標題: 法比加斯輸波輸埋品 [打印本頁]

作者: wai0818    時間: 2008-4-14 10:14 AM     標題: 法比加斯輸波輸埋品

你唔要件波衫我要

圖片附件: 法比加斯.jpg (2008-4-14 10:14 AM, 42.8 KB) / 下載次數 397
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=1232255&k=23c5a32f827a7a0932591cf41bee6c49&t=1726983382&sid=3CEetd

圖片附件: 法比加斯2.jpg (2008-4-14 10:14 AM, 34.5 KB) / 下載次數 230
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=1232256&k=7c2be23fea67540cea3ad207054f4504&t=1726983382&sid=3CEetd

作者: tonykwl    時間: 2008-4-14 10:16 AM

可否講詳細呢, thx~!
作者: wai0818    時間: 2008-4-14 10:42 AM

Originally posted by tonykwl at 2008-4-14 10:16:
可否講詳細呢, thx~!
賽後朗尼同佢交換波衣,之後拍到佢將件波衫拋落地下
人地主場仲要攪 D 咁既野 毫無風度
作者: amigofans    時間: 2008-4-14 10:43 AM

佢應該會因為呢單野, 係足球先生同最佳青年球員中落選...

全無體育精神!!
作者: wai0818    時間: 2008-4-14 10:44 AM

李奧話輸個球波, 阿仙奴有人出口術大叫keeper , 但雲達沙話無叫過‧‧‧

skysport 訪問

http://uk.eurosport.yahoo.com/13 ... -united-s-grit.html
作者: 雷公    時間: 2008-4-14 10:45 AM

我淨係見到球證一吹哨完場,佢即刻有笑容地和C朗握手,C朗都有笑容對住佢
相信曼迷根本睇唔到呢一幕,滿腦子只想落井下石
作者: 88790333    時間: 2008-4-14 11:10 AM

Originally posted by 雷公 at 2008-4-14 10:45 AM:
我淨係見到球證一吹哨完場,佢即刻有笑容地和C朗握手,C朗都有笑容對住佢
咁佢有冇掉左人件3先
作者: 雷公    時間: 2008-4-14 11:15 AM

Originally posted by 88790333 at 2008-4-14 11:10:

咁佢有冇掉左人件3先
我都話曼迷只睇法比果吓,握手又唔見你地講,又一例證
作者: amigofans    時間: 2008-4-14 11:59 AM

Originally posted by 雷公 at 2008-4-14 11:15 AM:

我都話曼迷只睇法比果吓,握手又唔見你地講,又一例證
完全唔知你呢種係咩羅輯, 即係同人握完手, 我掉左你件波衫都無問題..

等於我同你有講有笑, 但之後一拳打到你流鼻血都無問題!!

呢個係有無體育精神既問題, 一d唔係曼聯fans野蠻...

反而大家應該攪清楚既問題係, 係咪費比仔只係趺左件衫落地果下,
咁o岩比記者影到,可能佢之後有行去執番....

只要唔係有心或誤會就無問題, 如果相反,
佢比朗尼發老脾撕爛臂上既黑沙果次, 更加白痴....
作者: coolyiceman    時間: 2008-4-14 12:08 PM

阿仙奴要成為皇者都要過一段時間
因為班後生仔仲未夠經驗
作者: chong2002    時間: 2008-4-14 12:21 PM

Originally posted by 雷公 at 2008-4-14 10:45 AM:
依d 只係基本禮貌姐
你可唔可以唔好以陰謀論黎睇
但法比輸品卻係事實!!
作者: 屠膠含三世    時間: 2008-4-14 12:29 PM

Originally posted by chong2002 at 2008-4-14 12:21 PM:

依d 只係基本禮貌姐
你可唔可以唔好以陰謀論黎睇
但法比輸品卻係事實!!
法比加斯未必好有品,
不過曼迷十居其"九"好無品
作者: T14H    時間: 2008-4-14 01:17 PM

無片無野好傾~_~
作者: arthur8088    時間: 2008-4-14 01:27 PM

Originally posted by 屠膠含三世 at 2008-4-14 12:29:

