標題: [投票]邊個想變番舊時entfuno既面版 [打印本頁]

作者: mk政    時間: 2008-7-23 06:55 PM     標題: [投票]邊個想變番舊時entfuno既面版

大家覺唔覺得宜家26FUN 比舊EF 唔同左
6 \5 x3 U8 ?8 d' a6 l1 N! `- e3 b5 n. U* n
宜家一來睇相 睇POST無咁方便
1 f4 K, q; r% B! j: L( @! [" J* x% H. u$ L! V
仲好似少左人上黎; l) P$ |: N7 ?
其實點解要變版面o既!?
作者: SCM    時間: 2008-7-23 08:32 PM

政爺. `/ P4 {: m' U: r6 F
我初時都唔係咁鐘意la8 I  M0 o9 u* L6 D" p- t! l  @
不過用下用下都冇咩所謂la
作者: BOYDWAN    時間: 2008-7-23 08:56 PM

原帖由 SCM 於 2008-7-23 08:32 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif" I( j, o/ Z/ w% ?1 u1 u; Y6 O8 K
政爺
9 \* ]/ R, S1 E9 L& l5 y, a- ^我初時都唔係咁鐘意la
/ @* V) X0 @% J" b9 P不過用下用下都冇咩所謂la
1 U2 m5 V1 V. a) Z+ Z: w

% p3 l, @4 G4 u5 ~' d3 G舊嘅唔去, 新嘅點嚟先?
" e7 w6 y0 c$ F, Z$ A6 p$ t5 q- m雖然個setting 仲未整得好完全, 但係admin 情願將真金白銀新買返嚟嘅程式介面比我地用, "火熱頭條"就用返舊嘢, 真係出於一番好意錫我地呢班會員咖咋~
! y' ?+ k$ l" M我好明白大家用開舊介面, 新介面一定唔適應, 就好似舊屋搬新屋咁開頭一定唔慣, 好多嘢都會同舊屋比, 但係時間一耐左大家慢慢就會發掘到新屋嘅好處真係多過舊屋~
+ v7 P7 }* b% P5 c坦白講我都唔慣咖, 我都發掘緊有乜好玩之處, 但其實只要大家都本住以往嘅方式去出帖同回覆, 同以往真係無分別咖; 呢度會唔會變得更精彩都係睇大家, 唔係睇個介面嘛~! Z( m/ s1 F: A+ C" L
總之大家放心啦, admin 真係努力緊去將個setting 整得盡善盡美, 下載量又好, 格式又好, 都不斷改進中; 佢都比我地呢班傻版主逼到無氣唞咖喇~
- U( u2 @8 L! [4 w: I' H; `大家齊齊努力將呢度搞得更有聲有色好嘛?
作者: 大優勢    時間: 2008-7-23 10:31 PM

面版  唔係最重要
0 ~% ]+ U* M8 b* {$ `  w# k$ q/ Q0 O4 p- u: O
係 最重要 2 s& Z! S- m2 G4 h3 I
4 C5 q. u* g( a+ z
開親  相片就扣分
6 D6 t' l6 Z! H$ ?) F* a. l; F( Y, X) A% u9 J/ r- o
吓吓開一張 就唔開心一次............
3 |) s4 `! f; f% A7 ~/ Z* V( L0 G- x. `- r
連 舊片都唔可以睇 ' H* _  Q2 y& ?
唉  唔講啦
作者: mk政    時間: 2008-7-23 10:39 PM

原帖由 SCM 於 2008-7-23 08:32 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif
6 d0 c) m: q- `0 o" y6 S. k政爺( s% e1 e, X9 _3 |( _, r5 v
我初時都唔係咁鐘意la$ m3 f% w. r2 _$ k2 p
不過用下用下都冇咩所謂la
; c2 u0 W6 _6 B3 @

, N7 L% @* E9 F5 F! i3 }0 N石少
5 g8 |* S+ Q3 E. ?, h* O8 O/ @% G/ e; A' S  p
你唔覺得舊版面比較易睇同埋易控制咩!?
: T7 O$ z9 M+ S; [" r, V點都覺得舊好o的
作者: mk政    時間: 2008-7-23 10:40 PM

原帖由 BOYDWAN 於 2008-7-23 08:56 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif0 S9 }6 @$ L/ g0 v' C

8 q; o: e! C# F: k) l9 a; w/ ~* ]1 G, n/ X4 i* ]0 J
舊嘅唔去, 新嘅點嚟先?
$ S5 c) X3 l' a6 V) f& \0 N雖然個setting 仲未整得好完全, 但係admin 情願將真金白銀新買返嚟嘅程式介面比我地用, "火熱頭條"就用返舊嘢, 真係出於一番好意錫我地呢班會員咖咋~5 u; Y* E" s7 p% N0 m( `, M
我好明白大家用開舊介面, 新 ...
) E% y8 Y' n+ M4 m  b( s; K  ]

$ c5 U1 b! L$ t4 m! b' Dadmin買番黎嫁@@v
$ U3 p/ K) @# k: m0 Y& Y  a3 Z' f' y5 ]
宜家轉左新版面
6 K5 ~" {9 n. t1 Z# [% F/ P* K我比較喜歡果o的馬嬲公仔
作者: mk政    時間: 2008-7-23 10:40 PM

