標題: 跳下舞都投訴......? [打印本頁]

作者: eric911    時間: 2007-11-7 02:14 AM     標題: 跳下舞都投訴......?

歌星賀台慶個個都話唔好睇,原因除了無新意和質素差之外,最大原因是一班係又投訴唔係又投訴的觀眾。關心妍跳舞嗰part竟然有7宗投訴,話意識不良壞細路﹗喂﹗第一,如果人哋叫做玩下少少新意(其實唔算新野),你又話意識差。保守一點又話沉悶,叫人點做?第二,關小姐又唔係著住內衣跳黎跳去,又冇過火動作,咁都話鹹濕?如果家長驚這些表演影嚮兒女,咁不如先驚你自己影嚮啲仔女先啦﹗咁都分唔出好與壞,重唔係有問題?唔怪得香港既性教育咁差啦﹗你班家長知唔知性教育差會導致咩?就係亂倫、性病、16歲未夠就懷孕等問題﹗又點解香港電視節目質素差到咁?因為你地太保守,令到一班電視人有新野都唔敢做,怕左你地班師奶又投訴。愛兒女天公地道,投訴亦有絕對自由,但也要有道理才可呀﹗
作者: Mun    時間: 2007-11-7 03:24 AM

香港有唔少人思想重停留喺古代...
作者: h9n2yun    時間: 2007-11-7 09:45 AM     標題: 都唔知係咪其實電視台d人去投訴

家長應該無咁得閒掛.........
作者: 雷鳴仁    時間: 2007-11-7 10:28 AM

唉...算數la !! 香港人而家ge文化搞到好似識投訴先代表自己係知識份子 !!! g- u; r# C4 T% g4 L
仲有 , 香港人做ge節目就要正正經經 , 如果唔係就投訴你 ,  j( @7 ~! ?- @0 S: M+ r* I
但係佢地就成日扭過去睇咩東風衛視ar , AXN ar , - L% @8 u. [6 R( R
根本o個d節目好多時仲激 , 意識更不良 ,+ u1 h) y; u. }) k7 ~: _. S/ @5 \* w* ?
不過無計...因為人地唔係講廣東話 , 所以"有文化"的家長們即刻拍手讚好 !!!
作者: terry797    時間: 2007-11-7 04:16 PM

所以日本咪咁鐘意做埋d亂倫,sm既a片囉,,/ Y5 s1 k3 R5 m
吸引亞洲保守既傻仔=]( e- x4 ?# f5 |3 Z, H6 h% W
外國跳呢D舞=普通
作者: kaky923    時間: 2007-11-7 10:19 PM

其實我覺得係文化既差異,我可以敢講台慶跳舞嗰part
! a& Z* S2 L2 \+ Y( K
" L8 w4 _; K5 E" R" G9 J3 G係日本同台灣佢地一定唔敢播出街,你話我話既0 p5 ~" ]' g4 |; ^7 n
9 Z% R: b* a3 x  W2 k
知唔知點解?
作者: 大優勢    時間: 2007-11-7 11:47 PM

係因為[意淫]/ T* [, _: Y$ H: r
/ z8 N. }% f6 |8 H
吾係好多人接受啲人話跳就跳
  g9 v: z/ h7 L$ d! Z; D6 Z2 H1 F! `+ r
( X6 S7 `: n/ O4 B) N. v佢覺得動作淫賤 $ R, A6 O7 a4 f

2 l, T1 ?( _9 N' {& d$ o5 E投訴下吾得呀
: S% A/ b" h& [! ?3 b* G$ Q# t* C8 m9 V
* r% Q4 x" f( E* u今日跳柱舞
/ z4 p- U1 m% K8 ?$ v% {' v! `9 b& f1 f
" N. _( }6 G6 q$ }: O, D明日跳淫舞" a. g! y* X; ^

6 u, F3 Y; B9 k% k$ c都有機會嫁 8 {$ r, @0 x* c8 J. j1 j: h/ `

0 _4 G1 X, r( y( s% O3 C  m你睇 蕭定一啲女
7 w0 c6 z) q: ]7 D2 z5 e0 e& a' H3 F7 }. w  f* b
個個大大波 , 重做歌手  O7 ]( r& z, D/ e* B- w4 n
6 q. S+ M" U( q# J& p) l# [( ~
遲啲咪跳啲淫舞
作者: Nucks    時間: 2007-11-8 01:59 PM

關小姐三人件舞衣完全唔性感, 比舞動奇跡更沒看頭, 如果只係針對鋼管舞呢種表演形式, 也無話可說了, 人人看法不同吧

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0