法比加斯未必好有品,

but definitely not those from 26FUN~~~
cheers~~
作者: pchong    時間: 2008-4-14 01:39 PM

完全見唔到個過程
只係見到件衫係地
點可以信

我都可以話法比俾左件衫朗尼,朗尼將件波衫拋落地下
作者: wai0818    時間: 2008-4-14 01:48 PM

Originally posted by filter-052fans at 2008-4-14 11:59:

反而大家應該攪清楚既問題係, 係咪費比仔只係趺左件衫落地果下,
咁o岩比記者影到,可能佢之後有行去執番....
張相影到佢同件衫既距離都好遠下喎,唔覺係跌左

圖片附件: 法比加斯3.JPG (2008-4-14 01:48 PM, 41.9 KB) / 下載次數 41
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=1232335&k=dca0cdca82e6d7586a7a848fedf249ea&t=1726983382&sid=3CEetd

作者: wai0818    時間: 2008-4-14 02:03 PM

有相為証,曼聯迷唯一接受佢解釋係"只怪我當初自已太天真同埋太傻"
作者: enksky    時間: 2008-4-14 04:44 PM

Originally posted by 雷公 at 2008-4-14 10:45:
我有睇呢一幕喎, 但係就唔知有掟衫果幕...
所以唔敢評論~
作者: enksky    時間: 2008-4-14 04:47 PM

Originally posted by 屠膠含三世 at 2008-4-14 12:29:

法比加斯未必好有品,
無謂一竹篙打一船人丫, 清者自清, 根本唔需要爭拗...
況且有D車迷阿迷一樣好無品...
作者: kaing    時間: 2008-4-14 07:19 PM

lee d 野又係好無聊...一張相...可以諗好多野出來都得...
一個post 要吹咩都得...我都係學上位人兄一句...清者自清....
更係要post d 野出來攪分化既...就真係無咩品羅...
作者: 會員仔    時間: 2008-4-14 08:18 PM

只憑一張相就斷章取義!?有冇證據?開得呢d名既topic,明知會引發罵戰都仲要開,有冇詳細考慮後果?

好同意上面kaing兄講法,清者自清。
作者: eqhigh    時間: 2008-4-14 08:33 PM

Originally posted by 屠膠含三世 at 2008-4-14 12:29 PM:

法比加斯未必好有品,
其實我有一樣唔係唔明
我身為一名曼迷,但係去到邊就比人針對到邊
某D大論壇更加凡係你係曼迷就會比人排斥,搞到成個論壇差唔到冇晒曼聯fans

到底曼迷做錯過D乜野?
點解咁多人認為曼迷冇品?

你話曼聯既球迷經常輸波就暴動依d就話姐
但我又未見過喎
如果只係話贏波就寸人既話,雖然係唔岩
但個人認為,每一間球會都總會有依種人
唔明大家點解總係要針對曼迷?

可能係小弟睇波年資淺,會唔會係曼迷真係做過一d好過分既事?
如果係,希望有人可以話我聽
作者: r0211272    時間: 2008-4-14 09:42 PM

小弟係曼迷,係第2 個曼聯見到有人話
"現場見到佢放低件衫走去同球迷拍掌,答謝球迷完場後都唱哂歌拍哂手支持,最後佢都有執返件衫走。"
相信佢唔係冇球品
作者: amigofans    時間: 2008-4-14 10:15 PM

Originally posted by r0211272 at 2008-4-14 09:42 PM:
小弟係曼迷,係第2 個曼聯見到有人話
...
所以外國各大傳媒都無講呢件事, 如果真係掉波衫,
相當會攪到好大件事, 無理由咩野都無發生...

所以你講果個應該先係堅料....
作者: kaing    時間: 2008-4-14 10:21 PM

Originally posted by eqhigh at 2008-4-14 08:33 PM:

其實我有一樣唔係唔明
我身為一...
其實我覺得好多人都係以波論波ja...
只不過有時...意見不合...個人問題先有爭辯...

