標題: 死好命的英格蘭 [打印本頁]

作者: 龍九州    時間: 2007-6-7 04:43 AM     標題: 死好命的英格蘭

又畀矩執左三分,克羅地亞俄羅斯亙交白卷,距離又縮窒左!
作者: lauric318    時間: 2007-6-7 04:51 AM

英格蘭 3:0 都叫死好命
作者: -o-    時間: 2007-6-7 07:46 AM

佢指既死好命應該係同組個兩隊和左
作者: amigofans    時間: 2007-6-7 09:23 AM

此話可解??

克羅地亞同俄羅斯條命咪仲好, 英格蘭有個咁好o野o既領隊....
作者: 自由神    時間: 2007-6-7 09:32 AM

Originally posted by 龍九州 at 2007-6-7 04:43 AM:
又畀矩執左三分,克羅地亞俄羅斯亙交白卷,距離又縮窒左!
錯啦!克羅地亞俄羅斯亙交白卷其實係好重要。
佢地一人一分。
最後雙雙以一分優勢力壓英軍入決賽周。
作者: mikeycwebb    時間: 2007-6-7 10:19 AM

我想不算是死好命吧
不要忘記 克羅地亞和俄羅斯也算不上甚麼強隊
只是現在的英軍領隊令英軍技不如人罷了
作者: amigofans    時間: 2007-6-7 10:28 AM

Originally posted by mikeycwebb at 2007-6-7 10:19 AM:
我想不算是死好命吧
不要忘記 克羅地亞和俄羅斯也算不上甚麼強隊
只是現在的英軍領隊令英軍技不如人罷了
算吧啦朋友, 係香港吾好同人講你覺得英格蘭ok, 捧英格蘭係吾識波既代名詞,

認係巴西, 意大利點計都有著數, 就算佢地打到一劈屎既時候
作者: iknow    時間: 2007-6-7 02:49 PM

Originally posted by filter-052fans at 2007-6-7 10:28 AM:
算吧啦朋友, 係香港吾好同人講你覺得英格蘭ok, 捧英格蘭係吾識波既代名詞,
咁你又唔能夠將英格蘭fans係唔識波ge代名詞ga喎...
係巴西意大利fans都唔一定好識波...
作者: 大佬呀    時間: 2007-6-7 09:19 PM

Originally posted by filter-052fans at 2007-6-7 10:28 AM:

你同樓主都on9
每隊波都實有人鍾意唔鍾意
人地贏又要話人地死好命
捧英格蘭就唔識呀?
你係咪有病呀 笨柒
作者: DeepThroat    時間: 2007-6-7 09:26 PM

Originally posted by 大佬呀 at 2007-6-7 09:19 PM:

你同樓主都on9
每隊波都實有人鍾意唔鍾意
人地贏又要話人地死好命
捧英格蘭就唔識呀?
你係咪有病呀 笨柒
大佬呀,你誤會了,佢其實係英格蘭fans,佢係度曲線反緊d香港巴西,意大利球迷咋!!
作者: Rated-R    時間: 2007-6-7 09:36 PM

唔好話捧英格蘭就唔識波,泰利,謝拉特,祖高爾真系幾ok,但因為某D球星而捧果隊波既人就一定唔識波,對住愛沙尼亞呢D九流部隊入一粒,交兩個AST,甚至贏三粒唔反映到有幾掂、幾好狀態,咁有本事又唔見可以打抵巴西???
作者: bigfish    時間: 2007-6-7 10:46 PM

英格蘭成日唔好運, 逢大賽都輸運, 但計真正實力應屬世界第一, 第二 la
作者: hizaku    時間: 2007-6-7 11:01 PM

Originally posted by bigfish at 2007-6-7 10:46 PM:
英格蘭成日唔好運, 逢大賽都輸運, 但計真正實力應屬世界第一, 第二 la
I lol'd irl
today we celebrate
THE RETURN OF THE FISH

作者: khkeung    時間: 2007-6-7 11:32 PM

你睇佢上年打世界杯
佢如果有少少唔好幸既話已經一早出局
打到悶到痴根都入到 8 強
算係咁啦

世界一二
係香港會有人認同既
唔好話世界
下年歐國杯都未係頭二啦

不過你地鐘意就得啦
英軍第一~~~
作者: hamsubboy    時間: 2007-6-7 11:47 PM

當然不是好事!
因為現在是要出線, #5的BROTHER IS RIGHT!

如果我是England team fans, 我寧願
1)克羅地亞WON俄羅斯and以色列,
2) 俄羅斯and以色列拿不到分數,
3) 克羅地亞早一點確實出線.
3A) England 最後一場對克羅地亞, 克羅地亞早一點確實出線, 希望到時克羅地亞渣流灘.
作者: 王晶    時間: 2007-6-8 12:33 AM

Originally posted by bigfish at 2007-6-7 10:46 PM:
贏左隊"勁旅" 3 : 0 即刻浮番上水喎
作者: ronja    時間: 2007-6-8 02:21 AM

Originally posted by bigfish at 2007-6-7 22:46:

第一!第一!
作者: nashisthebestpg    時間: 2007-6-8 02:32 AM

有乜好命唔好命.....外圍賽.....
另外....早就應該選番beckham啦..........
作者: 5m    時間: 2007-6-8 02:47 AM

Originally posted by Rated-R at 2007-6-7 09:36 PM:
唔好話捧英格蘭就唔識波,泰利,謝拉特,...
其實你又唔使借d倚去冷嘲佢既
英格蘭有佢踢o既呢2場波同之前冇佢真係唔同左好多
話佢狀態好唔係近呢2場講,係由卡比路重用返碧咸就開始講緊
起碼狀態比你所講ok果3位球員來得更好些
作者: Rated-R    時間: 2007-6-8 09:48 AM

Originally posted by bigfish at 2007-6-7 22:46:
屬世界第一, 第二又會逢大賽都輸既???屎就屎la,運???七分實力,三分運數ar,咪系度扲支茅吉自己個盾la
作者: amigofans    時間: 2007-6-8 12:05 PM

Originally posted by Rated-R at 2007-6-8 09:48 AM:

屬世界第一, 第二又會逢大賽都輸既???屎就屎la,運???七分實力,三分運數ar,咪系度扲支茅吉自己個盾la
屎! 直頭一篤屎啦!

所以最勁又技術又有實力既仍然係....

世外高人興世無爭, 巴西
實而不華防守一絕, 意大利
永遠的黑馬, 西班牙
代代都有新馬勒當拿既, 阿根廷
作者: renmy    時間: 2007-6-8 03:13 PM

每個人捧自己愛嘅team都有不同原因

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0