標題: 返緊一份人工好o既工 [打印本頁]

作者: ASPP    時間: 2008-1-4 10:49 PM     標題: 返緊一份人工好o既工

但d 野自己又唔識做, 工時又長, 老細又唔係好人
! H) |2 E/ G- G9 \你地會點做?
作者: haukwankin    時間: 2008-1-5 12:27 AM

你指好既意思係幾好先???
作者: 阿感    時間: 2008-1-5 12:48 AM

Originally posted by ASPP at  22:49:+ y7 t  P- i+ H* K
" r0 g8 w/ z8 s5 j, }5 A3 _% e6 J! f你地會點做?
6 |: N6 T9 c4 z( g# q* E

9 }1 I$ s# x2 V: w幹犯法的嗎?
作者: Playbr3    時間: 2008-1-5 06:17 AM

Originally posted by ASPP at 2008-1-4 10:49 PM:
5 C# o0 Q4 w1 `) L但d 野自己又唔識做, 工時又長, 老細又唔係好人& N% o$ u5 A9 y
你地會點做?
, }3 A$ L# q; E3 O5 a

8 E8 P' X# y1 d8 R你想話: 老細係壞人, 定係話 老細唔好人?
# }$ ~' o7 g# s/ p5 F5 }通常打壞人既工應該好嘆咖
作者: kuru    時間: 2008-1-5 12:06 PM

人工好, 但頂唔信都做唔到喇~
作者: jojojojoj    時間: 2008-1-5 07:06 PM

d 野做做下就識做, 有幾多工係又易做又返幾粒鐘又人工高又老細好? 是但中一兩樣都算係咁
作者: winwin^o^    時間: 2008-1-5 08:08 PM

! g9 Y) p! k1 W你地會點做? ( o) q- ?0 G" V0 i4 B
! b7 I3 U6 ]0 i, ?# e; w/ I
[center]恭喜!恭喜!
$ ^9 l. i' o9 T% ^: R恭喜你搵到一份可以挑戰自己嘅工作,7 g. y; F3 O6 f- X0 E6 U/ a4 b1 j
又可知道自己適應能力有幾強,7 C1 f' `+ Q+ _# U: A5 b

, d" d& E+ p8 ~( e) \可能做耐咗,原來都OK哦!
5 }4 o0 a, `, X' x% F有時唔好只看面前唔好嘅因素,$ E( z/ k* i5 v
要看遠D濶D壙D,
7 a% T9 q2 ^( ]$ P; R' k( H可能唔只人工高,升職機會又高,
% Y8 m, c9 T" F. N+ b5 o學習機會多咗,發揮空間大咗等等........
  U' P; [2 d$ Y0 Z0 k4 l最好睇定D先再決定。[/center]
作者: alienck    時間: 2008-1-5 09:14 PM

睇定d先啦
/ ?1 i% f! q4 ^' I6 I# N3 P7 Z6 q+ A有時好工唔係一時三刻可以搵到
8 a6 D8 }, Z1 o' ?5 V1 }+ ^如果份工係手板眼見功夫- y$ `0 p  o( w0 P3 ?: I
你就會覺得悶( W( ^( T% `4 n2 L
而份工亦唔見得係好工: p: }$ d3 C% E. A/ H; f& h9 O
"老細唔好人"就睇你心態係點: Q, w4 G" Y* b. A( m! P9 s% _
你做得野佢都唔會點難為你
+ \- l" N" O1 j7 R3 W最多都係做多d
9 o" g7 y2 i* ?- Q0 C6 ?+ }  t做多d又唔係咩壞事(重點係人工包左); ?0 s. k" h- _# o! W7 E- P9 X
其他同事做少d同你冇關係的
作者: trunks    時間: 2008-1-5 11:22 PM

梗係繼續做啦, d 野唔識做, 咁迷諗辦法做到識囉, 如果你真係乜野都做唔到, 你唔走你老細做趕你走啦, 你估佢傻ga咩.....

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0