標題: 陳振聰呢條友仔 [打印本頁]

作者: chansuper123    時間: 2009-6-29 03:46 PM     標題: 陳振聰呢條友仔

近日時常被迫聽呢條友仔講佢D肉麻,死,唔知醜的言論和行為 ,吃了小甜甜隻豬(佢自己話),重要周圍唱話小甜甜幾愛佢,小甜甜真係死不眼閉,我想問可不可以去視聽廣管局投訴佢發放淫褻知信 ,各位巴打點睇呢位高人.
作者: kingsun2433    時間: 2009-6-29 04:12 PM

我一開電視見到哩d垃圾港聞,即關
" R% X2 n) Z4 @/ S7 k# G太監同皇后搞x,日日交流掘窿
& B, W9 @3 D4 q' j# u2 s2 X7 J新聞娛樂化食x$ q* T( {9 I% H* b. ~
0 d! g: L7 ]( ]/ y, Y+ y8 b
作者: 電梯男    時間: 2009-6-29 04:24 PM

世紀賤男
作者: e_e    時間: 2009-6-29 05:00 PM

我覺得佢咁講都係為左佢應得果份姐 ,0 ]. A8 K- W2 s  f: r/ ~  Q9 E
e+佢比人夾硬剝削應得收入 , 梗係咩都爆拉 ,
8 N8 R+ V0 _$ I4 X4 B唔係應該點???
作者: kakeidevil    時間: 2009-6-29 05:19 PM

早幾日佢連大聖爺都搬埋出黎
作者: winglo0428    時間: 2009-6-29 05:44 PM

佢老婆仔女真係顏面何存呀!講大話講到天花龍鳳!
作者: 155220    時間: 2009-6-29 06:09 PM

原帖由 e_e 於 2009-6-29 05:00 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif
/ `! X: W( E) `5 }7 t/ I! U我覺得佢咁講都係為左佢應得果份姐 ,
9 }/ R$ k$ r7 Q2 D& `e+佢比人夾硬剝削應得收入 , 梗係咩都爆拉 ,, o  {7 h/ s* y
唔係應該點???
/ V  B7 f! ?0 H% u

' J3 q3 `+ J/ A& A1 a2 |) ^: i0 [; f佢點俾人x削?願聞其詳。
作者: 衰貓    時間: 2009-6-29 06:11 PM

契家佬走黎話要分番份都算應得?!唔太理解。。。。。
作者: tonykwl    時間: 2009-6-29 06:15 PM

咁佢諗住想贏官私, 榮華富貴等住黎, 樣衰d又何妨呢? 不過佢真係好諗樣衰~!!!!!!
作者: e_e    時間: 2009-6-29 08:50 PM

原帖由 衰貓 於 2009-6-29 06:11 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif7 G! |9 M1 d' k7 N$ c% K
契家佬走黎話要分番份都算應得?!唔太理解。。。。。
& g4 E1 b/ F" c7 M3 W5 v2 Z
只要龔小姐真係有留比佢 , 佢就係應得 ...
作者: pcm12345    時間: 2009-6-29 09:01 PM

佢諗住將自己講到咁賤
  u: G7 C: \9 K  V: c' Q等個官信佢無講大話
- |1 \: x$ x- n3 }0 h' r但其實睇咁多日既證供1 N& t1 a0 f& @, z6 l) l  T
場官司佢應該...........
作者: 打狗棒    時間: 2009-6-29 09:19 PM

唔怪得中國大陸咁多人爭做奴才太監, 原來做太監真係會發達!!!
0 ^: b2 h5 V4 [1 x) ~2 c小陳子從龔太后那裡所得共21億Cash, 此紀錄應該前無古人!!!
作者: 200302    時間: 2009-6-29 09:34 PM

WIN左官司佢大把錢洗啦,去第二度過生活,所以佢而家洗理你地點睇
作者: SCM    時間: 2009-6-29 09:44 PM

老公豬 8 D- C, P& Z! P7 _! ]
掘窿係兩公婆遊戲
$ l) `. c0 J4 f* n; w3 o$ u8 w聽完真係笑左
2 x0 q- H) Y5 d; V& `6 C! t如心風暴比溏心風暴真係好睇好多
作者: camus001    時間: 2009-6-30 11:03 AM

現實比電視更離奇。小聰子為港人帶來好多歡樂同嘔心。
作者: pyau    時間: 2009-6-30 11:25 AM

原帖由 SCM 於 2009-6-29 09:44 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif4 Q* i, h2 U( N' ?& `
老公豬 , a+ {7 O% f+ ?4 y# w+ b
掘窿係兩公婆遊戲9 r6 D: A3 }$ \# r' S' I
聽完真係笑左. h; G. s6 L" ~' v
如心風暴比溏心風暴真係好睇好多
# L4 e) }$ X2 ^$ v
咁佢到講得出
作者: kakeidevil    時間: 2009-6-30 03:12 PM

