標題: 吹水一問....打完耳洞會唔會影響搵工 [打印本頁]

作者: w009062    時間: 2009-1-31 05:48 PM     標題: 吹水一問....打完耳洞會唔會影響搵工

如題.....因為耳洞唔會埋口...所以想問下~THX
作者: ch.chak    時間: 2009-1-31 06:31 PM

一隻起兩隻止都重可以+ G% {/ }4 y, F$ j
只要見工戈陣唔好帶到一串串咁5 f, |% |6 f( i2 K
外表整整齊齊就得
作者: s20021601    時間: 2009-1-31 07:00 PM

你係男or女先...5 `% E  o& U. _8 l" n! }/ r, }/ k
男就應該一個都會影響...6 X5 W/ l& L: O9 B/ V
女的話.1.2.個都冇乜問題ge應該...
作者: 自由神    時間: 2009-1-31 09:21 PM

睇你見咩工啦
作者: adamboyhk    時間: 2009-2-1 01:28 AM

睇下boss 個人對你幾個耳洞有冇反感啦 ...
作者: w009062    時間: 2009-2-1 02:58 AM

我係男....我都覺得會有問題....但又好想打
作者: 奶媽    時間: 2009-2-1 03:22 AM

打左都冇咩問題,但係你見工過陣最好唔好帶la男仔既話
$ [9 ^- t" a' \! q! u: D* i* h9 T& s女仔既話就冇咩問題la
作者: w009062    時間: 2009-2-1 04:00 AM

冇帶睇到個洞會唔會點?=.=
作者: 電梯男    時間: 2009-2-1 03:33 PM

寫字樓工一定叫你返屋企等消息啦  
作者: 費事高    時間: 2009-2-1 04:53 PM

我本人就覺得問題不大,如果呢個耳洞係廿年前要見工的話,咁就真係麻煩,畢竟...依家呢個年代,大部份人都已經見怪不怪,當然...如果你現在隻耳仔有十幾個耳洞,咁就另作別論,一兩個的話,我覺得問題不大
作者: w009062    時間: 2009-2-1 05:51 PM

哈哈...我都只係諗住兩隻姐....咁希望冇事啦~
/ q% ~7 s+ c5 I' \- `THX EVERYONE
作者: benny1219    時間: 2009-2-1 06:29 PM

其實都係睇你做咩工作情質! k5 o7 ?. }, q0 ~& K6 {

7 l2 V+ M. i% E$ W0 b若果係賣一些潮流衫鞋或其他產品 一般影響不大 反會加分 因為潮店只想找有潮流打扮的人做4 Z  g  p9 {8 t

2 ?& }8 L& J' T5 b( @% C但係寫字樓返工 咁一定不單無分加 仲要減你印象分
作者: 但丁    時間: 2009-2-1 09:05 PM

睇你見咩工啦
2 m8 x7 `4 q4 z- J: F) H' v! ?6 \# x- q( V+ }
如果你見sales o既,都應該無問題o既

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0