標題: 港女大反擊....香港男仔俾人彈ge原因 [打印本頁]

作者: shanlinlla    時間: 2008-2-24 09:09 PM     標題: 港女大反擊....香港男仔俾人彈ge原因

品性篇:
港男學歷也不低  就讀福建大學系
GEL頭穿耳扮型仔 錶袋晒命扮有米
時事新聞唔願睇  黃碟3仔起勢咪
閂埋房門隔絕世  打機上網電腦迷
返學最愛溝女仔  放學最叻球場砌
三五成群喂喂喂  乜野粗口都講齊
稱兄道弟扮晒威  一講義氣乜都制
踢波射籃樣樣齊  陪女shopping話咪制
手機ipod要最貴  最緊要係唔失禮
駛錢速度有得揮  冇錢都要識女仔
求偶篇:
平時識開啲女仔  唔靚都唔會傾計
首先樣貌要好睇  最好身材似魔鬼
仲要溫柔知識禮  又要細心體貼兮
入得廚房出廳堂  節儉愛心煲靚湯
港男自問咩身世  唔係有錢但要威
出少少錢嘈嘈閉  但對自己就大洗
識女條件上面睇  但連一蚊唔願駛
最好啲女把飯餵  仲要貼錢俾你駛
溝女都係為跩跩  一晚傾計兩晚砌
唔俾就話扮高貴  俾你又話人係雞
把口賤過地底泥  唔該上進俾人睇

有無高手作文反擊呀
作者: maymaylove    時間: 2008-2-24 09:33 PM

好明顯作者個活動範圍局限於旺角, 深水PO 及觀唐 一帶.
作者應該未嘗或未有能力中環搵食.
作者: john857    時間: 2008-2-24 10:10 PM

兄弟,好好的反擊。
作者: ss4    時間: 2008-2-24 10:28 PM

HK girls can only attract cheap HK guys. All smart HK guys get beautiful Mainland Chinese girl friends !
作者: longing    時間: 2008-2-24 10:37 PM

嗯..... 10個男人9個都係咁
但係.....可惜既係

我係第10個

本身鐘意讀文藝  返學識既都係仔
(本人男校生)
作者: clkgtr    時間: 2008-2-24 10:41 PM

Originally posted by maymaylove at 2008-2-24 09:33 PM:
好明顯作者個活動範圍局限於旺角, 深水PO 及觀唐 一帶.
作者應該未嘗或未有能力中環搵食.
一句中晒, 講得好, 講得好
作者: maymaylove    時間: 2008-2-24 10:47 PM

香港男仔都有高質素的. 但港女們有否嘗試過upgrade 自己去接觸高質素的男士呢.
作者: shanlinlla    時間: 2008-2-24 11:08 PM

點解無分加嘅@@
作者: maymaylove    時間: 2008-2-24 11:10 PM

Originally posted by shanlinlla at 2008-2-24 11:08 PM:
點解無分加嘅@@
因咩事加分ar..?
作者: sky308    時間: 2008-2-25 12:02 AM

品性篇:
港男學歷也不低  就讀福建大學系     港女也差不多
GEL頭穿耳扮型仔 錶袋晒命扮有米        唔gel頭又話人"胡"糟 哂命?!不及港女
時事新聞唔願睇  黃碟3仔起勢咪           睇左新聞你又會加分?!
閂埋房門隔絕世  打機上網電腦迷         少部分電車男or無聊搵野做ja
返學最愛溝女仔  放學最叻球場砌         返學最鍾意昅仔 放學行街再睇戲
三五成群喂喂喂  乜野粗口都講齊         三個女人講是非 講下邊個比仔飛
稱兄道弟扮晒威  一講義氣乜都制         依d唔係重情義咩?! 唔通過於重色輕友好咩
踢波射籃樣樣齊  陪女shopping話咪制    shopping送野咪大劑!!!
手機ipod要最貴  最緊要係唔失禮          依樣真係唔覺= ="
駛錢速度有得揮  冇錢都要識女仔         駛錢速度港女應該更強再唔係都因為要送野比港女

[ Last edited by sky308 on 2008-2-25 at 12:04 AM ]
作者: 角都    時間: 2008-2-25 02:33 PM

除左打機同買lv,100%中曬,可能我仲差過依偏野所講,似乎我要跳樓了,再見各位
作者: gn00987333    時間: 2008-2-25 02:51 PM

嘩,佢兩篇野入邊,我中左四句左右喳
咁我算唔算港男,仲有
呢句我真係唔明佢講咩
作者: shanlinlla    時間: 2008-2-25 05:13 PM

Originally posted by gn00987333 at 2008-2-25 02:51 PM:
嘩,佢兩篇野入邊,我中左四句左右喳
咁我算唔算港男,仲有
呢句我真係唔明佢講咩
呢句係話我地男人淨係識得講粗口呀!!!

filter-037 u (福建大學)
作者: issac429    時間: 2008-2-25 05:48 PM

相信呢位作者係(極品)
冇人溝個d黎...
對港男有極大怨恨=.="
作者: xxx18xxx    時間: 2008-2-25 06:33 PM

Originally posted by 角都 at 2008-2-25 02:33 PM:
除左打機同買lv,100%中曬,可能我仲差過依偏野所講,似乎我要跳樓了,再見各位
千祈唔好咁睇唔開呀!

樓主,你睇下你搞到人地咁...
作者: shanlinlla    時間: 2008-2-25 07:21 PM

Originally posted by xxx18xxx at 2008-2-25 06:33 PM:

千祈唔好咁睇唔開呀!

樓主,你睇下你搞到人地咁...
關我咩事呢

你應該去搵d港女黎鬧.....呢篇垃圾係d港女作嘅....
作者: xxlam01    時間: 2008-2-26 05:22 AM

Originally posted by 角都 at 2008-2-25 02:33 PM:
唔好咁認真...
你咁講
我都要陪你跳咖......

不過都有大把人要陪我地

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0