標題: 阿蛇禮拜日遊行大家點睇? [打印本頁]

作者: sony00hk    時間: 2009-6-25 01:13 AM     標題: 阿蛇禮拜日遊行大家點睇?

凸手曾先生大能樂!
作者: alienck    時間: 2009-6-25 01:55 AM

買定花生睇戲囉~
作者: jojojojoj    時間: 2009-6-25 07:58 AM

d死差佬唔加人工就遊行, 你班死差佬人工已經高, 仲有唔小福利, 衣家經濟又唔係話好好, 公務員之前先話減薪, 你班友就要爭取哩樣爭取哩果樣, 野又唔見你做到, 要加捉到旺角個漒水狂徒先講
作者: chansuper123    時間: 2009-6-25 08:32 AM

亞Sir做得噤辛苦,佢地覺得份人工唔抵,最好齊齊劈砲唔做,等中央接收香,到時你班廢柴可以日日上街遊行囉! ,正一吃飽飯等屎呵,
作者: 雷公    時間: 2009-6-25 08:43 AM

班阿sir無乜野做,屎忽痕咪出黎遊行囉,呢班人真係食屎痌飯
作者: jojojojoj    時間: 2009-6-25 08:50 AM

原帖由 chansuper123 於 2009-6-25 08:32 AM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif
( y0 j8 ^1 M  q5 ?亞Sir做得噤辛苦,佢地覺得份人工唔抵,最好齊齊劈砲唔做,等中央接收香,到時你班廢柴可以日日上街遊行囉! ,正一吃飽飯等屎呵,
- b: n& `9 q6 X/ l2 E2 H

: i; t0 {' O3 M$ _有d死差佬講到自己工作危險, 仲話要對付暴動, 講到香港好似依拉克咁, 通街塔利班咁, 咩年代呀, 有幾何暴動, 唔好講埋要對付拉登, 預防外星人侵略, 又唔講下有幾多人蛇王
作者: kenkwan0210    時間: 2009-6-25 10:54 AM

正一臭西龜
作者: infjlam    時間: 2009-6-25 10:56 AM

一講到$,話反檯就反檯
作者: MAYDAYS    時間: 2009-6-25 07:52 PM

都唔知佢地係人民公僕 定 人民公敵
作者: benny1219    時間: 2009-6-25 11:34 PM

警隊現在不遊行了
' h+ X; q) S9 k/ [  V- N6 o* t& D, v0 U' P6 H) Z' W
遊行都多餘  無民意又無組織支持
5 M9 b4 f+ z6 }6 @7 _6 w2 J政府若讓步 政治代價會很大
作者: sony00hk    時間: 2009-6-26 01:50 AM

凸手立即叫一哥死番離,唔好閃,一哥都唔傻番離幫番自己人(加薪),凸手呢濟冇囉!叫錯人!

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0