標題: 今日比條港女撞親我下體 [打印本頁]

作者: SWK    時間: 2008-9-14 02:27 AM     標題: 今日比條港女撞親我下體

今日比條港女撞親我下體.....我係月台到等港鐵
! w. e# a6 w# i到有車到時咁我就行埋車門啦
3 b& s  A; I3 j+ M車門打開,突然有條港女打橫衝過來,0 G. ]' ^) {7 }, \3 o
仲要比佢個硬身化粧箱型手袋撞到我下體,. b$ G" q! r9 K+ T
撞到我的小弟好鬼死痛~2 u, H; p( n' o- u
我咪鬧條八婆有冇睇到有人企先啦,
7 v. ^. b* A9 J  [) }跟住條八婆由腳望返上來睇我~
( z) b3 ~+ N) E呢的八婆雞眼,一句sorry到冇# a7 n% F5 O7 E% i& ]0 W, _) G
咁我咪好唔客氣咁問佢有冇病啦,8 M& k! Q4 Z7 V7 h
條八婆仲同另一個港女一齊~
$ Y6 P# ^( v" g1 A呢2條八婆,我係到罵佢地~~佢地當自己冇錯~~
+ Y* ^- K: Q7 T& _可憐的我就比條八婆撞到細佬應一應
6 V- b4 `; D9 I4 X4 |+ d, i1 m+ P到依家都仲痛緊
作者: 小小康    時間: 2008-9-14 02:40 AM

原帖由 SWK 於 2008-9-14 02:27 AM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif, j5 x( G! I( B# U! N% _
7 l& ^1 Z" @; Q# [+ `0 z" ]到有車到時咁我就行埋車門啦; E8 K  Y( `. k; A4 L0 i  }
車門打開,突然有條港女打橫衝過來,
+ D# B6 a' I) R7 [& ^+ d仲要比佢個硬身化粧箱型手袋撞到我下體,
4 ~6 F/ b, q- W& l" ]+ d9 v# r# Z$ p, o撞到我的小弟好鬼死痛~4 t: Z! x0 @) |6 M  S7 j2 B
; f- @4 `1 ~) T跟住 ...
& R4 H# w( X; Y. r

+ t5 q9 w+ a+ N# h 呢隻歌形容到你宜家嘅情況 7 M5 K1 _6 J$ b( M4 P
http://hk.youtube.com/watch?v=EmNI1WIKAHE
作者: wcchan886    時間: 2008-9-14 03:21 AM

如果調番轉你撞到條死八婆! T. t1 w' {  @- a/ ]5 ]# R  v
佢報警話你非禮都似
作者: solonely    時間: 2008-9-14 03:47 AM

無捉你入廁所輪雞你你算好彩
作者: Triangel    時間: 2008-9-14 08:38 AM

原帖由 SWK 於 2008-9-14 02:27 AM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif4 `7 o0 P; J$ i) ^- ^7 a
今日比條港女撞親我下體.....我係月台到等港鐵- W% }4 t4 j2 {, R' Y$ [
到有車到時咁我就行埋車門啦; U8 s) c' g: q( g6 u$ d/ G' u
車門打開,突然有條港女打橫衝過來,# J* R  V8 {  T
仲要比佢個硬身化粧箱型手袋撞到我下體,0 `4 J2 C1 e5 u6 z. I, b- ?7 h/ C! d
撞到我的小弟好鬼死痛~( s& ~: v& w% d* `! W2 J# O& Z) {
6 g* L1 g2 B( O; {! g, M跟住 ...
' G) P2 {' y8 D$ _. O+ e

% s# [: K( ~! K. v* U- r你係第一次比人撞, % `2 `$ x* s5 C' n8 Y& _
我都吾知比人撞過N咁多次5 s$ N9 l4 Y8 N, Q
鬼叫自已有j 眯,
1 D# U5 ?. }5 @% |$ g& _有D仲係特登 tim, 係咁架啦,
作者: e_e    時間: 2008-9-14 10:41 AM

