標題: 曾經響尖沙咀見到個清裝頭打扮既阿叔~! [打印本頁]

作者: tonykwl    時間: 2008-4-29 12:07 AM     標題: 曾經響尖沙咀見到個清裝頭打扮既阿叔~!

我響尖沙咀, 大約在河內道附近, 撞見個清裝頭打扮既阿叔, 共見過2次, 第1次響半年前, 果陣仲以為拍緊戲, 但係周圍環境又唔多似, 第2次響半個月前, 又見到同一個阿叔響樹買野, 真係奇奇怪怪咁, 唔知有無爸打見過lee個阿叔呢~!
作者: 七星天使    時間: 2008-4-29 12:13 AM

我記得之前睇個tvb個節目話有個人係"愛新覺羅"既後人-.-* G5 |- t2 ^- c8 ^* r! @% i: x
成日都著清裝! z3 K0 K$ k+ V, o
我唔熟history野,,+ J9 @1 J0 ^, Z( i- B
有錯請補充
作者: to99170    時間: 2008-4-29 12:14 AM

我記得tvb既事必關已好似有報導過呢位阿叔@@
作者: 阿感    時間: 2008-4-29 12:14 AM

有,電視都有訪問過佢
+ d1 J! \7 K2 ]+ R7 M2 {* y個阿叔係滿州人,電視度佢講到滿州好似好特別咁
作者: terry891089990    時間: 2008-4-29 12:57 AM

又一與現實脫節ge人...
作者: baatkung    時間: 2008-4-29 01:08 AM

佢果個頭好多年架啦, 佢好似係尖沙嘴係開晒相舖!!
作者: kakeidevil    時間: 2008-4-29 12:05 PM

Originally posted by baatkung at 2008-4-29 01:08:
3 j. o$ F) {+ m2 F8 v/ ^5 ^, k$ ~佢果個頭好多年架啦, 佢好似係尖沙嘴係開晒相舖!!
2 T7 @, b' S# n+ ~9 H: F
- P) B9 W- r# X( ]% \# {! S- f

作者: 也媽嗲    時間: 2008-4-29 12:09 PM

你地講緊果個係米 ~ 蘇紋峰?
作者: tonykwl    時間: 2008-4-29 01:58 PM

Originally posted by 也媽嗲 at 2008-4-29 12:09 PM:
5 ?  a  J9 Z+ e1 ]* k. O$ k. b你地講緊果個係米 ~ 蘇紋峰?
7 W. w% z/ n+ A你係唔係攪gag呢~!
作者: 也媽嗲    時間: 2008-4-29 02:13 PM

唔係咩?特徵一樣wor!或者係米佢大佬之類牙!
: ]* ~# z5 p8 f7 ]- K早兩日我係九龍城刀見到兩個戴假髮搽唇高既男人>>嘔嘔
作者: trunks    時間: 2008-4-29 08:43 PM

都唔係咁出奇啫.... ! ?& Q/ ^8 j3 ]
有d人好天落雨, 天冷天熱都戴住頂帽都係咁啦....

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0