我覺得唔怪球會事...曼聯阿仙奴兩隊波我都鐘意...
以波論波...阿仙奴昨日係打得好好...無壓力係會有表現...對一班年青球員...
佢地如下既賽事我相信會有幾好既成績....

相反曼聯既朗尼真係要比d 心機...昨日佢既機會真係唔小...
可惜都入唔到...反而另一個泰錐斯被換入果球冷箭...真係完全表現到佢既信心...
同埋羅馬果球頂波......
剩下既賽事我相信要好睇c7 同泰錐斯...
作者: 10364    時間: 2008-4-15 12:03 AM

fabregas is a good player but he has always been arrogant
remember he spit in ballack's face
作者: kt_1984    時間: 2008-4-15 01:07 AM

Originally posted by eqhigh at 2008-4-14 08:33 PM:

其實我有一樣唔係唔明
我身為一...
Absoutely agree... dunno y Man Utd always being labelled as a "LUCKY" club and their fans always being criticized as arrogant.

I am a fans of Man Utd since 1996. The first time I see a whole match of them is a FA cup final in 1996. They lose 0-1 to Everton by the way.

Back on  track, what i feel sstrange is that there are NOBODY say we Man Utd fans are arrogant when we lose to Chelsea in the consecutive 2 years and the years when we dun hv a single trohpy, and then we suddenly become back to arrogant when we take trophy starting from last year? Supporting Arsenal is a sign of good taste and supporting Man Utd is a sign of followong ppl or chasing brands?

I said b4 in other post that Man Utd fans hv supported the team even when they dun perform well..we blamed the plyers and fergie even harder than any other ppl. I dunno y ppl still think we are somebody that blindly think Man Utd is the best and other team is crap. You can choose your own team, I can as well, it is really infair to label us as arrgoant

[ Last edited by kt_1984 on 2008-4-15 at 01:09 AM ]
作者: amigofans    時間: 2008-4-15 09:27 AM

Originally posted by kt_1984 at 2008-4-15 01:07 AM:

Absoutely agree... dunno y Man ...
哈, 真係講得好...

我都有好多你講既遭遇出現, 就如最近同hanschan討論,
佢會個個post打"c朗xxxx, xxxx"一句出黎...

其實好多united既fans, 都好少讚c7讚到天花龍鳳,
尤其果兩三年空白期, 鬧老費同c7鬧到唔理性都有...

不過算啦, 香港就係一個k形既地方, 捧個隊一定要贏,
有部份朋友自己隊波贏唔到就會話曼聯呢樣果樣...

所以香港唔會明點解李斯特城降班都全場起立lor....

第度我唔知, 呢版曼聯既fans大多理智,
盲目偏激既只有一位bigfish, 但其實佢係玩野多過係fans,
只不過大部份朋友鐘意同佢"反智"落去...
作者: 物__    時間: 2008-4-15 11:14 AM

Originally posted by wai0818 at 2008-4-14 10:44 AM:
李奧話輸個球波, 阿仙奴有人出口術大叫keeper , 但雲達沙話無叫過‧‧‧

skysport 訪問

http://uk.eurosport.yahoo.com/13 ... -united-s-grit.html
幫你quote 埋出黎啦
"I heard a shout of 'keeper', but Edwin (van der Sar) said he didn't say it, so I've left it and it's gone in," said the centre-back. "It was on my head really."

如果係阿記d人叫就真係

[ Last edited by 物__ on 2008-4-15 at 11:16 AM ]
作者: amigofans    時間: 2008-4-15 11:35 AM

Originally posted by 物__ at 2008-4-15 11:14 AM:

[color=Re...
真係醒lor, 咁on居, 呢d咁既小學生既計都會中...
唔怪自己笨怪邊個? 兵不厭詐呀...
作者: T14H    時間: 2008-4-15 01:16 PM

Originally posted by 物__ at 2008-4-15 11:14 AM:

[color=Re...
如果係ge話都幾搞笑,
同keeper夾咁耐都認唔到把聲?
作者: amigofans    時間: 2008-4-15 01:51 PM

