標題: 大家估下神棍聰最後結局﹖ [打印本頁]

作者: 電梯男    時間: 2009-7-1 11:52 AM     標題: 大家估下神棍聰最後結局﹖

偽造遺囑 3 t% o* E2 x. ^9 F* C( A& ^2 y

. \. P1 F9 K: P" z作假口供
# i& }4 s& o+ f% |+ O& ]
9 o% e6 W$ |. X. V% f& M天怒人怨   # e+ q0 l3 |* s2 b' k' v3 k+ r. a

) u. k+ @. d" J5 y" h終身監禁
作者: e_e    時間: 2009-7-1 12:17 PM

原帖由 電梯男 於 2009-7-1 11:52 AM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif
! z# J- h9 W6 k偽造遺囑
: @" n2 j- v6 b, c  O  P! ~; r+ N1 J# t0 T+ C5 M
作假口供 - L% ~1 D5 z% L6 u

5 B9 m3 F8 g, M) _$ y天怒人怨   
/ E# n5 G: C3 Q8 i
6 T7 \. I$ \0 C3 X1 ^. v& [終身監禁   
1 A5 j1 J; @) |9 g' p2 b
你唔好咁主觀拉 , 我地都未可以肯定d咩 ,
& S1 }+ M$ O) ], N龔小姐都送左幾億左佢 , 無咩唔可能既~~
作者: 電梯男    時間: 2009-7-1 12:25 PM

人在做,天在看 4 U3 h, c9 i6 |  [

, o/ {9 X! C8 c5 X5 b: ^. |善有善報,惡有惡報
作者: chansuper123    時間: 2009-7-1 01:16 PM

最後的結局當然係同李嘉誠,四叔,掃地阿嬸,洗所阿伯,同你同我一樣------就係死
& c# `$ e  V4 p1 i* ~6 ]! R9 i; G$ \$ [但係唔屬於你的,呃返呢的,要雙倍還
作者: 打狗棒    時間: 2009-7-1 01:26 PM

有乜點? 就算輸咗官司都大把錢, 有時唔恨得咁多, 有d嘢佢做到, 你未必做到, 有d錢抵人賺嘅!!!
% d/ p  C4 \1 P3 ?5 {2 X呢個世界, 呃神騙鬼, 托大腳拍馬屁不嬲都比腳踏實地容易發達; ( I' _4 a% X7 F# l
同個老妖搞吓嘢, 得閒又掘吓洞, 又話收6.88億(仲唔使報稅)? 平常人做10世朝九晚五都搵唔到, 你話邊有公平?
3 z% z  G" D% ?9 [5 b7 ~條老妖又係衰到無人有, 刻薄員工, 慷慨toyboy, 當初俾佢打贏官司真係冇天理, 爭贏又點? 都冇命享用!!!
作者: andyho    時間: 2009-7-1 01:40 PM

件案未審完,你無法判斷邊個俾假證供,+ ^0 _  [  W3 n
況且,華茂以前出晒名起咸水樓,今次事件可能係報應。
! Z6 U5 O! j8 Y/ z1 u! b$ l/ T我覺得最好係陳生勝訴,等D錢冤枉來,瘟疫去。4 ~' I# V2 D. v9 N6 b! N3 [
( G: f; C$ s: _: ~, g
作者: 電梯男    時間: 2009-7-1 01:43 PM

原帖由 andyho 於 2009-7-1 01:40 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif3 ^7 c" O& u2 e3 ~6 g  A
樓主,我勸你發言小心D,如果陳生勝訴,法官信陳生手上份遺囑係真,那你那幾句說話已構成誹謗。
; w  [' b, T+ K( |+ w% x! B0 b1 n( I9 s

1 _4 m* q5 G6 C) ~, O2 a: Y陳生勝訴!天理何在!
作者: andyho    時間: 2009-7-1 01:45 PM

原帖由 電梯男 於 2009-7-1 01:43 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif
/ c3 i0 k3 y! E2 g7 H( k6 a0 H2 h, R" ~7 T, b; z8 Z  d
+ p1 t* \1 [3 U6 u
陳生勝訴!天理何在!
7 U3 e: v  ?2 H4 r3 C0 P) d2 ?5 t$ R% H2 b' J
你當成買賣吧,陳生付出體力與精力,取悅那個老女人,換來就係錢,那就合情又合理。
8 T* K% x' z4 |$ ]: {3 N  g) T# ~$ d
關於天理,你睇番我上面關於咸水樓的發言啦。
作者: kingsun2433    時間: 2009-7-1 02:02 PM

