標題: 利記歐聯唔掂? [打印本頁]

作者: 尺分屹八4    時間: 2007-10-4 12:53 PM     標題: 利記歐聯唔掂?

利記歐聯唔掂?
利記歐聯宜家得個1分
會唔會入唔到16強... - -
作者: tonykwl    時間: 2007-10-4 05:16 PM

佢果組又唔係太難打, 我睇攞個第2 出線唔難, 太多人比"賓佬"用, 好似仲未試到個贏波陣容出黎~!
作者: sky308    時間: 2007-10-4 11:47 PM

真係太多人
球員未習慣夾咁多個隊友
人腳相當足夠
出線應該無問題
話哂利記依3年2次打入決賽
點都要信賓帥既能力
作者: eric911    時間: 2007-10-5 01:10 AM

Originally posted by sky308 at 2007-10-4 11:47 PM:
真係太多人
球員未習慣夾咁多個隊友
人腳相當足夠
出線應該無問題
話哂利記依3年2次打入決賽
點都要信賓帥既能力
如果傷兵好番晒,昨晚已無出沙比、馬斯查蘭奴、巴布、班納、基維爾、艾卡、里奧 ,雖然人多未必一定好,但一定羨慕死好多英超領隊﹗

作者: 禾確特    時間: 2007-10-5 02:15 AM

打杯賽真係唔駛同佢地擔心呀!!!
作者: amigofans    時間: 2007-10-5 09:28 AM

今年同早幾年最大既分別係, 以前只會注重一兩個杯賽,

今年係四條戰線開火,
賓帥堅持既果種"輪換制"係龍係蛇,
相信會有個答案.....

個人覺得"輪換制"有點理想化, 而且佢果種"輪換制",
有別於99年曼聯果種, 佢果種係主力骨幹都換埋....

聯賽杯對雷丁就出主力皇牌torres, 聯賽反而無啦啦收起佢,
結果主場和波失兩大分....咁樣留力法有著數咩?

雖然歐聯同組對手唔算強, 但不要忘記利物浦只有一分在手,
萬一黎緊兩場再失分, 出線就有危機.....
作者: kwongcp0001    時間: 2007-10-5 11:30 PM

Still support Liverpool, they surely can recover from this bad situation!!
作者: ronja    時間: 2007-10-6 07:19 AM

support Liverpool!!

作者: qqdd    時間: 2007-10-7 03:43 AM

上個禮拜場波好有古惑
作者: tonykwl    時間: 2007-10-25 11:17 AM

打3場得一分, 真係成街眼鏡, 係唔係老定成咁呀 ?!?
作者: edward1906    時間: 2007-10-25 12:12 PM

輪換太多人,賓帥累死利物浦
作者: amigofans    時間: 2007-10-25 01:42 PM

Originally posted by tonykwl at 2007-10-25 11:17 AM:
打3場得一分, 真係成街眼鏡, 係唔係老定成咁呀 ?!?
你覺得佢係腦定, 定係計算失誤呢?

球季唔買入新中堅, 用埋d咩所謂留力既輪換制,
結果希比亞錯漏百出, 歐聯同聯賽都進退失據...

賓尼迪斯同摩連奴兩位巨星同於05年登錄英超,
但摩連奴同佢既分別在, 摩連奴完全理解英超特性如何,
所以係用人上面, 往往取得平衡, 簡單講係留放得宜,
唔會應出力既時候唔出, 要留力既時候就去谷....

賓先生仲沿用佢係西班牙果套, 只求戰術不求巨星既打法,
永遠只能淪為杯賽專家, 即侯利亞之流....
作者: 沙維    時間: 2007-10-25 03:43 PM

d人腳未夾啫
遲d應該會好d
作者: Kian76    時間: 2007-10-26 12:01 AM

因為桂神話利記同華倫會贏,神係唔可以反抗架!!

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0