標題: 人生交叉點 [打印本頁]

作者: chansuper123    時間: 2009-5-24 11:46 AM     標題: 人生交叉點

各位Bro. 我相信我大約行了人生的一半(雖不中亦不遠已,年齡唔話你知 ),有時半夜唔,想想以前D, 想個時唔讀個科,擇隔離個科,現在唔一樣, 重有,個陣時,拖手仔拖第二個,現在起隔離重會唔會呢隻老虎 . 你有沒有一D會影響你一生的決定,講呢聽呀,如唔好.
作者: selena127    時間: 2009-5-24 11:52 AM

我想結婚 離婚就係會影響你一生的決定 !! . B- s: Z) A8 r. g( r

/ P) S% G) I1 h- }/ O% U$ E! k4 w另外 , 重病和親人離去也會對自己的價值觀有重大改變 !!
作者: 自由神    時間: 2009-5-24 04:20 PM

Interesting Topic
0 R7 _- ^  v0 i5 U2 t各位會員誠心發言的話
3 w) e' m. ?0 U. e實有分加
作者: 〥~灝~〥    時間: 2009-5-24 05:18 PM

好多字都空白左..唔係好睇得明你講咩=.=""
作者: 自由神    時間: 2009-5-24 05:31 PM

原帖由 〥~灝~〥 於 2009-5-24 05:18 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif
( w4 }% _1 J9 B3 ]" [好多字都空白左..唔係好睇得明你講咩=.=""
各位Bro. 我相信我大約行了人生的一半(雖不中亦不遠已,年齡唔話你知 ),有時半夜,想想以前D, 想o個時唔o係讀個科,擇隔離個科,現在o係o係一樣, 重有,個陣時,拖手仔拖第二個,現在起隔離重會唔會o係呢隻老虎"拿" . 你地有沒有一D會影響你一生的決定,講呢聽o下呀,如唔好.3 J4 {3 G* R! Z$ {0 c! U7 C

) P0 s, N! A0 t; b5 _% v6 z, w& r$ d* z! w: Q

作者: 〥~灝~〥    時間: 2009-5-24 06:16 PM

原帖由 自由神 於 2009-5-24 05:31 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif
0 \6 h  ?" L2 I! e9 j$ v各位Bro. 我相信我都大約行了人生的一半(雖不中亦不遠已,年齡唔話你知 ),有時半夜訓唔著,想想以前D野, 想o下個時唔o係讀個科,擇左隔離個科,現在o係唔o係一樣, 重有,個陣時,拖手仔拖第二個,現在訓起隔離重會唔會o係 ...
! N; \. F1 q! e  A西利..咁都知..
作者: hwkeung    時間: 2009-5-24 07:56 PM

以前最愛有個內外兼備滿分的女友, 可惜當時仲細唔識什麼叫愛,
; j" Z; B$ U& G3 t' j佢走左令我明白點樣愛人, 奮鬥年多重遇連飯都唔願同我食一餐,$ w. d( g5 S5 Y' L0 B
現在身邊靚女很多都再搵唔到個咁好, 亦難以再像從前咁愛得大無畏.) s2 f. e# a; E9 B
此仍本人一個遺憾.
4 U8 w. t* z) U2 a! x) s( R4 Y/ t& N3 G9 v3 H& \" J2 ]9 n
尚很年輕, 影響人生的一個決定, 莫過於中五唔鐘意讀書,
) h2 W7 @/ G9 T, U  U+ d夠秤可以賭錢, 太單純信真係有職業賭徒, 信有賭術(唔係老千術),
2 |: i1 i) q% e& j. g  I0 f5 j信有贏錢方程式, 點知博覽群書鑽研左幾年,& {6 S( j  `( |# s3 x3 r$ N0 \
現在馬會, 澳門, 金股滙窩輪期指樣樣都有沾手,
# C7 Y' T- o2 G2 u% W% y! K/ x5 M; i8 W2 W6 m5 E' e9 \+ a
賭呢樣野在『傳統智慧』或者我叫『流行的看法』都是反對的,
; |) i7 M& U- \! T2 Q; Q. O但起起跌跌幾年加上生意經驗, 感嘆人生所有根本就是一場賭博.
作者: hwkeung    時間: 2009-5-24 08:03 PM

原帖由 自由神 於 2009-5-24 04:20 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif, f" z2 {: k2 c: |: g/ c" h, [
Interesting Topic + v& p; V( W4 \$ L1 ~3 ?7 m
各位會員誠心發言的話/ U3 m& F# t) F# @; I! t8 h+ ~
實有分加
! B1 `  V5 R7 |. N$ m! k
版主又分享下的話1 m, W. `0 S4 T$ B
實有印象分加

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0