標題: 遇到咁的場面,你會點做? [打印本頁]

作者: yeung hiu he    時間: 2007-10-12 03:15 PM     標題: 遇到咁的場面,你會點做?

前文: 近排Eason 演唱會 及劉德華演唱會 好多人都買不到飛, 如果有一日行街突然間在你前面行的一個人跌左他們兩個是但一個的演唱會飛, 重要是第一排四百幾蚊握手位, 而你用盡所有方法都買不到飛, 咁你會點呀?* q' v% _( U1 ^$ w2 X& X; z8 P+ z
1 b7 J, E: K  R/ s; t% d! ?# U+ S
a) 上前拾起演唱會飛並比番條友" i( {: ~* p* K9 A

) z' }6 W0 m; M0 H0 yb) 自己收埋, _" i" q0 b! y. m/ Q
+ Y& K% ?6 d0 n
如果是我的話我會自己收埋.
作者: bt新之助    時間: 2007-10-12 04:27 PM

a3 b1 _/ J' F$ R: }9 K
做人唔好咁貪心
' ]! }& U1 F6 i0 t% l+ l呵呵
作者: harvey22    時間: 2007-10-12 07:09 PM

Always AAAAA! Do the rite thing X)
作者: SCM    時間: 2007-10-12 09:44 PM

Originally posted by yeung hiu he at 2007-10-12 03:15 PM:
! k5 u% i1 m3 I前文: 近排Eason 演唱會 及劉德華演唱...
0 |5 ]% R6 z4 o# s3 z3 c! J1 g自己收埋 再抄王牛
0 N. X- k( e. u
/ Q, S5 C1 V! @- N0 z; j8 j2 {1 u2 {: O
講少姐 我唔會為左個演唱會搞到咁) k7 ^. o/ W1 p, n4 ]: j% Q
更加唔會為錢
作者: ch.chak    時間: 2007-10-12 09:50 PM

如果當時人記得邊行邊個位
5 r4 Q, G. E9 ]邊日係邊度買* q2 L4 i1 i& ~$ `# U+ w6 p
並證實d飛係當時人所有' ]3 q. N5 G: k# ~4 j
佢有權報警告你拾為不報
作者: 愛新覺羅    時間: 2007-10-13 01:45 AM

比返佢啦
2 x5 E" Y% D, V! D* b再問下佢可唔可以賣比你
0 ]# i* w/ a8 R9 Y: d9 x, E, n" `1 B5 l6 B/ d' V( c8 I! d
唔好左少少野損自己人格
作者: gigg11    時間: 2007-10-13 01:53 AM

我會畀返0個個人...
- J3 f0 z* C" s8 D( p: E/ i8 ?: ?' D5 Y1 H我唔係扮晒野~只不過我信哩個世界有天理循環~5 M# s. \) {/ S! c
你今日執人D野....第日都會有人執返你D野...

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0