標題: 美洲金盃勁好睇! [打印本頁]

作者: leeyanta    時間: 2007-6-9 07:59 AM     標題: 美洲金盃勁好睇!

勁多入波...巴拿馬 vs 洪都拉斯 半場已經3粒...買大執到笑呵呵!!!

圖片附件: BAHU.JPG (2007-6-9 07:59 AM, 13.3 KB) / 下載次數 51
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=1118018&k=78e8dd5b7597b3f05714b4966270d362&t=1727032943&sid=SobB6w

作者: 自由神    時間: 2007-6-9 09:32 AM

古巴原來都唔係雜魚呀!
同墨西哥踢到46波咋
作者: 自由神    時間: 2007-6-9 09:40 AM

古巴領先1:0...........................
作者: 自由神    時間: 2007-6-9 09:57 AM

古巴 1:1 墨西哥
作者: 勇勇    時間: 2007-6-9 04:55 PM

好多人都話洪都拉斯強過巴拿馬,我就覺得係55波,不過o係中立場踢巴拿馬都可以贏波,巴拿馬睇黎有D料到喎
作者: locklock    時間: 2007-6-9 05:18 PM

Originally posted by 勇勇 at 2007-6-9 04:55 PM:
好多人都話洪都拉斯強過巴拿馬,我就覺得係55波,不過o係中立場踢巴拿馬都可
以贏波,巴拿馬睇黎有D料到喎
如果你有睇現場,你一定唔會咁講,全場關鍵,球證紅牌早早另洪都拉斯小打一人。
巴拿馬唔係好勁,只係佔了洪便誼而勝,當然兩者差距不遠,但如十一人對十一人,
洪一定不會敗陣,因為在小打一人前,洪是壓住巴來打,還有洪少打的是中場大腦。
下場洪軍要在缺少大腦情況下戰墨軍,十分不樂觀,反觀巴軍只是面對古巴挑戰,
戰和都好大機會出線,今次因為只有三組,小組最佳第三會有兩隊出線。

[ Last edited by locklock on 2007-6-9 at 05:21 PM ]
作者: leeyanta    時間: 2007-6-10 08:05 AM

加拿大 對 瓜德羅普 半場又開咗大...
瓜德羅普世界足壇新勢力!

[ Last edited by leeyanta on 2007-6-10 at 08:11 AM ]
作者: 龍九州    時間: 2007-6-11 12:19 AM

同意樓主
我睇過有幾隊小組入滲非常之悅目
好過睇果d死人英格蘭毛人迷什麼七旋斬屈機高q大碌棍郁悶式踢法
作者: Rated-R    時間: 2007-6-12 11:46 AM

瓜德羅普有名將~~~
作者: 勇勇    時間: 2007-6-12 05:41 PM

Originally posted by locklock at 2007-6-9 17:18:

如果你有睇現場,你一定唔會咁講,...
我冇now所以冇得睇!
多謝ocklock比料我喎,我下一轉知道點做la

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0