標題: 有問題想請教下_____ [打印本頁]

作者: sweetsweet    時間: 2007-11-3 12:42 PM     標題: 有問題想請教下_____

想問下d男仔..
1))可唔可以同我詳細分下點為之 (係外表方面,還是內在方面),同埋各個類型都搵d明星代表下..?
1.清純 :
2.甜美:
3.可愛:
4.純情:

2))以上4者之,包唔包括有女人味(唔係成熟果隻女人味,係比人感覺好女仔)

3))假設個男仔中意清純果類清純女仔,,係咪就=對甜美類型冇咩興趣?又or對性感女人味冇興趣??

4))點解咁多男仔中意d女仔清純?純情?

5))小小姣一定唔會係清純?

6))江若琳里d係咩類型?
作者: 自由神    時間: 2007-11-3 04:51 PM

我想講..........
做番自己就可以啦
無謂為左吸引大部份既男性而刻意改變自己
一個愛你既人,無論你係點,清唔清純都好啦
佢都係會深深咁愛著你。
作者: trista_cheong    時間: 2007-11-5 11:59 AM

Originally posted by sweetsweet at 2007-11-3 12:42 PM:
想問下d男仔..
1))可唔可以同我詳細...
嘩……… 呢啲問題我真係答唔到﹐叫某個溝女皇男版主大大回應您好似切題少少噃~~
作者: trista_cheong    時間: 2007-11-5 12:11 PM

Originally posted by 自由神 at 2007-11-3 04:51 PM:
我想講..........
做番自己就可以啦
...
神仔
我諗我都可以照辦煮吓個碗~~~ 
煩借版友sweetsweet個文章bones 一用~ hope you don't mind~

想問下d女仔..
1))可唔可以同我詳細分下點為之 (係外表方面,還是內在方面),同埋各個類型都搵d明星代表下..?
1.清澀 :
2.體貼:
3.靚仔:
4.有型:

2))以上4者之,包唔包括有男人味(唔係成熟果隻男人味,係比人感覺好男仔)

3))假設個女仔中意清澀果類清澀男仔,,係咪就對體貼類型冇咩興趣?又or對狂野壞男人味冇興趣??

4))點解咁多女仔中意d男仔高大威猛?

5))小小壞小小曳一定唔會係清澀?

6))金城武里d係咩類型?

作者: SWK    時間: 2007-11-10 02:34 AM

Originally posted by sweetsweet at 2007-11-3 12:42:
想問下d男仔..
1))可唔可以同我詳細...
1.清純:   類似斯文個隻
2.甜美:   笑容呀
3.可愛:   應該係成日做埋啲小動作 講野有小小無里頭個隻
4.純情:   講小小有感情既野 就面紅同尷尬表情個隻

比人感覺好女仔  個人感覺好難答

對我黎講 男仔係唔同時期/唔同情況  就會鍾意唔同性格既女仔

多男仔中意d女仔清純?純情?  我估係容易溝掛

小小姣一定唔會係清純    我諗所有女仔都有姣既一面 不過唔係個個女仔咁易表現出黎
作者: sweetsweet    時間: 2007-11-10 05:33 PM

Originally posted by SWK at 2007-11-10 02:34 AM:

1.清純:   類似斯文個隻
2.甜美:...
清純=純情嗎?
另外,皮膚比較白既女仔會比人感覺清純or純情嗎?

對d白既女仔有咩感覺?(當然講緊成個人整體都ok果d)
女仔白d係咪好d?感覺女仔d?

[ Last edited by sweetsweet on 2007-11-10 at 05:41 PM ]
作者: sweetsweet    時間: 2007-11-10 05:39 PM

Originally posted by trista_cheong at 2007-11-5 12:11 PM:

神仔
我諗我都可以照辦...
我答你啦,,我係女仔..

想問下d女仔..
1.清澀 :青靚白,斯斯文文
2.體貼:識落先知..
3.靚仔:靚仔,不過唔好似女仔
4.有型:一定要高大大隻!好man!

2))以上4者之,包唔包括有男人味(唔係成熟果隻男人味,係比人感覺好男仔)
only 4.有型有~

3))假設個女仔中意清澀果類清澀男仔,,係咪就對體貼類型冇咩興趣?又or對狂野壞男人味冇興趣??

我都唔識答..

4))點解咁多女仔中意d男仔高大威猛? 因為有安全感,好想撒佢嬌

5))小小壞小小曳一定唔會係清澀?我都唔識答..

6))金城武里d係咩類型?.有型,,不過過份man..所以唔中意佢..

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0