原帖由 SWK 於 2008-9-14 02:27 AM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif; p. M+ |( X5 N5 _" I9 z4 D
今日比條港女撞親我下體.....我係月台到等港鐵- n+ B+ C6 ?' C" D" p% P
到有車到時咁我就行埋車門啦3 V5 `0 x4 d+ N
車門打開,突然有條港女打橫衝過來,; y  {) @% X$ W2 ^1 }: L% K
仲要比佢個硬身化粧箱型手袋撞到我下體,, C, m1 ^( K; e. E7 M- c' ?
撞到我的小弟好鬼死痛~6 G& T! c" a) |6 n' y4 U
. K$ H3 H5 a1 p跟住 ...
! x& Y4 Q& h% u, O% G0 O咁你有無痛到 囧樣 ???
作者: Lee3    時間: 2008-9-14 11:04 AM

下次留下一句“x你老母的smellllly smelllllly 鮑魚“就走啦,費事遲到
作者: iknow    時間: 2008-9-14 11:19 AM

搵佢入廁所姦左佢lor
作者: chung11    時間: 2008-9-14 12:13 PM

下次一眼關七 !! 若果避唔到 " 爆粗 " 小佢一輪 " 走 " !!
作者: e_e    時間: 2008-9-14 01:44 PM

原帖由 iknow 於 2008-9-14 11:19 AM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif8 V; y! O3 |" ~
搵佢入廁所姦左佢lor
賣佢落火坑
作者: head    時間: 2008-9-14 03:07 PM

你應該攞你細佬出黎 叫佢地當面同你細佬道歉
作者: makin    時間: 2008-9-14 04:47 PM

要練習多d..遲d仲有好多風吹雨打要擋@V@
作者: YUEN_LOUIS    時間: 2008-9-14 11:13 PM

原帖由 head 於 2008-9-14 03:07 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif
8 V, R4 Q. X. ^: }0 P; ^% z你應該攞你細佬出黎 叫佢地當面同你細佬道歉
: U! B% f4 z- H 要唔要姐姐錫番?
作者: him1113    時間: 2008-9-14 11:37 PM

睇個標題仲以位點撞tin-.-
% c/ \% O4 V  @3 I% K8 {9 N# ^. D原來咁痛.....樓主真係頂得住-.-
作者: SWK    時間: 2008-9-15 01:49 AM

原帖由 小小康 於 2008-9-14 02:40 AM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif
2 E& i" q2 u5 l" ?6 U+ M  V% {$ z- ?: X6 Q% B( @  y

0 A/ `! I( E1 e  K& J 呢隻歌形容到你宜家嘅情況
3 ^2 u1 D  m6 L( ]$ y& _http://hk.youtube.com/watch?v=EmNI1WIKAHE
: E6 ~9 i- {6 h8 o" i

. o* h. ]" x. M& n5 P康哥都唔關心人既 仲笑人添
作者: hung414    時間: 2008-9-15 08:10 AM

其實你可以話2 f- n# X0 ]5 L8 m8 G$ p

& |9 W' v2 c1 }"以前我唔信真係有港女架...之家我信啦"+ u% j7 N$ `' p# ^( S) N8 ?
" Q$ W( v" e: |( }9 J
我估佢地會尷尬d
作者: ch.chak    時間: 2008-9-15 12:54 PM

其實樓主都算有少少好彩( V* Z# {5 x; V' ~0 ^
兩個女人都冇乜出聲
7 ^" @6 m) k: O0 l8 Q8 f* C大家知港女鬧人唔駛本* ?, b+ W3 U. p, Q
兩個港女一齊鬧人
' I" d) I! |/ x' p: e  P4 M原告都會變被告
3 M$ a+ D5 ]' k最好就扮晒野話要搵港鐵職員黎
6 o* N/ F% R& @! R/ W" U/ h抄低佢地既資料,保留返民事起訴既權利
0 M$ m9 H8 Q& r: [: _" f( P再用手機拍低過程(呢個係為左滿足我地大家八卦既心態先做既)
作者: benny1219    時間: 2008-9-15 06:07 PM

原帖由 SWK 於 2008-9-14 02:27 AM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif
9 t" E" u" M5 R/ Z- c  r今日比條港女撞親我下體.....我係月台到等港鐵" \' m5 j7 ?' k1 N
到有車到時咁我就行埋車門啦" G9 |4 s, q: y2 w- q1 D
3 f7 B9 M& T; d- A仲要比佢個硬身化粧箱型手袋撞到我下體,8 K& Z" f, k1 g/ M
撞到我的小弟好鬼死痛~, D3 Q. B* g/ h$ Z1 }, ~+ ]1 Q
- w! P& D3 O9 U2 r6 @跟住 ...
, A' A8 C) c6 C1 M5 c- A咁你有冇大聲叫唔好 同埋話俾你身邊最信任的人聽
作者: ke307    時間: 2008-9-16 08:22 PM