陳生敗訴,激到佢陽萎,名符其實做太監 * R6 ]& n! z# z5 A1 H9 b
最後學梁祝,撞如心墳墓自殺
作者: 155220    時間: 2009-7-1 02:27 PM

一生何求最後一句...監可能唔駛坐既,不過打輸官司,都足夠將佢打回原形。+ o- Y" j! E# ]! ^3 L$ M
(個人認為,就算佢份遺囑係真,都好大機會輸)
作者: 電梯男    時間: 2009-7-1 02:39 PM

所有證人全部刀係反對佢既
作者: andyho    時間: 2009-7-1 07:49 PM

原帖由 電梯男 於 2009-7-1 02:39 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif4 s4 V9 M: v% L
所有證人全部刀係反對佢既
4 J0 K, v; Z/ z+ l' g8 ~

. K5 y$ d0 N& B  I哎呀,你真係純真得可愛呢。 - c  w+ U* }) [( u" h4 S
先撇開份遺囑真偽唔講,你知道那班證人的背景嗎?
$ g/ f9 Q5 z) ]" o& C9 d, [全部都係龔家的人及華懋公司的高層,
3 c7 M: H4 n# s% e7 G如果陳生勝訴,那班證人無一個有好日子過架。
作者: tonyhuic    時間: 2009-7-1 09:10 PM

繼而富貴籮!
作者: benny1219    時間: 2009-7-1 09:23 PM

原帖由 電梯男 於 2009-7-1 02:39 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif
- z  D0 t7 O( n所有證人全部刀係反對佢既
. M- E9 R; N( B2 u
法官會看一看點解佢地會反對4 T, I+ j1 ]: g

7 z9 b4 H6 H, i% }7 v$ U) C不要低估法官的智慧
作者: 大優勢    時間: 2009-7-1 09:54 PM

5 |; T! d& F9 n* d0 B
: U. v$ L2 e9 y" m
死於非命  橫屍街頭+ j0 z4 x" J9 d5 `
+ K, l/ H" \# n3 t" k
註: 好似好無口德咁吖 
作者: emil1812    時間: 2009-7-1 11:00 PM

就算比個賤人拎到錢
" g. m  }+ Q: u: ^/ M1 M# {都有錢冇命享
作者: honeyfei    時間: 2009-7-2 12:08 AM

我睇完d 報導..先唔講佢贏定輸..1 R+ Z# \& w7 R( b( B0 O) D! H) q' s
我剩係覺得佢非常無恥...
作者: Foxcom    時間: 2009-7-2 12:45 AM

同太后再續未了緣?
作者: 打狗棒    時間: 2009-7-2 03:03 AM

原帖由 andyho 於 2009-7-1 01:40 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif
2 G  [3 P1 F/ q% A6 Y3 `% I件案未審完,你無法判斷邊個俾假證供,
/ q" v6 Y7 g& ~3 S( M; k4 j況且,華茂以前出晒名起咸水樓,今次事件可能係報應。
9 N1 a% l4 B3 `* T3 c% t7 |- C' u我覺得最好係陳生勝訴,等D錢冤枉來,瘟疫去。
, [: m* p8 ^" ?
andy哥, 可否記得以前有一套戲叫: "綁架黃七輝", 秦沛飾演黃七輝, 他演活了一個起咸水樓的無良地產商。
作者: andyho    時間: 2009-7-2 10:03 AM

原帖由 打狗棒 於 2009-7-2 03:03 AM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif
. R6 j$ l/ M7 a2 X+ K" z# [6 B- j4 T5 t
andy哥, 可否記得以前有一套戲叫: "綁架黃七輝", 秦沛飾演黃七輝, 他演活了一個起咸水樓的無良地產商。
( a  y8 J: N4 n& `; f- L

