標題: 車仔主場失分, 咎由自取? [打印本頁]

作者: LIUSHEK    時間: 2008-4-15 09:18 AM     標題: 車仔主場失分, 咎由自取?

車路士尋晚主場對韋根, 應該係搶分絕佳時機, 但睇到排陣之後, 發現正選多數為防守球員, 攻擊球員則派出近期入球荒既安歷卡同唔知幾耐無o係聯賽正選上陣既馬路達, 而後備就清一式係攻擊球員, 究竟格蘭排陣果時諗緊乜?
結果球隊上半場悶和, 下半場靠防守性較強既艾辛入到一粒, 拋唔開比數之下俾對手o係九十分鐘追平!!  領隊格蘭o係最後30秒先派舒夫真高落場, 究竟佢想做乜? 佢又想舒夫真高做到o的乜?
作者: chicken    時間: 2008-4-15 09:39 AM

格蘭自取...
作者: HansChan    時間: 2008-4-15 10:28 AM

Originally posted by LIUSHEK at 2008-4-15 09:18 AM:
車路士尋晚主場對韋根, 應該係搶分絕...
我覺得佢可以話係少少輕敵(因點講韋根都唔強得去邊)....
又可以講收起啲牌啦.....始終佢之後都要對曼聯....要少少保留...到時先見真張!
作者: amigofans    時間: 2008-4-15 11:54 AM

Originally posted by HansChan at 2008-4-15 10:28 AM:

又可以講收起啲牌啦.....始終佢之後都要對曼聯....要少少保留...到時先見真張!
好似而家和左咁, 到果時見到真章都無用啦...根本邊有得咁留...
作者: chong2002    時間: 2008-4-15 12:07 PM

只好祝佢好運~
作者: gout    時間: 2008-4-15 12:18 PM

根本邊有得咁留 -5分 la
作者: fabric    時間: 2008-4-15 12:47 PM

一個冇料的領隊, 就算有一隊球星比佢用呀, 都打不到什麼好成績啦
作者: amigofans    時間: 2008-4-15 01:06 PM

Originally posted by fabric at 2008-4-15 12:47 PM:
一個冇料的領隊, 就算有一隊球星比佢用呀, 都打不到什麼好成績啦
當然好唔過阿摩連奴啦...又唔係衰到咁o者下ma,
如果摩連奴仲教緊, 唔通會head番住曼聯5分?

咪要幾乎場場不敗, 場場都贏先掂?
作者: woooot    時間: 2008-4-15 01:35 PM

車路士上半場打得太爛,杜奧巴林柏特沒踢就這樣,竟然還一直用馬隆達,根本可以免費把他送走.安歷卡在車路士根本踢不了,明顯能進的也沒進。把艾辛放在後面也真浪費,但沒辦法吧。

剩30秒放舒夫也真好笑,可能是為了保住那一分
作者: 也媽嗲    時間: 2008-4-15 02:11 PM

車路士聯賽game over!篤定second!格蘭 ban!舒夫真高ban ban!
作者: eggplant    時間: 2008-4-15 02:25 PM

尋晚我都有睇, 知到杜奧巴一定無出啦
點知連林柏特都無, 就連祖高爾都只係後備....

老老實實, 韋根個龍今場又係超水準
但我相信, 如果唔係安歷卡成日拖慢個節奏, 而一早用祖高爾, 效果會更好
而沙洛文更加無乜建樹, 如果唔係拍杜奧巴, 呢個球員唔出好過
我寧願換舒夫真高好過
作者: ontong    時間: 2008-4-15 03:25 PM

Originally posted by HansChan at 2008-4-15 10:28 AM:

BIG four 4個領隊, 4個唔同level
邊個最叻好難講
但格蘭肯定包尾
作者: Raul    時間: 2008-4-15 05:35 PM

Man Utd will be the winner again for this season. Almost half cup on the hand now
作者: LIUSHEK    時間: 2008-4-15 06:50 PM

其實都唔覺得格蘭係一個特別差既領隊, 不過以帶領一支有機會爭標既球隊黎講, 佢又表現唔到去到果個水平!!  特別係調動球員上, 好多時都係俾比賽帶住自己走而唔係運用調動球員黎影響比賽!!
作者: 0000001    時間: 2008-4-15 06:52 PM

