標題: 雲加好型 [打印本頁]

作者: kit132    時間: 2009-8-31 02:25 AM     標題: 雲加好型

[youtube]UsfQdemaHPk&feature=related[/youtube]
曼聯D fans 好正
作者: ot911    時間: 2009-8-31 03:20 AM

冇風度..........
作者: justhandguns    時間: 2009-8-31 04:15 AM

Wenger to get sending off apology

Arsene WengerWenger saw his side lose their 100% record at Old TraffordArsenal boss Arsene Wenger is to get an apology from referees chief Keith Hackett over his dismissal during the Gunners' 2-1 loss to Manchester United.

http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/football/eng_prem/8229352.stm

冇風度.......... It is only you!
作者: J.T.    時間: 2009-8-31 05:00 AM

原帖由 ot911 於 2009-8-31 03:20 AM 發表
冇風度..........
why?
作者: steven999    時間: 2009-8-31 09:36 AM

點樣冇風度
球例係領隊被人趕出場係可以自行決定上觀眾位或者入更衣室
雲格果個位就已經係觀眾位
雲格只係唔想行咁遠 o係後備值度去上姐
點樣冇風度
後面d曼迷咪仲冇風度
作者: michaelchou    時間: 2009-8-31 10:27 AM

保唔住個首位
作者: ot911    時間: 2009-8-31 11:36 AM

球證判得又快又準.........越位
追唔返又唔心有不甘又發脾氣.......咁係唔係冇風度?
作者: ff2002    時間: 2009-8-31 01:57 PM

原帖由 ot911 於 2009-8-31 11:36 AM 發表
其實全世界都無風度,
咁情況下輸波仲可以四萬咁口多謝球証吹得o岩,
多謝球迷到場捧場o既領隊一個都唔會有!!!
幾唔緊份工甚至等緊炒o既都唔可能可以做到!!
作者: shamanking19    時間: 2009-8-31 07:14 PM

睇唔到喇,被人提出版權申訴
作者: HansChan    時間: 2009-8-31 08:03 PM

原帖由 ot911 於 2009-8-31 11:36 AM 發表
哈!
你係一啲情緒都冇既人,你係神,你最叻!!
你同個球證一樣,接受能力超低!
作者: Rated-R    時間: 2009-8-31 08:15 PM

根本成場波既判決一D都唔公正,呢件事便是最佳證據,如果咁就要被判出場,我敢講Man U head Coach費格遜一定會系第一個
作者: germ    時間: 2009-8-31 09:27 PM

原帖由 Rated-R 於 2009-8-31 08:15 PM 發表
根本成場波既判決一D都唔公正,呢件事便是最佳證據,如果咁就要被判出場,我敢講Man U head Coach費格遜一定會系第一個
can you explain why "費格遜一定會系第一個"?
作者: Rated-R    時間: 2009-8-31 09:33 PM

原帖由 germ 於 2009-8-31 09:27 PM 發表

can you explain why "費格遜一定會系第一個"?
不滿判決踢野+破口大罵次數費格遜認第二冇人敢認第一la
作者: head1328    時間: 2009-9-4 06:28 PM

又一經典埸面,睇直播果陣真係好搞笑
作者: steven999    時間: 2009-9-4 07:02 PM

原帖由 Rated-R 於 2009-8-31 09:33 PM 發表

不滿判決踢野+破口大罵次數費格遜認第二冇人敢認第一la
同意呀
一不滿
就同第4球證講埋d f字頭既粗口
又唔見有人要佢出場
作者: amigofans    時間: 2009-9-4 11:27 PM

原帖由 steven999 於 2009-9-4 07:02 PM 發表

同意呀
一不滿
又唔見有人要佢出場
雲加單野唔係衰鬧球證, 係佢知道係詐糊, 兜野踢落個水樽度....

佢仲咁解釋:

"I just kicked a bottle of water. I did it because I was disappointed, not because I thought it wasn't offside," said Wenger, who was sent off deep in injury time.

"The fourth official called the referee over and he sent me off. I don't know what to say. I didn't even know where to go.

"I didn't know you were not allowed to kick a water bottle, although it was a good kick."

講真, 雲加真係型過費sir, 人踢佢踢, 佢一踢差d踢盲碧咸.....
作者: HansChan    時間: 2009-9-4 11:55 PM

原帖由 steven999 於 2009-9-4 07:02 PM 發表

同意呀
一不滿
又唔見有人要佢出場
其實件事,我覺得個重點係......
兩個領隊都鬧球証黎計....雲加係犠牲嗰個...又話佢踼樽又誠.....ok,當佢唔好彩!
問題係跟住發生嗰樣嘢,你都罰咗人出場,雲加係有唔好面口,係有不滿(甘既情況要搵到有人一點不滿都冇既比較難!),但佢係上咗觀眾席....個球證當時唔俾雲加响觀眾席,跟住雲加做出一個世紀post.......
甘個球證又係乜理由呢??最直接既係,佢濫用咗自己既權力,佢自己條氣唔順,所以做出"我係唔俾你响樹呀,吹咩?!"
ok,返轉頭睇返一樣嘢..."sir"當晚冇踼樽(好似)...但佢冇鬧球證??咪講笑啦,佢輸緊一球時,我眼見都不下於兩個佢鬧球證既鏡頭!!甘係唔係雲加個樽就要出場之餘仲要俾人小三小四?
我既interpret就係...俾面派對囉...响人哋既主場仲要對住個"sir"....咪俾個下馬威你囉!!
未必係,我估既啫(有人好敏感o架!!)...唔係話個個球證都係甘,只係我覺得當晚嗰個係!
曼聯哩幾季都開得麻麻...但我睇到既係,佢哋追上黎既幾場多多少少都俾我見到哩啲嘢,有十二碼(有正路有唔正路啦!),有明明俾人入咗判冇入(有一年對熱刺,caroll响個籠執返個波出黎都可以話冇入)....好多類似既嘢......可能我特別留意曼聯既哩啲嘢啦....可能其他隊都有但我比較少留意(哈,免得敏感!)
哈....."爵士特權".....睇都未睇晒人講乜......
討論吓啫!!
誤會黎啫,誤會黎啫......(唔好意思,我飲緊益力多!)
作者: albert_einstein    時間: 2009-10-10 02:21 AM

呀!!! 太遲啦~
條片俾人delete左, 睇唔到啦~
作者: omgwtfbbq    時間: 2009-10-10 07:31 AM

youtube video got removed, was there another link
作者: smmen3    時間: 2009-10-10 12:29 PM

1# kit132
呢個場面幾搞笑.....
作者: christam1994    時間: 2009-10-11 01:43 PM

點樣冇風度
球例係領隊被人趕出場係可以自行決定上觀眾位或者入更衣室
雲格果個位就已經係觀眾位
雲格只係唔想行咁遠 o係後備值度去上姐
點樣冇風度
後面d曼迷咪仲冇風度
作者: wantingchau    時間: 2009-10-11 03:32 PM

he is reli ying!

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0