咁你下次搭地鐵睇路喇
作者: 阿感    時間: 2008-9-17 10:19 PM

以為自己入錯forum,個標題好似某論壇o的甜故
作者: infjlam    時間: 2008-9-18 12:58 AM

原帖由 阿感 於 2008-9-17 10:19 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif
2 L% I) U4 x  m1 b1 |以為自己入錯forum,個標題好似某論壇o的甜故
9 x+ j6 i; h6 _
2 c/ X& z* m+ b8 K絕對有誤導成份...  O3 c* j/ f2 P  \
今日比條港女(個硬身化粧箱型手袋)撞親我下體.
9 m9 O* I: I4 q- }' m$ V0 k! P2 U( W4 K: u' l6 o  ~# Y. K( h. `$ p
不過都戥你好痛
1 h% g% Q# Q; }1 f
: @0 h$ k: K% r1 ~* ~9 d$ i[ 本帖最後由 infjlam 於 2008-9-18 01:00 AM 編輯 ]
作者: 打狗棒    時間: 2008-9-18 01:03 AM

從另一個角度推算, 這兩個女人一定唔靚, 而且個樣仲好黑人憎, 所以樓主才有細佬受難的感覺;
1 ~$ b" S5 l6 N) d& v  z0 {' O& T. T如果換了兩名靚女(宅男性幻想對象: stephy & Theresa), 故事可能變為..........
. X0 j4 s. K/ e% D' ?( G! W8 Z% {  T: }% Z" I0 Y' n& B: ?
今日比條靚女撞親我下體今日比條靚女撞親我下體.....我係月台到等港鐵
2 a7 A# w% z) S+ ~到有車到時咁我就行埋車門啦' f, C2 t$ s" p, m* Z7 s
車門打開,突然有條女打橫衝過來,2 k2 c. ?1 X, @9 |; g. X. I
仲要比佢個硬身化粧箱型手袋撞到我下體,
, \( L/ C8 R7 F9 m撞到我的小弟好鬼死痛~
4 c$ ~8 d) `4 a! D  J6 `* S0 z我咪問條八婆有冇睇到有人企先啦,
5 ^' R" B6 s8 ^: f跟住我由腳望返上來睇條女~
1 O" L) g  r! i. a唔睇尤自可,一睇嚇呆咗, 原來係我朝思暮想嘅stephy," @, Y( i/ \. q/ V# P) H& c" f
咁我咪好客氣咁問佢有冇畀我撞親?
9 h2 |" @) W1 C7 [原來仲同Theresa一齊~
' Q% z0 A- `3 r4 ?呢2條索女,我係到望佢地~~雖然佢地當自己冇錯~~但冇所謂
0 Q" X9 w$ L0 p7 q3 x* g可幸的我就比stephy撞到細佬應一應6 P) i0 H! C, z
到依家都仲回味緊
' V0 N3 J& M$ j4 j2 V
0 m  |' H6 d. G. l+ I( n# e[ 本帖最後由 打狗棒 於 2008-9-18 01:05 AM 編輯 ]
作者: abc123sa    時間: 2008-9-18 05:30 PM

原帖由 SWK 於 2008-9-14 02:27 AM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif0 g( }9 T' t, v  [
" n( Z$ U* M# w8 S$ j- j到有車到時咁我就行埋車門啦0 P/ o# A. R& I+ ^
3 a& A3 ^# n- k7 g仲要比佢個硬身化粧箱型手袋撞到我下體,* u+ I6 s! m' V" D9 |
撞到我的小弟好鬼死痛~  q1 ^, g3 L1 X5 s1 x! T: _
2 B' D) [' G! L9 U  M跟住 ...
/ u0 s0 d3 w# T+ a5 E. E8 j* b4 r小弟對事件深感遺憾; n9 K" L! L' B' V# r
唉..都唔知睇世界8 s4 c# E3 B5 r3 l; z% ]1 T5 Y
人地撞到佢對一定話性show妖: T9 K4 v9 F# S0 o
世界上根本冇男女平等

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0