標題: 你有冇攬住野訓覺既習慣架? [打印本頁]

作者: Legendrick    時間: 2007-8-18 02:03 AM     標題: 你有冇攬住野訓覺既習慣架?

我唔知點解訓覺係都要攬住個枕頭 唔攬好似唔舒服咁
作者: chong2002    時間: 2007-8-18 02:15 AM

咁既情況,根據心理學黎講
0 s4 {& I( V+ F9 u3 S" H你本身個人想要安全感反映於你既行為上
作者: em610610    時間: 2007-8-18 02:20 AM

我都係= =* M: o, h) @! W( E9 O* r3 K
攬住個枕頭訓舒服好多~~
作者: a13670    時間: 2007-8-18 03:54 AM

冇攬野呀: t5 j. m+ r. b' N" l* W( n

' V: w% q+ E: Y, v你地仲乜攬野??
作者: sakura310    時間: 2007-8-18 07:37 AM

咁未必係缺乏安全感ge% r( p4 N7 e4 p

) |. T- o+ a( P1 S例如有d人,平時訓覺已經有個枕頭8 j9 ^9 ~/ C; c3 \+ Z6 ^
但係都要多個抱抌
+ n* T, O4 w3 b(近日ACG界都好興出抱抌俾某方面有興趣人士...)
作者: 米多人不怪    時間: 2007-8-18 12:23 PM

我都係...........
作者: BBNN    時間: 2007-8-18 01:03 PM

我有個公仔由細攬到大
作者: GTOGTO    時間: 2007-8-18 02:12 PM

可能手腳攬住軟綿的野舒服點
/ W0 |3 n) v' Z! g但我個人覺得好阻手阻腳
: w2 O, t8 n  `" m1 g阻住晒我訓覺自油活動,影響睡眠質素
作者: loklok117    時間: 2007-8-19 08:05 PM

我成家人都有條虫虫(攬枕)
作者: @娛樂滿紛    時間: 2007-8-20 01:06 PM

我仲以為女仔先會添. 7 ~- _- H5 {, E  b0 _6 d
我就一定吾會 啦.
作者: -仔仔仔-    時間: 2007-8-20 02:10 PM

Originally posted by a13670 at 2007-8-18 03:54 AM:
9 j1 ]0 w* y* j' [* G3 K" G冇攬野呀
8 G1 y$ H3 I- N& x
. _3 E+ n$ m# n0 m" `! P8 V$ y你地仲乜攬野??
/ O! C3 ?" l$ p- N, J
攬咪攬囉,有問題??5 o$ P6 }2 k- ]4 o0 u; t5 F
差人拉呀
作者: 敗北    時間: 2007-8-20 05:52 PM

鍾意露半隻腳出黎夾住張被
作者: yuri    時間: 2007-8-21 04:58 AM

唔會攬住野訓覺 如果唔係係影響我訓覺
作者: ︱ 綽〞    時間: 2007-8-22 06:23 PM

有攬架~~# d( u% U( @  K* T
攬個細個d o既枕頭; X  J+ t7 j8 i: J$ j* u
唔攬唔舒服
作者: haukwankin    時間: 2007-8-23 05:36 PM

以前有,不過戒o左...

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0