標題: AC米蘭將基拿甸奴掛牌 [打印本頁]

作者: Kaz00086    時間: 2007-6-6 11:32 PM     標題: AC米蘭將基拿甸奴掛牌

AC米蘭副會長加利安尼稱因基拿甸奴近日某些言論

決定將意大利前鋒基拿甸奴掛牌..定價2400萬鎊

加利安尼更稱只有皇馬..巴塞..某些英超球會才有能力將基拿甸奴收歸旗下

加利安尼表示因亨利希望留在阿仙奴繼續發展..所以宣佈收購亨利行動失敗

掛牌原因:因在歐聯決賽中屈居恩沙基之下擔任後備...所以表示自己不受賞識

抵死
作者: tonykwl    時間: 2007-6-7 12:08 AM

只有皇馬..巴塞..某些英超球會才有能力將基拿甸奴收歸旗下......
But I think 基拿甸奴無能力響皇馬..巴塞..某些英超球會立足~!
作者: 艾力克    時間: 2007-6-7 12:12 AM

24m對而家o既佢黎講係貴左d喎
作者: NaTuRaL_GiFt    時間: 2007-6-7 12:48 AM

掛牌仲要2400萬鎊,你叫人點買得落手??
作者: iknow    時間: 2007-6-7 12:49 AM

14m都俾多佢la=="
作者: 物__    時間: 2007-6-7 01:25 AM

Originally posted by NaTuRaL_GiFt at 2007-6-7 12:48 AM:
掛牌仲要2400萬鎊,你叫人點買得落手??
係2400萬歐元
作者: rfky    時間: 2007-6-7 01:34 AM

佢咁講會唔會係嚇下基拿甸奴呢
始終恩沙基同朗拿度都3字頭啦
奧利華拉雖然26左右 但係踢到咁
基拿甸奴係最有希望架喎
作者: edward1906    時間: 2007-6-7 01:40 AM

佢今季踢到咁,ac仲想原價2400萬賣走
佢踢番帕爾馬既水準就大把人爭
作者: 报纸    時間: 2007-6-7 05:00 AM

Originally posted by 物__ at 2007-6-6 11:25 AM:

係2400萬歐元

作者: amigofans    時間: 2007-6-7 09:29 AM

佢不如同阿祖安奴一齊留柏爾馬啦, 可能負負得番個正wor!

最後兩條友一人入30球, 柏爾馬攞冠軍!!
作者: Shaqleung    時間: 2007-6-8 02:50 PM

無野呀.....吊高唻賣.....即係唔諗住賣je~~我諗都係基拿甸奴自己request transfer,ac就順佢意,得登set高個價...又或者諗住用唻換eto'o~
作者: 處處吻    時間: 2007-6-8 03:05 PM

好似話祖記有興趣, 因為查斯古特有機會離隊, 雖然貴, 但兩隊之前一齊玩過假波...
作者: leoglas    時間: 2007-6-8 09:52 PM

自03-04係parma打出名堂後,我一直都期待佢成為「恩沙基第二」。
但幾季下來,進步不見,反而入球越來越少。

軍刀走左,恩沙基又傷, 奧利華拉水土不服,應該把握到機會上位。到今季表現,只能用不知所謂來形容。
現在掛牌24m euro ,會唔會有d發白日夢。
作者: Kian76    時間: 2007-6-9 12:24 AM

Originally posted by leoglas at 2007-6-8 09:52 PM:
自03-04係parma打出名堂後,我一直都...
佢既踢法比較似雲佬多於恩沙基,不過佢係更多禁區外攻門的雲佬,相反冇雲佬咁多高空二傳,呢個就係帕爾馬時代既基拿甸奴。

但黎到AC米蘭,佢既自由度被大大壓制,你會發現佢既踢法有明顯既分野,完全唔敢起腳,究竟係咪完全佢既問題呢??

佢今季假假地都用左大半季時間去入左12球,下半季好多時都係後備上陣,都算係米蘭既首席射手,但講真,佢既踢法或生活節奏夾唔倒米蘭係真既,但咁樣唔代表佢廢囉!!!

基斯普、華朗、舒夫真高一樣夾唔掂車仔,咁係咪代表佢地廢先??

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0