標題: 有冇人跌了部ipod 呀? [打印本頁]

作者: lookityourself    時間: 2009-7-12 07:03 PM     標題: 有冇人跌了部ipod 呀?

好奇怪.. 我今日返屋企時" Q$ j0 I/ R% t$ K
在鐵閘度... 夾住一部連埋套o既ipod5 o4 \% \) k% u

M: W% f9 B! Y$ t6 S7 L有冇咁大隻"夾那"隨街跳呀? 做咩要放o係我家門口呢?
3 \2 ^. @3 `" K" S
' R: P# F, }3 @: c! z
: i" |2 P# q2 \0 }" {各位係咪唔太相信? 因為連我自己都唔相信-.-
作者: ulysses    時間: 2009-7-12 07:17 PM

你NEIGHBOUR不小心弄掉罷
作者: BBNN    時間: 2009-7-12 07:40 PM

炸彈
作者: kaho0808    時間: 2009-7-12 08:10 PM

我跌左
作者: makin    時間: 2009-7-12 08:16 PM

入面有冇歌係度..
0 u* F7 p( u0 F  m6 a你住邊a_a可能係我架
作者: athome    時間: 2009-7-12 08:25 PM

我無Ipod,,. o: s& h, H; ^1 Z) w2 A. u" _# d
不過我覺得好可能係我跌既-.-"
作者: 200302    時間: 2009-7-12 08:57 PM

我真係跌左部ipod呀,你可唔可以比番比我呀???好緊要架!!!!!!!!!!
作者: steve123456    時間: 2009-7-12 10:27 PM

拎去差館囉
作者: yutik    時間: 2009-7-12 10:29 PM

唔該晒你...我今日跌左一部連埋套o既ipod在人地屋企鐵閘度... 8 j! G$ _  G' ~2 [- D5 Q# r
請pm我...哈哈
作者: Azuma    時間: 2009-7-12 11:02 PM

我無跌ipod3 Z) n' R( o1 J
不過我今日放o左部ipod 係門口到5 s! _  |' I; R& G3 a% r# i
返到黎唔見o左
# n! Q& X/ l- ]5 O' O我唔係想攞返部ipod
- m* G% {9 p. v5 E+ n+ v想問下你係唔係黎過我到?
作者: steven999    時間: 2009-7-12 11:05 PM

你住邊架. D3 y9 v3 t; v  _' o- N
我今日有心放左部o係人地屋企門口
: m& k' [  H+ k. u& b仲有部機影住邊個汁& y- n3 i# m) H8 c/ A
我聽日返去拎下先
3 i4 F, E  ?0 C; i7 r( W4 O! j1 C如果過兩日冇人俾我
) P, y3 f5 U1 S' s' h4 @& s我去報警先
9 m, K/ y9 R. H哈哈
作者: lookityourself    時間: 2009-7-13 04:06 AM

ha.. 你班友講到好似我係度講笑咁...1 K. I( B1 d5 m# C. d' C. N8 r
1 Y* l4 x7 |5 |3 _& `9 U9 n+ s
部野30GB.. 仲有好多相.. 係果個機主去旅行o既相..
作者: 200302    時間: 2009-7-13 12:30 PM

我真係去完旅行呀,部機好新架!!!!!我用左好多錢去買架,做下好心比番我好無呀???聯絡我好無呀???
作者: kuru    時間: 2009-7-13 02:01 PM

又會咁跌法, 會唔會有人惡攪, 想屈你偷佢野?
作者: makin    時間: 2009-7-13 04:23 PM

入面有冇閃卡??唔洗喇..post相上黎啦..
0 k0 o6 S( q6 j2 ?. Y如果有人可以post得返入面d相佢咪係機主
作者: like123    時間: 2009-7-13 04:49 PM

認真講既,你交去差館吧,無謂拿屎上身,一係就快D放左佢=.=

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0