原帖由 大優勢 於 2008-7-23 10:31 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif
6 Q: h% p) e: {7 h  b- J  B; u* ~$ l面版  唔係最重要
5 s1 ^5 l* l( |9 M% [
9 N! z* @, t( `$ E  X2 f係 最重要
9 A1 r9 _. p/ |5 r0 ~* R7 F9 ]& C; N4 ?  R) P/ b
開親  相片就扣分' }* f+ B) w$ C* F

' a+ M( f4 K0 G/ w1 B& N吓吓開一張 就唔開心一次............
5 ]3 Y9 ]1 q. z- ?, X% G
; Q9 X2 F9 e' ~+ Y$ [$ u+ t  a連 舊片都唔可以睇
; O7 c( V' X8 v; H2 O) |' t, ?唉  唔講啦
/ A8 k& v  y6 h, g. M* Q3 C
" j7 ]. b& n/ a( Z你又岩 但我又唔係點睇相 無咩大影響^^
作者: 大優勢    時間: 2008-7-23 10:52 PM

原帖由 mk政 於 2008-7-23 10:40 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif
" \' v# J9 ?' ^4 N4 E+ Q3 B& X2 c& ^, [$ e- ]$ K
9 L# p" E5 Y/ p8 P  Y
你又岩 但我又唔係點睇相 無咩大影響^^
* v$ d6 w2 G. m& ]- j
9 g) e, y$ u' @# B9 Uhurt so  bad
5 r% z5 P$ J5 c: a4 |( Z8 @9 t; z# w, n& K7 r
............ dd極多人都係因為睇相而開始係度 留低
作者: 衰貓    時間: 2008-7-24 10:08 AM

人總要適應新事物新環境,個版面有新鮮感其實都係一件好事,以前個舊版面睇睇吓真係好悶,坦白講,初時用的確有啲啲唔慣(可能係年紀大,適應能力低咗),但一兩日內已經像以前一樣操作順暢,而且是眾管理員的一番心意,所以應該支持新版面。。。。。
作者: BOYDWAN    時間: 2008-7-24 12:19 PM

原帖由 衰貓 於 2008-7-24 10:08 AM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif
& C* d- |. |9 x% v' N人總要適應新事物新環境,個版面有新鮮感其實都係一件好事,以前個舊版面睇睇吓真係好悶,坦白講,初時用的確有啲啲唔慣(可能係年紀大,適應能力低咗),但一兩日內已經像以前一樣操作順暢,而且是眾管理員的一番心意,所以應該支持新 ...
8 Y" K/ e' G! k" \, w
3 i6 @7 A, V( [# u. a% Q0 `( W
1 P% @2 j$ M% i* V% I6 [8 F
大家比多小小耐性啦,凡事總有適應期嘛~( m2 s7 W' f3 [  P
admin 仲整緊好多嘢,始終佢得一對手,大家包容一吓比d 時間佢咯~
! f  p9 \& x! S' N, R9 I所有問題都會不斷去解決,大家發現有乜問題隨便提出,我地會mark 低咖,最緊要大家唔好唔耐煩~
作者: hamsubboy    時間: 2008-7-24 05:04 PM

50 50,
5 A+ `/ [6 ]& ~% _+ R9 Q9 a* a: V* o! d' r& [  @- U" u
新的不錯, 有新鮮感, 我覺得比以前好,& A$ C# M; p  u
2 Y/ P6 Q" n0 O% i
但係 最重要 係 路過都 會 COUNT 我 DL 過 D 相..........
' M$ @8 i" L; E  c8 d8 J9 ^  Q同埋我打文字唔可以 COPY & PASTE, & y0 p! U* R* b9 K. G4 t
對我呢種文化水平低, 又意見多的人,
& S( ?6 e& S. h/ `# Q攪到好多時 唔想回覆, (個人理由)) E0 X2 W( S& r* x

, E- w6 s- D# U- f# d我估版主唔相 d  brother copy 其他人 d 野, 但係開多幾個頁一樣 可以 copy,
  H  a' n0 \) Y3 _0 e0 ~但在同一篇reply 打文字, copy 唔到自己打既字.
作者: 奧井雅美    時間: 2008-7-27 12:07 AM

其實我也比較喜歡舊版,因為較易操作,
* P& V2 ?2 f' O3 y9 z. p不過正如版主所說:[舊嘅唔去, 新嘅點嚟先?]
+ v7 s8 @! N0 k  U6 r所以我會嘗試適應的。
作者: benny1219    時間: 2008-7-29 10:45 PM

初初用不慣 但用用下巳上手了& y/ n  h$ m- z1 ]6 B# Z$ h2 W

, P; X: q3 b/ }1 N! V% Q2 _3 x我覺得應該與時並進  所以支持換新版  
" U+ A8 X$ W& ]) Y  T& \& E7 {& D5 ]5 E( s
我自己一直認為世界不斷變 不進則退
作者: ronald001120    時間: 2008-7-29 11:12 PM

: u. F1 e3 t/ T8 R) R, m5 t7 W
果個快好多
" q& S/ E6 P% I. B都埋易用好多

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0