標題: IVERSON情歸何處???? [打印本頁]

作者: Shaqleung    時間: 2009-8-30 05:18 PM     標題: IVERSON情歸何處????

報導話有興趣既球會包括CHARLOTTE,MEMPHIS同NEW YORK.

CHARLOTTE有舊領隊,MEMPHIS有正選打,NEW YORK係大城市.

究竟AI會係邊度落班!?
作者: 迦樓羅女王    時間: 2009-8-30 05:24 PM

MEMPHIS有正選打 ... 其他打後傋???
作者: shamanking19    時間: 2009-8-30 05:44 PM

IVERSON要打後備?
唔係掛
作者: skyhookii    時間: 2009-8-30 06:03 PM

Even Odom has to play bench, why not Iverson? He's not the same Iverson who led the Sixers to the 2001 Finals anymore.
作者: cheery    時間: 2009-8-30 07:14 PM

打cba算啦
作者: sm1560161    時間: 2009-8-30 08:02 PM

Support佢去Bobcats
跟Larry
作者: Shaqleung    時間: 2009-8-30 10:13 PM

估計去NY都有機會打正選.DUHON功力點都無IVERSON咁高.不過啱唔啱教練風格又係一回事.

去MEMPHIS就要打PG 夾O.J.MAYO.至少MEMPHIS呢D弱旅又無咩理由唔俾正選佢.

CHARLOTTE雖然有LARRY BROWN,但係好似佢地唔多鐘意個後場咁矮.BROWN係76人果時都反映過,之不過當時無辦法.而家,FELTON,AUGUSTIN,R.BELL,三個都唔夠六呎六,加埋IVERSON,隨時顧及唔到攻守兩方面.始終AI都老了.好難再靠速度補番身形輸蝕.
作者: heacl    時間: 2009-8-31 04:15 PM

去houston......
作者: fake    時間: 2009-9-3 10:08 AM

佢想拎冠軍 但有能力拎冠軍既隊都唔要佢 慘
作者: EdwardLee    時間: 2009-9-10 10:35 PM

算啦

只要佢一日咁自我同埋吾肯傳波佢係吾會有champ gei, 去邊到都一樣
作者: Shaqleung    時間: 2009-9-13 08:23 AM

結果最後同灰熊簽約一年~
作者: kgkgkg212121    時間: 2009-9-13 12:01 PM

灰熊個陣打機幾正
pg: ai
sg: mayo
sf: gay
pf: randolph

不過現實.... ai同randolph鬥獨食...
作者: Shaqleung    時間: 2009-9-13 05:18 PM

我嫌佢後場太矮.唔知防守會唔會蝕底. 同埋AI做PG都係有D保留

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0