有格蘭, 車路士捱到而家都算偷笑
同人唔同命
人地雲格搏盡 聯賽同歐聯排名都唔夠格蘭...
作者: HansChan    時間: 2008-4-15 08:23 PM

Originally posted by filter-052fans at 2008-4-15 11:54 AM:

好似而家和左咁, 到果時見到真章都無用啦...根本邊有得咁留...
只係我認為啫!
再講,90分鐘先被追和.....神仙難救!
作者: HansChan    時間: 2008-4-15 08:25 PM

Originally posted by ontong at 2008-4-15 03:25 PM:

BIG four 4個領隊, 4個唔同level
邊個最叻好難講
但格蘭肯定包尾
其實我都覺得佢(格蘭)料子有限!
我打得唔好,"見真張"我講佢想......
我覺得佢出最強陣容都唔一定好得過沉晚!
作者: athkabd    時間: 2008-4-15 09:16 PM

唔講格蘭既領軍能力, 查實主場+韋根+過二日要作客對愛華頓, 咁排個副選陣都無可厚非
作者: amigofans    時間: 2008-4-15 09:47 PM

Originally posted by athkabd at 2008-4-15 09:16 PM:
唔講格蘭既領軍能力, 查實主場+韋根+過二日要作客對愛華頓, 咁排個副選陣都無可厚非
到底係星期3晚定星期4晚踢? 我都唔明無啦啦就咩"電視轉播"?
呢個星期6, 星期日反而車仔唔洗踢, 係咪等於玩佢地?
作者: kaing    時間: 2008-4-15 10:55 PM

我無睇...但係馬會昨日提早收工...都知有怪事發生...

真係估佢唔到...車仔出d 咁既攻擊球員...
唉....以前既車仔已經不再....

格蘭大哥...真係無得頂...佢唔出正選係正路...
但係出d 咁既副選攻擊球員...唉....無野好講...

車仔對佢已經心淡曬...其實佢出d 球員正常都會估到會係點...
安歷卡.....一向就鐘意慢慢來既球員...答個卡勞......出來引亂人地防線既球員...
lee 個係咩來"??

lee 條領隊...已經係受人針對...真頭可以直迫董伯伯....
作者: 地力    時間: 2008-4-16 12:52 AM

睇左佢上半場...攻門少到...都覺得佢冇嫁喇...
又唔換人...
作者: amigofans    時間: 2008-4-16 09:08 AM

今日報紙有講, 杜奧巴係因為有傷, 而林柏特係因為母親病危而臨時缺陣...

咁仲有古講...
作者: 也媽嗲    時間: 2008-4-16 10:15 AM

冇錯,杜奧巴同林伯老媽子去咗米蘭慶祝''老貝''連任開心得滯而跌傷,
順道傾埋轉會!!
作者: billy14    時間: 2008-4-16 12:23 PM

格蘭的排陣同戰術都好差!2次對熱刺(聯竇盃决賽及聯賽和4:4)已經出現!
作者: ontong    時間: 2008-4-16 02:30 PM

Originally posted by athkabd at 2008-4-15 09:16 PM:
最後5場波,落後3分時仲唔博命等幾時
何況車仔後備粒粒星 怕咩?!
作者: cfccfcc    時間: 2008-4-16 03:57 PM

AG最令人討厭的是
明明有好多好後備
但係往往遲遲都唔換
明明睇渡場上的人無氣都唔去換
失敗
作者: woooot    時間: 2008-4-16 04:56 PM

Originally posted by filter-052fans at 2008-4-16 09:08 AM:
今日報紙有講, 杜奧巴係因為有傷, 而林柏特係因為母親病危而臨時缺陣...

咁仲有古講...
林柏特係因為母親病危有聽說 , 但杜奧巴就不知道。。。
反正有格蘭,整個隊都對他沒信心,車仔有個門神也沒用

圖片附件: 門神 Strikes back.jpg (2008-4-16 04:56 PM, 31.6 KB) / 下載次數 14
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=1233314&k=fe430b653da437e4fe5438c27a49a4be&t=1726950271&sid=ASSnE1

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0