標題: 點解喜歡睇女仔腳趾呢? [打印本頁]

作者: 啜皇    時間: 2007-8-16 01:41 AM     標題: 點解喜歡睇女仔腳趾呢?

E家成日報紙都有報導D女星腳趾相,素人美女涼鞋相,有冇油指甲油呀,因此,會唔會影嚮到有愛睇腳趾的興趣呢
作者: pigcat    時間: 2007-8-16 10:32 PM

都唔知腳趾有乜好睇............
作者: 敗北    時間: 2007-8-17 12:49 AM

唔鍾意睇腳趾 鍾意睇腳
作者: andyandyandy    時間: 2007-8-17 06:15 AM

我都係唔鍾意睇腳趾,實際D睇身材,睇衣著,睇樣貌仲好.
作者: seed94385349    時間: 2007-9-3 06:26 PM

鍾意睇腳趾 鍾意睇腳
作者: jordanwong    時間: 2007-9-3 10:21 PM

每個人總有特別口味
. a7 v/ e, P, Q3 b$ }; T
$ y8 X) K7 H' g5 \& V/ e( z" b1 a. f3 E$ B/ t' h9 n: V
有人鐘意大波 ,+ N, `3 c5 w% d5 v: H
有人要 黃蜂腰
6 b6 g, K% v" a! b/ p- A$ J; _$ r' T0 |$ ?# v2 ^
有人要大囉
0 x) P0 ^* P- p2 h3 j# d; B( S. N! e
8 L. n, l9 w$ I! b) N& G5 t.......小腿.......大腿,,,,,無奇不有) z8 K3 D* I. A# Q. D: b+ d

- t7 o7 Q* w9 ]0 v. Q總之吾係太變態同犯法就得啦
作者: 逃犯2    時間: 2007-9-4 08:51 AM     標題: "戀足癖"

是否有種叫"戀物癖",有一種人特別鍾意女人的內衣、絲襪,聽說"戀足癖"是其中一種,不過只睇唔錫,應該衛生。
作者: fabric    時間: 2007-9-4 03:34 PM

我喜歡睇D女仔個囉, 尢其是穿牛仔褲的女仔
作者: gary770130    時間: 2009-4-9 10:59 AM

我要腳趾!!!我只想要看腳指XD
作者: michael1611    時間: 2009-4-9 12:32 PM

Hard to know why...

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0