標題: 就黎又到頭痛的日子2月14日 [打印本頁]

作者: kuru    時間: 2009-1-30 03:52 AM     標題: 就黎又到頭痛的日子2月14日

就黎又情人節, 想問下各位經驗豐富既先生或女士:

1) 邊到有唔太貴而D花又靚既花店舖, 唔要上網訂花果類, 因為想自己親身去選花?

2) 邊到容易訂位又唔太多人同有氣氛既餐廳, 可供選擇?

希望大家能解答到以上既問題
作者: selena127    時間: 2009-1-30 10:58 AM

在 2月14日 那有花店的花不貴 , 有氣氛既餐廳個個都會 book , 真係幫你唔到 !!
作者: singleung1956    時間: 2009-1-30 11:29 AM

自己做,自己煮
作者: 自由神    時間: 2009-1-30 03:47 PM

原帖由 singleung1956 於 2009-1-30 11:29 AM 發表
自己做,自己煮
自己種
作者: kakeidevil    時間: 2009-1-30 08:02 PM

坐直昇機,8舊一個
遊幾個字香港
作者: nbn    時間: 2009-1-30 08:06 PM

原帖由 kuru 於 2009-1-30 03:52 AM 發表
就黎又情人節, 想問下各位經驗豐富既先生或女士:

1) 邊到有唔太貴而D花又靚既花店舖, 唔要上網訂花果類, 因為想自己親身去選花?

2) 邊到容易訂位又唔太多人同有氣氛既餐廳, 可供選擇?

希望大家能解答到以上既問 ...
今年可能少d人會頭痛
因為前1日係
作者: kakeidevil    時間: 2009-1-30 08:11 PM

老友你預幾多budget先?
作者: SCM    時間: 2009-1-30 10:24 PM

原帖由 nbn 於 2009-1-30 08:06 PM 發表

今年可能少d人會頭痛
因為前1日係
基本上香港好多人都唔會在意黑五
作者: clkgtr    時間: 2009-1-30 10:25 PM

原帖由 自由神 於 2009-1-30 03:47 PM 發表
自己種
自己種, 自己煮, 自己食, 一條龍服務
作者: 自由神    時間: 2009-1-30 11:59 PM

原帖由 clkgtr 於 2009-1-30 10:25 PM 發表

自己種, 自己煮, 自己食, 一條龍服務
愛情之義,不過如此
作者: vv1668vv    時間: 2009-1-31 01:33 AM

其實。。。。。。恕小弟直言。。。。

好多時。。。2月14 喱亭日子。。。。
同 年晚 煎堆 所差無几。。
都系人有我有

即使把口唔講。。。
想SHOW OFF !! 曬幸福俾其他人睇 多于一切
(嚴重的。。有些還要其他人妒嫉 為止 既 程度)
喱D 位 就最好自己執生

因為通常喱種女仔。。
一般很重視其他人對自己既睇法。。而且仲好耳仔軟
好容易聽其他人唆擺,受人影響。

奉勸閣下   想得美人歸 就 千其唔好系重要關頭縮皮
最好當日 ,俾得几多就俾几多。。
俾既意思 即系 (遷就)。 盡量俾距威下。

食物 都系 其次。。
花 就 千其 唔好 買 便宜貨。因為要擺系公司威足成日。

餅 就 得一個。點樣切 就  睇距系點既人。
作者: kuru    時間: 2009-2-1 12:27 AM

原帖由 vv1668vv 於 2009-1-31 01:33 AM 發表
其實。。。。。。恕小弟直言。。。。

好多時。。。2月14 喱亭日子。。。。
同 年晚 煎堆 所差無几。。
都系人有我有

即使把口唔講。。。
想SHOW OFF !! 曬幸福俾其他人睇 多于一切
(嚴重的。。有些還要其他人妒嫉  ...
下.....餅, 乜仲要買蛋糕架咩?
今年威唔到1日喎, 2月14係星期六, 返得半日, 之後星期日冇人返工冇人睇添喎~
作者: vv1668vv    時間: 2009-2-1 08:50 AM

原帖由 kuru 於 2009-2-1 12:27 AM 發表

下.....餅, 乜仲要買蛋糕架咩?
今年威唔到1日喎, 2月14係星期六, 返得半日, 之後星期日冇人返工冇人睇添喎~
餅系指 預算
即系要睇 對方 性格 黎 畫分
對方重視喱D 日子既 。。咪盡自己所能 滿足下對方 啰
一句講曬 ,即系 運籌為握

尤其自己 預算有限 更加 要 小心處理。

唔好理全日 抑或 半日
就算系 星期八 都好啦
總之要 送 D 合對方心意 既野 俾 對方。

(人地明明 想要 橙 ,系都要 俾個 蘋果 人地。。。有乜意思呢??)

追女仔又好 要令自己另外一半開心 都好
平貴 未必 系 最重要 既 問題
睇你 自 己 個 心 。

值唔值得 付出。。睇你自己喇 。

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0