標題: 國米再被指涉嫌做假帳 [打印本頁]

作者: kuru    時間: 2007-6-22 12:43 AM     標題: 國米再被指涉嫌做假帳

【on.cc專訊】 意大利球壇再爆醜聞,今次主角仲要係國際米蘭!有指藍黑兵團透過做假帳去獲得05/06球季的註冊資格,目前正受調查,如果罪成國米唔單止會被褫奪05/06的意甲冠軍,仲可能被罰降落乙組。球會方面強調無做假帳:「國米無透過假帳維持財政,我們一向確保財政平衡,仲已經準備文件證明。」

意甲真係多假野, 上季先話AC及袓記一個減分一個降落乙組到, 仲連冠軍都冇埋, 現在如果連國米都話褫奪個冠軍咁攞到05/06既冠軍球隊仲應唔應該慶祝好,話晒過左成年時間~
作者: bigfish    時間: 2007-6-22 10:18 AM

本來我都歡迎意大利球會加盟英超 geh, 不過搞咁多野, 諗諗下都係唔支持 la
作者: 自由神    時間: 2007-6-22 10:45 AM

Originally posted by bigfish at 2007-6-22 10:18 AM:
本來我都歡迎意大利球會加盟英超 geh, 不過搞咁多野, 諗諗下都係唔支持 la
英國想出兵攻打意大利咩?
作者: Edgar_Davids    時間: 2007-6-22 10:49 AM

Originally posted by 自由神 at 22-6-2007 10:45:

英國想出兵攻打意大利咩?
本來我都唔接受英超聯改名做意超聯 ge, 不過搞咁多新奇野, 諗諗下都係繼續支持 la  
作者: ppcat    時間: 2007-6-22 10:54 AM

莫吉都話過 意甲四強得羅馬青白
作者: 自由神    時間: 2007-6-22 11:02 AM

Originally posted by ppcat at 2007-6-22 10:54 AM:
莫吉都話過 意甲四強得羅馬青白
所以當年有巴迪高既羅馬贏聯賽冠軍,好多人都話係意國近年最正直既勝利
作者: amigofans    時間: 2007-6-22 11:32 AM

無所謂啦, 最多咪一開始話扣你20分, 最後你又會上訴上到減5分, 正所謂, 則則膊吾多覺,

出年大家又有得睇番祖記, ac又吾洗扣分, 又可以同祖記爭冠軍, 攪到咁大獲, 都係用番一季時間就回復正常, ac仲攞埋歐冠, 吹咩?

仲有無人記得當年法國足總係點樣罰打假波既馬賽, 我覺得d法國佬均真好多...

意大利佬, 不知所謂 !
作者: chesta    時間: 2007-6-23 02:02 AM

國米扮正義都扮得耐囉......
不過我唔想佢降班(雖則我都好樂意見到),
下屆睇到祖記做低國米先爽o架嘛!
作者: amigofans    時間: 2007-6-23 09:44 AM

Originally posted by chesta at 2007-6-23 02:02 AM:
國米扮正義都扮得耐囉......
不過我唔想佢降班(雖則我都好樂意見到),
下屆睇到祖記做低國米先爽o架嘛!
根本下季都係ac同祖記爭, 因為吾如果吾係ac同祖記出左事, 國米打多20年都攞吾到冠軍!
作者: ken820    時間: 2007-6-23 07:47 PM

唔知國米會唔會降班呢

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0