標題: 俄羅斯好波之人艾沙云 [打印本頁]

作者: 龍九州    時間: 2007-9-12 03:24 AM     標題: 俄羅斯好波之人艾沙云

Andrey Arshavin
The Best Russian Football Player 2006
http://www.youtube.com/watch?v=Zu7x98AKcSs
上場對馬其頓八十分鐘係左路舞過三位球員殺入禁區面對龍門冷靜抽近柱入網..咁好波既球員..why not 大球會搵佢過檔news既?
作者: Paul71    時間: 2007-9-12 04:48 AM

真係幾好波...
作者: leeyanta    時間: 2007-9-12 07:48 AM

其實一年前有好多大球會揾過佢..但係佢喜歡留係聖彼德堡..所以無離去!
作者: 自由神    時間: 2007-9-12 10:14 AM

佢層經多次成為國內最佳球員!
雖然已經26歲,但佢對於效力國際大球會仍然無動於衷
因為,佢愛呢個國家,呢個城市!
作者: amigofans    時間: 2007-9-12 10:31 AM

Originally posted by 自由神 at 2007-9-12 10:14 AM:
佢層經多次成為國內最佳球員!
雖然已經26歲,但佢對於效力國際大球會仍然無動於衷
因為,佢愛呢個國家,呢個城市!
兩睇啦, 我覺得作為一個運動員無咩上進心....

即係寧願做山寨王, 有咩用先....
作者: Rated-R    時間: 2007-9-12 11:57 AM

Originally posted by filter-052fans at 2007-9-12 10:31:

兩睇啦, 我覺得作為一個運動員無咩上進心....

即係寧願做山寨王, 有咩用先....
咁拿鐵斯,傑斯都無咩上進心了
作者: amigofans    時間: 2007-9-12 02:26 PM

Originally posted by Rated-R at 2007-9-12 11:57 AM:

咁拿鐵斯,傑斯都無咩上進心了
拿鐵斯直頭係經典既例子啦, 好聽就係講情義,
唔好聽可以講成不思進取....

當年阿仙奴曼聯都唔知斟過佢幾多次,
但佢死都要踢修咸頓, 最後球員生涯空有100球英超入球紀錄...
咩冠軍都無攞過, 亦無去挑戰過....

傑斯完全係另一回事, 雖然佢只踢曼聯, 但9面英超獎牌至今仲係紀錄,
佢攞過歐聯, fa cup 同聯賽杯, 我唔知佢做咩有間班霸唔踢, 要去第2度,
挑戰d咩呢? 係咪要搵間火星球會去踢呢?

之所以我唔會話馬甸尼, 魯爾踢死一度唔走就叫無上進心...
根本係兩回事!!

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0