標題: 21/09 英超大戰 ~車路士對曼聯~ [打印本頁]

作者: fcukyoukelly    時間: 2008-9-20 12:32 AM     標題: 21/09 英超大戰 ~車路士對曼聯~

我非常佩服史高拉利, 車路士開季fit到爆, 唔使再多講啦.

講到曼聯啦
雖然曼聯唔係打得好好, 但1-2敗於利記都有d唔抵,
加上c朗都未復出, 曼聯仲未去番上季個full team.

到歐聯啦, 0-0和維拉利爾呢,
費sir就擺明出副選(例如佢Evans, J.S. Park)
皆因曼聯於歐聯分組中其他對手不太強, 可先行流力, 之後再追
一心強陣作客車仔

總括講句, 我都係正路估車仔win
作者: ado777    時間: 2008-9-20 12:51 AM

我反而希望睇下C7復出
可以同泰維斯打出些許火花
小勝一粒..!!
作者: lliu    時間: 2008-9-20 02:15 AM

Lampard is on fire at the moment...
作者: Kev    時間: 2008-9-20 12:53 PM

i think the reason y sir alex put evans in the first 11 last match is to prepare for the match against chelsea, since vidic has been banned.
作者: kuru    時間: 2008-9-20 03:12 PM

買硬車仔win

NO GAMBLING SECTION IN HERE!!!!!

作者: darrens    時間: 2008-9-20 11:02 PM

九成打和
作者: ke307    時間: 2008-9-21 04:04 AM

原帖由 darrens 於 2008-9-20 11:02 PM 發表
九成打和
agree.......兩強相遇, 一定會好小心
作者: komojo    時間: 2008-9-21 01:31 PM

車仔今晚會win 1:0
作者: fcukyoukelly    時間: 2008-9-21 11:17 PM

車仔於完場前追平
最後和1-1

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0