標題: 有冇人用緊samsung i908? [打印本頁]

作者: makin    時間: 2009-1-31 01:15 AM     標題: 有冇人用緊samsung i908?

我睇中左呢部..貪佢16gb..mon夠大..
: `  g% E0 M! P7 H* R% ~touch screen同埋外型靚..但唔知用落好唔好..1 g7 H" H6 d$ R
同埋想問下大家買果陣幾錢同包d咩..
) X/ W3 X( r7 }我行街見過話3000幾..但上網見到建議售價59xx% U2 c0 M5 O5 n% |5 i
差成倍..如果3000都會考慮@@""59xx就真係唔得了2 U) l' s/ y! B- m# M  ^
仲有話支筆無插..咁用手指篤易唔易?
作者: adamboyhk    時間: 2009-1-31 01:48 AM

原帖由 makin 於 2009-1-31 01:15 AM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif
# M8 T7 B: Z3 ], H7 x0 Q( k0 C我睇中左呢部..貪佢16gb..mon夠大..
/ I: b7 S/ u8 F' B4 _/ d, G- Xtouch screen同埋外型靚..但唔知用落好唔好..
( C' }% m- s) ~. [3 |同埋想問下大家買果陣幾錢同包d咩..0 E) `9 N2 ~. L, k  ~7 j  X: w
我行街見過話3000幾..但上網見到建議售價59xx
  M! k) L/ r* G7 T& {7 I差成倍..如果3000都會考慮@@""59xx就真係唔得了
& j6 s$ ~  {2 Y0 F) G# ^- F. B ...
/ B, T- `/ q5 u) O& }! g
之前我阿哥買番黎 我玩過兩野... 我阿哥本身用開iphone 之後就買左i908, y( H1 B% |) j2 R
touch佢既反應速度 比想像中慢 ,如果唔等得 會火滾 ... 至於手指touch:如果你手指頭大 就會有好大問題下 ,而中間個粒制 十分難操作 話就話好似notebook咁用... 其實都差幾遠  以上可能係個人問題 ...另外一個大問題就係 i908係wm6.1 所以冇用開wm 既用家 就細心考慮下買唔買啦 ...行wm6.1 唔會好似其他手機 咁易操作' z9 e3 M: s2 Z3 |* B4 q
其實如果你岩心水 你去試左先 到到真係岩先買 , 反正試左又唔一定要買6 m% |) k1 i4 |2 A! _
3千幾應該係水貨機 ,5千9就行貨 行同水都係跟差不多既野  ..
' l* E( A) I" m) X因以上操作問題 我阿哥玩左幾日 就已經放棄左 用番iphone
作者: cia1hk    時間: 2009-1-31 10:13 AM

你可以去Samsung客戶服務中心試吓部機先,
( X4 z5 O% i8 s/ p6 K啱先睇吓邊樹平D,不過行貨宜家應該係$4,XXX~6 f+ e: g1 c7 ]
. p- R6 ]7 Q" C8 b1 O
我用緊就覺得幾好用~: n; _1 Z) v& |3 u
; `5 M% R, W( t5 W$ I! q, a
作者: makin    時間: 2009-1-31 02:08 PM

了解..但我上網見到d人話好易操作-.-可能因人而異吧2 N* k/ s: w7 s# Z) |
咁我想知聽歌方便得唔得..同埋點解wm6.1難操作..會有咩分別.." H0 z4 t4 O" |$ M
我本身唔係用touch機..普通直身機
作者: adamboyhk    時間: 2009-2-1 01:23 AM

原帖由 makin 於 2009-1-31 02:08 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif" c  |( J& l) U. l
了解..但我上網見到d人話好易操作-.-可能因人而異吧
/ c, e, g( u5 _咁我想知聽歌方便得唔得..同埋點解wm6.1難操作..會有咩分別..
' ^( f- i* }; {2 b  _7 t: i9 @我本身唔係用touch機..普通直身機
1 @0 q2 P: G, a' _其實wm 同其他普通手機都係一樣 :打電話 聽歌 影相。 因為佢行window ,功能可以變得好強大 ,而入面可以手動既野會比普通手機多甚至複習 ,其實要視乎番你要部手機黎做咩...  如果你真係覺得除左依部機之外 其他機都唔合你心水既 你就去試機na ... 試唔岩既 你就講下你要既手機的規則 我給你一點建議也可

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0