標題: 請問星期日七時半無線台的節目 [打印本頁]

作者: 大優勢    時間: 2009-6-8 12:49 AM     標題: 請問星期日七時半無線台的節目

講咩呀) b. M: w& Z/ `+ p
好似話咩眼鏡舖頭亂嚟 8 b& f- s, s( D6 n( |

) A& h* S+ O1 h' b2 c# q咩事呀
作者: 睇我唔到    時間: 2009-6-8 01:27 AM

星期日檔案
6 d& v7 k+ y2 k; B/ c0 F消費陷阱2 {) ?8 _8 n& N! n
眼鏡舖頭亂嚟~~>強搶你副眼鏡..跟住話"攞C"鬆左
5 I, z, d' L% A6 C: k: z2 J. s跟住入舖頭...幫你洗埋....再推銷8 @6 g1 Y9 N& L7 Z/ S
想走個陣...佢會話眼鏡未洗完...令佢可以繼續推銷
作者: vv1668vv    時間: 2009-6-8 03:17 AM

我有個朋友,之前,去(硬頸城)配眼鏡。。7 W. }( g0 `4 v, K
開始既時候,配0岩度數, 
) @8 p. S( b3 h9 B第2次去再配既時候,距見你信距,距就搏你唔知就加你少少度數。8 ^; m: B; N8 G: o* J; x( T# Z
等你愈帶愈深。。。認真毒。! |; k( `+ m, A
門口又話即配即有,點不知俾完錢果陣又話要1個禮拜先至交到貨。0 c# H- S* ~0 X" u
我個朋友 配左兩三次覺得唔對路就即停,唔敢再幫趁。7 N* W0 m/ L+ ]& Y

" t# v# h- h' [9 {3 o. \在配眼鏡真系好多都有問題。。。奉勸各位真真留神。
4 H' S; Z  w1 I! M' F. k! ?. y) N+ O/ ]6 r7 P- [/ s+ @1 K4 x6 S
小心黑店。唔好貪平。揾D信譽良好既商鋪配眼鏡。7 {. U+ }0 @# O* Q2 s. [  H
* u4 @+ z; A4 o% }: z8 w
作者: emil1812    時間: 2009-6-8 09:58 AM

電視話果間野係葵涌廣場3樓
5 a4 j. u2 {" x1 z/ t大家要小心!!!!
作者: benny1219    時間: 2009-6-8 02:38 PM

原帖由 睇我唔到 於 2009-6-8 01:27 AM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif7 C/ o" |/ S+ _2 ]8 b2 V8 _
星期日檔案7 S0 ?7 x8 @' Z. m. ^/ ~. S; V
消費陷阱
- D  o5 N) k  Q/ A眼鏡舖頭亂嚟~~>強搶你副眼鏡..跟住話"攞C"鬆左4 p& d5 {# Z4 q- ?! |2 C! }
跟住入舖頭...幫你洗埋....再推銷3 E5 J% b: \; s: q
想走個陣...佢會話眼鏡未洗完...令佢可以繼續推銷 ...
' T( {6 `! ~8 r) o這間鋪出晒名  網絡上年前有不少人討論4 N% W! x9 m8 g! ]9 i
& N8 T0 O! ^5 K8 @8 O
但估唔到仲未執
作者: emil1812    時間: 2009-6-9 03:58 PM

原帖由 benny1219 於 2009-6-8 02:38 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif; N7 g8 I8 I* p6 d" o3 G  U
; m: o& s" {) `  D9 p' v4 u
這間鋪出晒名  網絡上年前有不少人討論
3 f8 e; w$ @# \2 t% ]3 B2 }3 K
+ u4 I3 o& v/ u但估唔到仲未執
0 H: ]% ]% C! u0 Y) g% A4 Z
而間野都唔知屈左幾多人錢
作者: SCM    時間: 2009-6-9 09:02 PM

依家昆水既手法真係層出不窮

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0