標題: 誠徵問題,比個八字黎幫你測下野 [打印本頁]

作者: 說說看    時間: 2008-4-28 06:40 AM     標題: 誠徵問題,比個八字黎幫你測下野

吹水地方玩算命& |9 Z/ d( X0 G# o3 p& j
唔好問到無雷公咁遠,最好有具體和實際問題。
9 w# q. ~5 f+ p隨機答有緣者,說得對不對都話比我知,對的不用誇,錯的隨便話(唔錯無進步),志在練習拿分下載,哈哈, ]. M9 I7 N9 S, u  w
唔想比八字又可以比姓名,加埋話我知你幾歲有無改過名就得
# l8 K. C. O# D兩樣都唔比咁串又可以,誠心小小問問題(具體d),話我知你幾歲咩生肖。
8 f$ b4 v; H$ ?3 o% K8 D  i我功力有限,大家當參加性意見就好* r4 ~% J) U3 r& {1 ]
版主和大佬級優先處理,因為佢地比到分我,哈哈,其次係會較誠實回答
作者: tung1688    時間: 2008-4-28 06:55 AM

5-31-1975 12:00am出生 兔年 事業同財運如何呢???
5 T" _& y& E0 k6 L# ?5 ^7 K, S0 _
* B- p% \+ l  H7 z/ f
9 _% C$ N! E1 z9 s3 I* y- ^! F7 s/ O& f- H. c6 H
6 v5 T- w& L9 o3 y$ P( b9 ~
                                                                    祝
4 _' ]/ E) t( Q                                                                           生意興隆
作者: D9B9A97E    時間: 2008-4-28 12:28 PM

我都想玩
  x3 X$ R3 S3 s/ u5 D5 }, n( u但樓主你咁樣公開問人攞時辰八字3 F* K3 e" l3 |4 t& }# W
我唔係話你
. I' N3 y. w5 t; w& o不過好易比其他人攞左去亂用
作者: 說說看    時間: 2008-4-28 01:33 PM

Originally posted by tung1688 at 2008-4-28 06:55 AM:
1 w' w  B1 T  f% l! Q/ A( g, j* J5-31-1975 12:00am出生 兔年 事業同財...
3 B0 \0 J; ^- A; ?: j??大佬,男定女都要單聲掛,唔係都幾難搞清楚+ d8 m, U! a  d: f3 C/ W
你不是從事財務工作就多是做生意的命* H% i2 k  F4 ]$ @* i5 p
你財運唔慌差得去邊啦,唔好玩我d細啦
作者: 說說看    時間: 2008-4-28 01:42 PM

Originally posted by D9B9A97E at 2008-4-28 12:28 PM:
& t* I' k; n6 x; {我都想玩
6 B) _3 p- B5 ?* {! }( W但樓主你咁樣公開問人攞時辰八字
7 n, D. |1 w+ y' m6 m" Y我唔係話你% s0 d; z8 Q3 [) I1 R* S
不過好易比其他人攞左去亂用
) l3 v4 d6 n0 @! n+ S7 U& p首先,好多人都以為人地知道個八字會死,其實如果對方都唔知你係邊個,全世界同一個八字隨時超過一兩億,可以做得咩5 @. I8 |! _" v2 w' I1 T
其次,你咁既想法又無錯,所以上面已經講過,唔算八字重有玩姓名,再唔係就乜都唔使,認真問個問題,話我知你幾歲和生肖就得,唔使煩,唔想公佈又可以pm我,當然啦,話明隨緣而答,當然唔會個個都答啦,因為很多人都係隨便問,求其放底個問題或八字就算,根本唔認為,又無想過會話比我知我算得對唔對,所以一般會答版主或老江湖
) l5 y) @( N' [, \肚餓,閃
作者: tung1688    時間: 2008-4-28 02:32 PM

Originally posted by 說說看 at 2008-4-28 13:33:: Y0 T2 z! Z: R$ A" d  W: U: Z. I
0 ]3 {( Y$ E9 C8 H2 Q0 q
??大佬,男定女都要單聲掛,唔係都幾難搞清楚
7 f4 m2 z0 a0 y: l( H2 @# M你不是從事財務工作就多是做生意的命
! \$ U: U0 K. p0 i你財運唔慌差得去邊啦,唔好玩我d細啦
: h7 T. Q9 _% _: voh!sorry!...........boy~
作者: 說說看    時間: 2008-4-28 02:57 PM

Originally posted by D9B9A97E at 2008-4-28 12:28 PM:1 M6 ]% k- x: g/ Z
我都想玩+ Q/ |$ d& s7 O% f' N
但樓主你咁樣公開問人攞時辰八字& M( ^! h9 w1 V5 E- @2 G' }
我唔係話你
1 o5 ]# \+ i" e9 {- X0 O不過好易比其他人攞左去亂用
' G4 x; n& ~2 [
唔知你年紀幾大,你現在比較辛苦難受,唔係幾合皮,要多主意身體,破財或用錢較多,總之財運就是不好。參考下
作者: 說說看    時間: 2008-4-28 02:58 PM

Originally posted by tung1688 at 2008-4-28 02:32 PM:
. o; g( X3 \( r
3 C7 ^; T: w. Loh!sorry!...........boy~
& b; @$ [: K, R1 N" y先反饋我說的再論其它,對就對,錯就錯,唔緊要,照直講

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0