1 T; @4 f* `& B% j4 @* [3 ~我同你應該係同一輩人,當然認識呢套片,但可能有些10幾歲太年青的網友未聽過咩叫咸水樓了。
. u$ B, z3 H3 F/ k0 w' m4 B我覺得審訊係雙輸,揭晒d臭史出來,最終即使任何一方勝訴,以後都要抓爛塊面做人。
作者: sucker1965    時間: 2009-7-2 09:54 PM

當然是繼績服侍小甜甜啦!
作者: 電梯男    時間: 2009-7-2 10:53 PM

神棍聰敗訴 # u8 Q* _% i0 e: d0 v

$ W3 c" R" c& l2 G當場心臟病發死於法庭

f+ r* I. [+ ]0 p( [# J) x$ U7 m3 A3 v& T

* R. ~) _* w6 P- ~( Q最後落地獄做太監服事閻羅王
8 q) u. C& _5 i. ]: m& L" L9 O2 |" Y7 E" L& }7 Z% I! U

作者: 打狗棒    時間: 2009-7-2 11:13 PM

原帖由 andyho 於 2009-7-2 10:03 AM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif! s/ y. o: G2 I4 U8 H: O0 Q( f
' z- H$ ?( U* f) R( M1 \

. f, N6 G3 j( F6 ~我同你應該係同一輩人,當然認識呢套片,但可能有些10幾歲太年青的網友未聽過咩叫咸水樓了。% C+ ^+ h: W7 k  u
我覺得審訊係雙輸,揭晒d臭史出來,最終即使任何一方勝訴,以後都要抓爛塊面做人。 ...
; q2 R1 ^8 w! }* p8 ~笑貧不笑娼, 何況只是做太監服侍太后? 抓爛塊面算得乜?* c0 B9 B: C0 I" y( {
好奇一問, 哨牙嘅人會唔會舔起上嚟令人high d?
作者: 電梯男    時間: 2009-7-3 12:24 AM

原帖由 打狗棒 於 2009-7-2 11:13 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif5 w& X9 ]& T8 \1 C! `6 i  k
, `, N( z8 u# l- j
笑貧不笑娼, 何況只是做太監服侍太后? 抓爛塊面算得乜?" B9 B3 t: M- w  L& a& o
好奇一問, 哨牙嘅人會唔會舔起上嚟令人high d?
( L9 g3 s: P# b* ]

5 w& f) [8 H9 P9 G雞有雞味   
# B: J# X: O* s! u. Z! v
: x8 t: U3 e# d- W6 f" \% A鴨有鴨味
作者: 電梯男    時間: 2009-7-3 12:26 AM

中國最後一個太監 ﹖
4 J' r. O9 n& A5 G8 o6 Y1 r: Z7 g: f/ ]+ E2 f* [: ?' H8 @
林公公 ﹖
& |6 x/ J1 |! h
8 S7 a" C/ ?1 ]7 M哨牙通 ﹖
作者: andyho    時間: 2009-7-3 10:01 AM

原帖由 打狗棒 於 2009-7-2 11:13 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif
$ O+ Q& H5 C: `. L0 r
3 q, ~* F- G3 s+ G4 C( i笑貧不笑娼, 何況只是做太監服侍太后? 抓爛塊面算得乜?
' ~$ U3 z9 r4 ?+ E好奇一問, 哨牙嘅人會唔會舔起上嚟令人high d?
' d9 r0 c( \8 @0 z/ f
2 `* C$ c4 i5 M, x  M7 V9 ]
你把口都夠賤! 雖然我無陳生咁本事識得件富婆,但我基於男女平等,我心裡面偏幫陳生架。. S( y* E( Q' g& [/ e  e( @. p
世上一些20歲出頭的o靚妹幫一個年紀做得佢老豆的富家子生仔,傳媒就稱為童話式邂逅,2 K) J; ~+ y; Z+ y( o
咁陳生愛上一個年紀做得自己老母的富婆點解又唔算係童話故事呢?
4 R( Y) D  s2 v  X* z: z& \! r. Y男女就真係無平等!

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0