Originally posted by T14H at 2008-4-15 01:16 PM:

如果係ge話都幾搞笑,
同keeper夾咁耐都認唔到把聲?
下次應該用暗號ma, 例如蝦餃係"keeper", 燒賣係"你既"
作者: bigfish    時間: 2008-4-15 07:51 PM

呢d 就係雲加同費格遜o既分別 la
費 sir 教球員一定要有球品有風度, 雲加就強調要贏波就無所不用其極, 包括引入廉價外勞同炮轟球證
作者: hkusu    時間: 2008-4-15 09:53 PM

超低能

首先
引入廉價外勞正常到爆
個個勁過好過買個英國人十倍啦
Carson 10m     Counch 10m  
笑大人個口
咁叫無所不用其極
真高見

炮轟球證displace 輸波原因係費 sir 最出名
唔該你做做 research 先
仲有     
睇黎你真係好醒好勁
連費 sir 有教呢 d 你都知?
點睇得出架
好西利呀你

又上一課啦我真係
作者: amigofans    時間: 2008-4-15 10:20 PM

Originally posted by bigfish at 2008-4-15 07:51 PM:
費 sir 教球員一定要有球品有風度, 雲加就強調要贏波就無所不用其極, 包括引入廉價外勞同炮轟球證
係呀, 你係指堅尼飛剷夏蘭特, 簡東拿功夫腳, 朗尼插水打破阿仙奴不敗身, 果d風度下ma...
作者: amigofans    時間: 2008-4-15 10:52 PM

頭先睇番場波, 費比加斯係披住紅色波衫入球員通道既,

所以肯定係 "一場誤會"
作者: kaing    時間: 2008-4-15 10:59 PM

Originally posted by filter-052fans at 2008-4-15 10:52 PM:
頭先睇番場波, 費比加斯係披住紅色波衫入球員通道既,

所以肯定係 "一場誤會"
其實個post 一出我唔洗証實都知...單野...出來攪事多過事實...

一張相攪咁多野...重有d 人借機抽水...

唉....真係娛樂新聞...
作者: ken1    時間: 2008-4-15 11:13 PM

Originally posted by bigfish at 2008-4-15 07:51 PM:
如果雲加要"強調要贏波就無所不用其極"
咁就唔會而家仲堅持好睇有時唔好食既"華麗足球"
我覺得足球的觀賞性係大於贏波
有時我地覺得贏波就勁,輸波果度就渣.
我認為唔係.
好似阿仙奴今季咁
對好多球隊都係贏勢唔贏波
但係佢地都俾人讀頌佢地既風格

贏同輸只係令球隊同佢講佢地輝煌既時候加強說服人既論據
當然最理想就係好睇又好食喇
作者: goodtime    時間: 2008-4-15 11:25 PM

Originally posted by kaing at 2008-4-15 10:59 PM:

其實個post 一出我唔洗証實都知...單野...出來攪事多過事實...

一張相攪咁多野...重有d 人借機抽水...

唉....真係娛樂新聞...
真係娛樂新聞,
咁樣都叫冇品真係冇野講
係咪輸波都要笑騎騎蹦蹦跳咁走先係有品
作者: 皇馬_王子    時間: 2008-4-16 01:37 AM

http://www.redcafe.net/f6/rooney ... -196657/index2.html

steven07968

See, this shows how through photos you can get situations so wrong.

That happened down to the left of me as I sit in the South Stand. Fabregas put Rooneys shirt on the ground whilst he went over to the Arsenal fans to thank them for the support they had given the team. Then walked back and picked up Rooneys shirt to then walk the length of the pitch towards the tunnel.

So he didn't throw it down and leave it at all.

有人幫忙澄清了
事情好似唔係我地想像之中咁

圖片附件: is_19177744.jpg (2008-4-16 01:37 AM, 80.5 KB) / 下載次數 19
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=1233223&k=b1d9a4c972d6e36fd7520f70a0692d0a&t=1726983382&sid=3CEetd

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0