標題: 曼城宣佈成功簽下艾迪巴約 [打印本頁]

作者: shehboy    時間: 2009-7-19 03:08 AM     標題: 曼城宣佈成功簽下艾迪巴約

曼城正式宣佈成功與艾迪巴約簽下五年合約, 成為該會今夏加盟的第三名星級前鋒:

( 咁巧合, 曼城輸左比奧蘭多海盜後即刻宣佈同佢簽約)

http://www.mcfc.co.uk/News/Team-news/2009/July/adeybayor-signs-for-blues

咁今季就真係好睇過戲!

圖片附件: ade1.jpg (2009-7-19 03:10 AM, 116.2 KB) / 下載次數 67
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=1384654&k=63ce8cd24f97ccc9dcc61cbc954012af&t=1726912670&sid=2JXRY5

作者: nbn    時間: 2009-7-19 04:17 AM

冇左個橙.....拾番個吉
咁 祖奧 呢
作者: 151350132    時間: 2009-7-19 05:00 AM

著咩no.@@?
作者: c.ronaldooo    時間: 2009-7-19 06:04 AM

著NO.25

同時祖奧已經續借去愛華頓. 琴日友賽整兩粒添
以而家呢個陣容...博一鋪打4-3-3 都仲得
中場巴利 + 艾利蘭 + 迪莊
前面打兩邊既可以有迪維斯, 羅賓奴, SWP, 甚至比拿美
中鋒又有艾迪巴約同辛達告魯斯.

咁都打唔入big 4 曉士真係係咁先
作者: arsenal520    時間: 2009-7-19 10:24 AM

身為阿仙奴球迷的我,等這刻等了很久
作者: 自由神    時間: 2009-7-19 12:00 PM

原帖由 arsenal520 於 2009-7-19 10:24 AM 發表
身為阿仙奴球迷的我,等這刻等了很久
廖勝於無~
而家阿記真係咩都無......
作者: 禾確特    時間: 2009-7-19 02:41 PM

但係雲加話可能唔簽人番o黎...咁點夠其他隊fight 呀??!!
作者: 自由神    時間: 2009-7-19 02:50 PM

原帖由 禾確特 於 2009-7-19 02:41 PM 發表
但係雲加話可能唔簽人番o黎...咁點夠其他隊fight 呀??!!
That's the Point~
就算多哥皇子幾令阿迷唔滿意都好~
佢始終都算係一個可以o係國際球壇立足既射手~

要搵個同級頂佢個位,一d都唔易
作者: shehboy    時間: 2009-7-19 03:34 PM

算啦, 雲加目標都係英超前五名(仲big乜鬼野4!)同europa資格, 起酋長球場筆數搞到A隊變相U21...
作者: nbn    時間: 2009-7-19 05:45 PM

原帖由 自由神 於 2009-7-19 02:50 PM 發表
That's the Point~
就算多哥皇子幾令阿迷唔滿意都好~
佢始終都算係一個可以o係國際球壇立足既射手~

要搵個同級頂佢個位,一d都唔易
如果 法比仔 都賣走,下季 阿仙奴 真係要靠晒 沙皇+雲佩C喇
作者: nbn    時間: 2009-7-19 05:49 PM

原帖由 c.ronaldooo 於 2009-7-19 06:04 AM 發表
著NO.25

同時祖奧已經續借去愛華頓. 琴日友賽整兩粒添
以而家呢個陣容...博一鋪打4-3-3 都仲得
中場巴利 + 艾利蘭 + 迪莊
前面打兩邊既可以有迪維斯, 羅賓奴, SWP, 甚至比拿美
中鋒又有艾迪巴約同辛達告魯斯.
...
比拿美 嚟越越差 唔知係唔係坐得多,搞到唔識踢波
作者: c.ronaldooo    時間: 2009-7-19 08:53 PM

OFF一OFF TOPIC:
阿仙奴就算想買都未必買到.
講爭球星既能力, 佢地既吸引力真係好低...
講球會野心, 亦show唔到...

咁多年青球員去, 大多因為阿仙奴除左比年青球員上位, 根本無得揀

咁搞法, 我諗法比加斯一兩季後都返西班牙...
作者: Unfair    時間: 2009-7-19 11:17 PM

bad trade
he doesn't worth it, it is already proven since Henry's departure
save money for Eto'o better la
作者: steven999    時間: 2009-7-20 12:11 AM

25號波衫佢著
阿仙奴無啦啦又有2千萬收
作者: 自由神    時間: 2009-7-20 01:55 AM

原帖由 c.ronaldooo 於 2009-7-19 08:53 PM 發表
OFF一OFF TOPIC:
阿仙奴就算想買都未必買到.
講爭球星既能力, 佢地既吸引力真係好低...
講球會野心, 亦show唔到...

咁多年青球員去, 大多因為阿仙奴除左比年青球員上位, 根本無得揀

咁搞法, 我諗法比加斯 ...
作為big 4
幾年間得一個足總盃真係太過份
作者: EdwardLee    時間: 2009-7-20 11:07 AM

MAN City 會吾會勁左就吾知, 但係阿記一定屎上加屎
作者: c.ronaldooo    時間: 2009-7-20 02:00 PM

上年我yahoo經理人揀左robinho, santa cruz同adebayor打箭頭, 估唔到曼城一個夏天買齊..

其實真係有d替艾蘭奴唔抵.. 好波之人, 巴西現今7號仔, 竟然要係曼城打後備...

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0