今日又有新野 0 U) P7 y- Y' J$ Y$ a& o
3 z4 r; f: {. ]( H4 [& {
$ B% ~3 a! `# `) `4 X/ o. v
陳振聰:
9 E, H9 Q& K9 T; ^& s; [+ G3 C驚訝龔如深愛得我咁深' |4 [/ ?, X7 g0 _
! B! z4 S( m/ a: v7 D5 p" P) ^
* m. L1 k9 k" D! C0 P- D# P
" A% @: F+ s# a" W; R, @7 e
..................
作者: 155220    時間: 2009-6-30 03:36 PM

原帖由 pyau 於 2009-6-30 11:25 AM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif
. W0 d. `; D* ^! e, C5 k* ~7 L; O4 K
咁佢到講得出
  e( J' W: j( A) N
3 _- q: D7 N  T# D  M5 {8 N1 w
呢個係事實wo...
作者: winglo0428    時間: 2009-6-30 05:01 PM

一係叫法官請龍婆叫小甜甜上嚟睇下有幾愛佢順便帶埋佢落去啦!
作者: dhodho9    時間: 2009-6-30 06:36 PM

一千億的話5 B' ^2 I1 }1 l7 c
セ都得
作者: andyho    時間: 2009-7-1 02:33 AM

首先,是否唔相信陳同龔有過親密關係,
& s4 e$ j1 D+ ^" a6 y" A; R% x( p如果認為有,那二人講幾肉麻的說話,有咩出奇?8 N8 I  m  K3 q% x( W! `
點證明陳講大話,你全程躲在二人床下底偷聽過?
作者: andyho    時間: 2009-7-1 02:43 AM

原帖由 chansuper123 於 2009-6-29 03:46 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif& H# o6 C" W" D% `
近日時常被迫聽呢條友仔講佢D肉麻,死,唔知醜的言論和行為 ,吃了小甜甜隻豬(佢自己話),重要周圍唱話小甜甜幾愛佢,小甜甜真係死不眼閉,我想問可不可以去視聽廣管局投訴佢發放淫褻知信 ,各位巴打點睇呢位高 ...
5 i1 L# ~' p+ w& f( m3 u
( P  D0 i6 o+ L" a

' @6 x% }! q+ |: R) u! a5 c+ n樓主如果唔相信二人有親密關係,那你認為陳手上那些情人節杯及同小甜甜合影的曬幸福照片從何而來?用電腦特技造?
作者: vv1668vv    時間: 2009-7-1 03:57 AM

“龔”初見“陣窿”師法成效,就深信不疑。。
- g5 u6 A4 j  R. k親密照,“鎮窿”乘勢呃“龔”穿紅衣緊抱有助運勢,哄騙合照。。??
  w- B: [- i$ Q: E# k! u& f  q“按摩”片段足以說明,“陣窿”早已儲心積累,暗埋伏線,自拍備用??
8 V5 d8 Y6 p" q' c" ^上述可能性如何?!
" I+ ]9 h0 t: b, x" }5 i& i9 L; |
9 R# j8 p4 `1 @1 Z' V“陣窿”,獨索 幾十億CASH...
- \0 Q5 D) n' ~+ y6 ~仲夠膽,對薄公堂。。相信應該 有備而戰。。# g% ~/ B* H$ k* c' e$ F
洗0甘多錢,入得黎玩, 
5 |, x( S- Y. |% ^' a“肉麻”野。。面皮厚過街市斬叉燒果塊“針板”?又如何??- J6 P& `' r: [3 [
最少,人地有籌碼,輸得起。
6 N  d2 m  [# O' P% r(好似911,用翻你既資源攻擊你得到最大勝利一樣。)
2 Q3 {/ e' O4 y7 J
0 |$ w# t) X* E, j" _; H: D最過癮。系。“陣窿”系“龔”身邊0甘多年。
$ X5 g7 Q0 @/ |( C$ k; r% {- E一直 忍辱負重, 保持低調。。" N! ?4 }3 u) ?& ~7 Y
機會一到,即刻馬上黎一個“陣窿の逆襲”、識得時勢造英雄,真系“奸仔”至高境界。。
作者: andyho    時間: 2009-7-1 10:45 AM

