標題: 雲南譚仔米線 [打印本頁]

作者: wer    時間: 2007-9-16 05:55 PM     標題: 雲南譚仔米線

近呢兩個月去譚仔食米線, 發覺佢加左價不特止,

d質素都開始下降~~~

我通常都係去深水埗黃金附近o個兩間食既~~

佢地d小辣, 一時就勁辣, 一時都似酸辣, 質素方面既控制真係差左d~~

另外, d侍應既服務態度愈來愈差, 叫人抺枱叫到食完都未抺......

又試過企o係counter叮左勁多次都冇人黎收錢~~

最後我掉低左d錢就走左!!!

本來我係捧場客黎架!!!但我對呢間舖頭已經好失望啦......
作者: 但丁    時間: 2007-9-16 06:31 PM

我都係捧場客!
真係忍無可忍囉! 加價不特止, 質素有問題, d餸越黎越少....我依家都無去
作者: 華D    時間: 2007-9-16 07:21 PM

Originally posted by 但丁 at 2007-9-16 06:31 PM:
我都係捧場客!
真係忍無可忍囉! 加價不特止, 質素有問題, d餸越黎越少....我依家都無去
d餸真係少左好多....份量都細左.....而家一碗3個餸都唔夠飽...
作者: chong2002    時間: 2007-9-16 07:55 PM

Originally posted by 華D at 2007-9-16 07:21 PM:

d餸真係少左好多....份量都細左.....而家一碗3個餸都唔夠飽...
由八月一日加價左第3次價後我已經唔再食佢
作者: mj1234456    時間: 2007-9-16 07:58 PM

0係左敦係咪都有一間??
作者: byros04    時間: 2007-9-16 08:24 PM

Originally posted by 華D at 2007-9-16 07:21 PM:

鬼咩.......叫碗牛肉米線數得倒得5、6片牛肉........
作者: 沙田少年    時間: 2007-9-16 09:55 PM

不嬲都只係一般, 以前有段時間成日去食晏, 覺得好o既都係佢d麵線本身同涷齋啡
作者: 華D    時間: 2007-9-16 11:01 PM

Originally posted by byros04 at 2007-9-16 08:24 PM:

鬼咩.......叫碗牛肉米線數得倒得5、6片牛肉........
以前好多餸架....好鬼大碗 好似唔洗本咁 又飽又好味.....而家又貴又唔抵食....
作者: king.Miller    時間: 2007-9-17 09:02 AM

其實SSP個度都有兩間雲南米線的,一間好似叫新昌隆、另一間唔記得名喇,味道都唔錯的,講辣個人覺得重辣過譚仔tim,價錢亦較低,所以不訪試下呢兩間
作者: 12d3    時間: 2007-9-17 12:56 PM

不嬲都唔明點解譚仔可以開咁多分店, 甚至有人等位
作者: wer    時間: 2007-9-17 05:45 PM

Originally posted by king.Miller at 2007-9-17 09:02:
其實SSP個度都有兩間雲南米線的,一間...
遲d又試下先
作者: leety112233    時間: 2007-9-17 10:20 PM

Now everywhere have 雲南米線,參差一定有!!
作者: 17317328    時間: 2007-9-19 10:57 PM

譚仔個間係咪冇紙巾個間? 我之前係長沙灣蘇屋村下有食過d餸的確好少
但係係佢對面條街 有間4川麻辣米線 佢都加左 1個2餸都要22(好似)+辣3蚊
但係小辣都好正 =譚仔中辣
同埋d餸多1半咁濟 雖然貴 但係我覺得個間抵食好多!
作者: 小小康    時間: 2007-9-21 11:55 PM

名大於實.......只是份量足......但水準一般~~!!!!!

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0