標題: 唔知艾迪巴約會唔會遵守承諾呢? [打印本頁]

作者: 0000001    時間: 2008-4-14 07:46 PM     標題: 唔知艾迪巴約會唔會遵守承諾呢?

四個月前.....

阿仙奴目前在英超甩開其他對手一個場次以上的積分,本賽季在聯賽仍舊保持不敗,因此,槍手球星對於能夠奪冠也非常信心,多哥射手艾迪巴約就表示,如果不奪冠,他就退役。
對維拉頭球頂入致勝進球的艾迪巴約說:“如果我們不奪冠,我就會脫下我的衣服,打電話給溫格。我會說:‘教練,我將停止踢足球。’因為我非常有理想,而我的目標之一就是奪冠。”
“作為球員,如果你沒有遠大的目標,我不知道你為什麼踢球,或者你在追求什麼。我在阿仙奴有很多夢想和志向,我知道它們都將成為現實。”
與此同時,槍手現在的主力門將阿穆尼亞也透露,他和競爭對手萊曼已經不再交談。在萊曼賽季初受傷的時候,阿穆尼亞取代了他的主力位置,隨後德國守門員對只能擔任阿穆尼亞的替補感到不滿。對此,阿穆尼亞說:“我們保持著距離,沒有任何對話。這對我來說更好,不與他說話我可以更加冷靜。我正在職業生涯的最佳時間,像對待最後一場比賽一樣享受著每場比賽。我喜歡充分享受眼前的愉快。”
今夏從車路士轉會阿仙奴的法國小將拉薩納-迪亞拉在酋長球場已經坐不住了,雖然他只是加盟槍手三個月,但由於無法取得穩定的出場機會,法國人已經對自己的決定感到後悔,開始考慮自己的未來。

不如認下低威啦...
作者: brightlee    時間: 2008-4-14 08:48 PM

really BORING News

If you seriously checking about history, Adebayor replied what he said in there few days after that "interview"... "it's joking only"

I got no idea why people are keep saying this again and again....
作者: iknow    時間: 2008-4-14 09:33 PM

迪亞拉...
冬季轉會已經去左樸茨茅夫la...
作者: Kian76    時間: 2008-4-14 10:28 PM

多哥王子,應該會變成退休王子。

之後再變身偽君子,我反口,我末賺夠。哈哈!

又或者:雲格自殺威脅留我,我唔忍心留低左,我欠佢太多。哈哈!
作者: amigofans    時間: 2008-4-14 10:41 PM

我記得當年韋斯咸既迪肯尼奧, 佢仲激過艾迪巴約10倍,

當年佢豪語話過, 如果攞唔到果年既 fa cup, 佢會自殺...

最後咁多年後既今日, 佢仲生歐歐...
作者: bigfish    時間: 2008-4-15 07:57 PM

Originally posted by filter-052fans at 2008-4-14 10:41 PM:
我記得當年韋斯咸既迪肯尼奧, 佢仲激過艾迪巴約10倍,

當年佢豪語話過, 如果攞唔到果年既 fa cup, 佢會自殺...

最後咁多年後既今日, 佢仲生歐歐...
意大利人就係咁, 見怪不怪
作者: amigofans    時間: 2008-4-15 10:38 PM

Originally posted by bigfish at 2008-4-15 07:57 PM:

意大利人就係咁, 見怪不怪
但我好buy wor, 講出黎都勁d啦, 自殺wor
作者: goodtime    時間: 2008-4-15 11:23 PM

叫martin taylor幫adebayor完成個承諾la~
hahahaha
作者: adamboyhk    時間: 2008-4-22 03:44 PM

各位 唔洗咁認真既 巴約佢都係為左谷起球隊士氣 同比個信心雲加先咁講姐 ,,咁依家攪成咁佢都唔想=]
作者: head1328    時間: 2008-4-22 11:48 PM

學edison....
係英超退休...然後係意甲西甲復出

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0