標題: 賤精公司 "有線電視" ..... [打印本頁]

作者: super168    時間: 2007-8-16 09:49 AM     標題: 賤精公司 "有線電視" .....

有線電視個Sales "Jim 鐘" 擅自更改客戶合約,明明沒有合約佢竟然擅自延長兩年合約給客戶,如果唔係要上網登記電郵地址,都唔知畀人延長左兩年合約,3 ^. F( ~& F, Z7 M% B

) l; }# p- d# h& n$ g個熱線電話只懂敷衍客戶,成日叫人等,一係就Cut 人線,要人重新再打過,一日將個問題重複講九十幾次,真係痳Q煩,而且重係沒有回覆; p0 }3 |& k, S' E( a6 d$ l
9 f6 v5 ]4 s( z0 K. H& A' E  e" M
呢間公司營商手法真係不知所謂....' F4 a1 O9 ?1 S( K/ }

: W/ r$ W" I4 q: q5 o: @% S4 o: T大家有冇方法可以直接啲投訴.............................) C- K  ^1 c; x% A, ^
/ c5 U6 S. s6 @3 H: j
有線電視個Sales "Jim 鐘" 正PK
8 V% _. o6 n* m& x有線電視個Sales "Jim 鐘" 正人渣
作者: march23    時間: 2007-8-16 09:54 AM

投訴去 "消費者委員會" 啦!
作者: ch3mistry    時間: 2007-8-16 09:55 AM

有線賤格就出哂名嫁啦
作者: cloud222    時間: 2007-8-16 11:08 AM     標題: til ke lo mo 有線...

Yes,.....&*&^%$%^(*
作者: jesus1016cheung    時間: 2007-8-16 03:23 PM

有線出哂名唔好架啦,我以前都係用有線都覺得勁痳煩,之後就轉咗用netvigator
作者: popo502    時間: 2007-8-16 06:54 PM

[賤精公司]講得咁文雅既 應該叫狗[東]公司
作者: super168    時間: 2007-8-17 06:26 PM

救命呀!!!
  g8 ^- ^, c+ `4 L, n9 B
, k4 t6 g* e% w+ Y( m1 o/ l有線個PK要我等兩個禮拜,等佢Check下喎.....
作者: shehboy    時間: 2007-8-18 07:02 AM

見到佢d街邊sale屎埋黎勁sell, 我話以前領教過, 免費都唔會再幫襯. ! ?1 Z: u4 `) ]0 |2 |( @1 v
咁佢就無野好講, 收左皮.
作者: GTOGTO    時間: 2007-8-18 02:14 PM

聯絡傳媒投訴啦, G' f6 |! d0 |4 j
消委會搞得掂都有排,再唔岩條氣唔順出律師信 哈哈哈
作者: 呀俊    時間: 2007-8-18 10:14 PM

邊到睇合約??我e+都想轉上網
! @5 q& }" `0 K$ p$ _4 d1 A: c+ o我一日cut到十幾次線5 S$ z& W7 I& ^/ s9 ^* M+ ^& h

6 H; y/ x/ q5 U# k: p8 `, S0 f2 b[ Last edited by 呀俊 on 2007-8-19 at 12:50 AM ]
作者: 長飛丸    時間: 2007-8-19 03:37 AM

其實唔只有線,好多野都係咁.......
作者: super168    時間: 2007-8-21 05:49 PM

今日再打電話畀有線,佢又要我等呀....Help !!!!!!8 u/ G4 ]" `, t( B! Q7 X2 w3 l5 f
: E4 S4 ~" k0 \8 B  O, Z  v
個"Jim 鐘"係續約部
作者: 謙    時間: 2007-8-21 10:14 PM

算喇=3="/ B( p& j# A7 m  O8 j
- I5 ~- `' j2 ]3 ^* L
有線唔係咁你都唔信喇
作者: yuri    時間: 2007-8-22 06:08 AM

用過一次有線 以後都唔會再用佢ga la
作者: keiff    時間: 2007-8-23 03:51 PM

我都係咁話~~
0 i5 M7 r) ^; h  p5 e: D以後都唔會再用佢

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0