標題: 女仔朋友生日, 有咩地方好去?? [打印本頁]

作者: lookityourself    時間: 2007-11-30 11:58 PM     標題: 女仔朋友生日, 有咩地方好去??

聽日我一個女仔朋友生日..,.
" p5 A# c8 J0 ]# [; _6 B. k下午幾個鐘頭我陪佢, 夜晚佢就同frd 食飯.,.5 [! I8 N  [! K7 ]0 ~4 @- {
我地就約旺角等, 但旺角去得多, 人又多, 都唔知有咩做
: Z0 Z$ \2 R% F# z3 }. C
9 j2 \; D" f6 z$ X, g有冇人可以幫我諗下呢幾個小時可以去邊度??
6 [7 B' }8 T; K5 G7 }# ?# ~) w佢生日ma, 唔想果幾個鐘咁無聊,, 幫下我丫..
. r! k# j3 K4 n& w2 m2 u! x) Y萬分感激!!!!!!!!!!!!!!!
作者: kuru    時間: 2007-12-1 12:06 AM

旺角咁多人就唔好約果度lu, 行到累去食野,搵位都可以唔見半個鐘,
9 `7 A) D# t0 d- L! p但係唔係女朋友黎架先?
% @. X6 c( s$ x3 f唔係既就睇場戲算囉,
( V  h' m- s: L係就帶佢去間酒店食下野
6 K  `- q5 _5 Z% Y% t! P8 E過下2人世界~
作者: 阿感    時間: 2007-12-1 12:13 AM

諗唔到有乜o野做不如約晏d出o黎,如果係普通朋友o既話
作者: 衰貓    時間: 2007-12-1 12:18 AM

Originally posted by lookityourself at 2007-11-30 23:58:0 }5 }, Q! @4 w% j# O- P+ R
聽日我一個女仔朋友生日..,., C  A1 B6 p0 [7 f/ i
下午幾...
/ p- Z1 z! a9 U. j1 Q
. k$ a9 h" A  s* P! e+ T- v
. p( i$ ~1 {5 L3 o6 j4 m* L0 q) Z* O得幾個鐘,真惡搞‧‧‧‧‧你識得話成日去旺角,但仲約係旺角等?改約係第度啦‧‧‧‧‧尖沙咀碼頭等得唔得?可以係HarbourCity入面既餐廳食又得,搭船過海係中環蘭桂坊上面食又得(如果係中環就最好兩點後,因為lunch time勁多人),食完可以搭車入去赤柱行下,又可以上山頂,有相機就帶埋去同佢影相‧‧‧‧‧不過無論去邊度都好,最好早啲決定同訂定位,唔好到時搞到要一齊企響度等咁"火累"‧‧‧‧‧如果真係要約旺角等既話,就可以搭車入去西貢食,一樣好多有特式既餐廳‧‧‧‧‧3 e" B  }) K$ F0 l% }: G
. s; n% [, }+ q4 H- ~5 V
[ Last edited by 衰貓 on 2007-12-1 at 12:20 AM ]

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0