原帖由 vv1668vv 於 2009-7-1 03:57 AM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif% D2 R! L) h# f' @# t( ?
“龔”初見“陣窿”師法成效,就深信不疑。。* I6 I" ^5 b- G
親密照,“鎮窿”乘勢呃“龔”穿紅衣緊抱有助運勢,哄騙合照。。??
  @! t3 Y! Y0 b8 ?2 x“按摩”片段足以說明,“陣窿”早已儲心積累,暗埋伏線,自拍備用??
' x9 y, X& }4 u! ~; u9 f上述可能性如何?!; {7 u0 Q! a: b

! B( I$ {& `/ @; _, z“陣窿”,獨索 幾十億CASH...
& p& w4 o; z1 \, W5 `; [# n仲夠膽,對 ...
. s: s9 w, e; A" y. l. M
! s1 K' \  E9 B! Y無人懷疑過陳生是否處心積慮造隻杯及拍下短片,
. v# T4 k, K5 z1 X7 a但你認為龔小姐見陳生揸機時會唔知佢拍緊片?$ L$ X) n0 K- F. o3 `0 [

4 W, h4 F% K+ o如果你的講法成立,阿gill、bobo等全屬無辜,
. Y- t5 J& f/ P  s( D; |只係被另一位陳生呃左,話拍淫照可助運勢,所以個個入晒鏡,我講得對唔對呢?
8 f3 h( Q8 `, U& w; v% @7 H
/ d" d, W6 {3 J" y9 a我都唔明一個寂寞富婆搭上一個食軟飯的男人又咩咁出奇?新聞都睇唔少啦。
作者: vv1668vv    時間: 2009-7-1 03:58 PM

原帖由 andyho 於 2009-7-1 10:45 AM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif
# v. K% e0 @% Y) q. g+ n$ h& o% Y9 ?( F( ~2 h' z

0 w, P9 c* k2 ^0 C& V) `無人懷疑過陳生是否處心積慮造隻杯及拍下短片,
+ m) k9 P, A& _& p6 |但你認為龔小姐見陳生揸機時會唔知佢拍緊片?3 U8 B# k# r2 s: c1 W- e, ^
1 O  |# `1 T$ t: c2 X2 {
如果你的講法成立,阿gill、bobo等全屬無辜,
) t$ N, j) c5 E只係被另一位陳生呃左,話拍淫照可助運勢,所以個個入晒鏡,我講得對唔對呢?
6 A9 M! |( h1 w3 j" [5 a7 w9 K, P; v  r; Y" E2 x
我都 ...
0 k$ g% C6 u. ]$ {  u7 ?

' X8 i5 L. K4 p: u) z& b+ D; s6 N2 A/ d& l9 I6 n

- i$ t9 [- ]9 p% U* M4 g! B$ BHello Andy さん5 Y, W: C, H1 |4 ?
0 d; z, s5 N0 K+ Q
都同意嫁。。
. S' o6 E+ f9 T8 l+ b
1 `& X* n/ i/ H: y, @7 h( m鎮窿”同“龔”既年紀相差 20多年,“黃”生又蒸發左成十年。。
& C/ k# w4 S: ~  r0 I6 E2 i3 Z6 x朝夕相對,多年黎“鎮窿”對“龔” 恭恭敬敬。。' S: H  r2 e8 g) q& T5 K; a
距又唔系“甘地”,又無話過要禁欲。。。6 ~- K2 N8 H  |" h
一個集團既老佛爺“欲念萌生” 一d都唔出奇呢。。7 P, u9 F- s) w, @7 l
5 e8 ?' K: z8 q6 [- `
不過呢。。(喱個討論純個人直覺同假設...+ ?) z5 Q3 x; O5 |5 p
有時女性對“機器”未必0甘敏感。。。/ W2 J0 W$ O8 O. d: `
亦可能,“龔”當時相信“鎮窿”。所以無戒心。減低左防范都唔出奇。。/ F# {$ \; d1 {- w3 q
如果有片睇的話,就可能可以知道多D....呢。。  P# Z8 ?' f7 v& b

# {' c  L% o! O* w3 y! g至于呢。。阿嬌同 冠A 單野。。呢。。。。。* t$ F& j5 b0 a; F
陳生”系唔系另外一個 隱世“風水”Master 呢??
! Y9 }& l6 o5 {" ]....真系要 就留翻俾呀 冠A 答你 嘞...... $ h7 o& M9 I$ \! L% I& F5 F

, v0 u8 A' m1 E/ M0 p1 B$ s* r  W呀嬌姐,有20幾億益呀 冠A....??, t* c! S/ X. p* w3 a
可能都唔駛 返出來 愚樂圈 ..俾人指指點點。。。

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0