標題: KFC呀~~ 味道好...不過價錢貴左小小 [打印本頁]

作者: wong555    時間: 2008-6-21 10:34 AM     標題: KFC呀~~ 味道好...不過價錢貴左小小

大家鐘唔鐘意食kfc呀
$ `! L5 ^6 x$ F9 K, h9 {# A' T我超鐘意呀
8 [5 u) U6 P7 d' U佢d野真係好好食
0 E) }* _6 O! e) q7 Q7 p7 x特別係新果個餐+ A# M& k3 q1 f

Z2 F. ~& [" C0 T9 Y4 U好味到爆
作者: eric1874    時間: 2008-6-21 10:54 AM

其實kfc d野食係唔差,最唔好ge我覺得係食物ge質素keep唔到,即係可以今次好好味,下次就唔好味。佢地d野不嬲都係偏貴少少(比起其他快餐店),但而家出o個個至爆套餐真係好抵,28蚊咁多野食,食到飽飽~~~而家o係街要食到lee個份量ge野一定要過30蚊先得~值得1讚
作者: edward1906    時間: 2008-6-21 01:26 PM

通帳之後反而m記算平: ]; ^$ L. c+ p4 J2 i5 s3 Q
出街食飯25蚊以下都好少
作者: 1229726    時間: 2008-6-21 05:54 PM

通帳之後..for me,..kfc冇咩+過wo# Y' V% P- n  S6 l8 f' M+ j) ]
仲有正爆餐...仲平d tim
作者: trunks    時間: 2008-6-21 08:32 PM

個餐就OK平, 起碼抵過M記個脆辣雞包餐....
作者: slwong3    時間: 2008-6-21 11:58 PM

I love to eat KFC too but seriously, it is really unhealthy....
作者: 阿感    時間: 2008-6-22 01:34 AM

似乎講得誇o左些少
作者: LU    時間: 2008-6-22 01:43 AM

至爆套餐真係好爆, 份量夠多, 男仔都夠食, 味道就無咩驚喜不過都 ok 呀
作者: kuru    時間: 2008-6-22 03:13 AM

kfc真係冇加過價, m記都加過幾次, 我都少食左,
1 w4 a6 e# ~. B, q: x; \kfc唯一唔好處, 冇得邊行邊食, 趕時間唔駛諗, 食佢地既雞會好忙, 5 O) _- W2 T1 E# ?$ j* w, {; O
相反m記全部飽容易隨處食~
作者: yuri    時間: 2008-6-22 04:45 AM

上次食過至爆套餐 個包個質素突然差左 之前食過幾次都唔係咁
作者: 英格蘭    時間: 2008-6-22 12:22 PM

呢個套餐.....真係幾正 又抵 不過比起上1次出五星巴辣雞腿包時既至爆套餐貴左1蚊......今次個巴辣雞粒ok既 不過真係太細粒.............
作者: siusu    時間: 2008-6-22 01:35 PM

喜歡kfc~~
* @% z+ e# B# g% u2 V# s' Rm記成日加價~~

作者: LU    時間: 2008-6-22 03:33 PM

個人都覺得 kfc 啲嘢食 deign 得比較有心思, 好似之前個日式咖哩珍珠脆雞咁, 真係好好食, 呢啲嘢 m 記做唔倒架
作者: wong555    時間: 2008-6-22 08:37 PM

同志0 `; p4 \' b/ U. \
大家都鐘意食kfc嫁
" E, N( o0 z2 m1 v哈哈
5 W. A6 M! K5 P6 I/ S2 h反m記@@
; k, p* o6 Y' z( Y$ l+ o9 s) `支持kfc
作者: infjlam    時間: 2008-6-22 11:10 PM

Originally posted by slwong3 at 2008-6-21 11:58 PM:
+ \4 s. f4 H- |  M! n. d$ MI love to eat KFC too but seriously, it is really unhealthy....
' p6 i+ w; n" S9 {  t- x$ o- X2 X0 t. W/ L+ a$ y. V; S% f

- ^2 q1 W  s  l' iKFC同老麥都太油膩,偶一幫襯就好
作者: RNRSKY    時間: 2008-6-22 11:25 PM

依家物價上漲
: b2 `% X+ `/ k' ~7 g9 ^乜都貴到喊& ?8 q' }7 }' Z% p" P8 S* D3 n
我又大食' U1 l8 x8 _7 h( K$ e
食一個餐根本滿足唔到我
- v/ r: z' }! O4 `6 \4 O1 ~所以真係好慘* E; k) k  U1 Y+ x
淨係要食得我飽都洗我唔少$$4 X4 h: q7 `9 @' I4 p' `, f
唉.....
! g0 h* G5 D5 }1 v" o+ \/ b總之就係貴啦....
作者: igniz    時間: 2008-6-23 01:40 AM

我都係鍾意KFC多d架, 因為始終佢d餐唔係下下都要跟個薯條...好鬼油..
1 W. y" J+ Y3 v" h; o- V6 c0 Q
" u1 t) }! l0 {. O/ H就算係貴少少我都係咁話~
作者: zxcvbnmnm    時間: 2008-6-23 07:01 AM

the taste is good and the price is resonable

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0