貶後備啦
希望唔係吹水啦麥卡倫
期待英軍對愛沙里亞個場波呀
謝拉特被釋放=]
唔知會唔會大炒到呢?
作者: sas    時間: 2007-6-5 09:47 AM

晨早就應就打後備啦
世界盃果陣係又射唔係又射
o徒X晒d機會
你做唔做到野大家有眼睇啦
被人小果陣仲(博)嘴
作者: khkeung    時間: 2007-6-5 12:27 PM

佢一向射波都係 9 射居多
之係勁射中間
睇下省唔省中人改變方向罷了
作者: iknow    時間: 2007-6-5 08:43 PM

我唔覺得佢幫到英格蘭d咩野...
撞位之餘, 謝拉特可能都有好表現...佢??佢唔係隱形...但攞親波都冇好野發生...==''
林伯做謝老四, 卡域克同夏格維斯ge後備算la...
作者: sky308    時間: 2007-6-5 09:27 PM

世界盃大家都有眼睇到
數據顯示林伯射門次數 中龍次數 同埋入球都嚇大家一大跳
星期五場波我有睇 雙特有分工 上半場由林伯打前 謝4打防 下半場對調
下半場英軍進攻次數 組織明顯同上半場有分別 間唔中都拎番球場上既主動權

講進攻遠射 謝拉特真係有過之 而無不及
講分波大家都平手
講防守更係謝拉特擅長
所以棄用林伯既事 睇黎未必係壞事

所以都同大家既睇法一樣 用正中既防守中場既卡域克或夏格維斯 放生謝拉特進攻 效果可能更佳
作者: Liverpool825    時間: 2007-6-7 12:51 AM

林柏特 Go home! You are shit !
作者: iknow    時間: 2007-6-7 02:57 PM

佢冇做後備...
依然正選出場阻住晒...==''
碧咸全場跑...謝拉特分下波...

林柏特??做觀眾而已...
作為英fans...見到佢出場都有d心up=="
作者: 勇勇    時間: 2007-6-7 03:42 PM

我都比較LIKE謝拉特多D!
就算係射門老謝都好過林伯伯!
作者: @娛樂滿紛    時間: 2007-6-7 04:00 PM

世界盃果陣 佢系咪 食左春藥 ﹗

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0