標題: 埃塞俄比亞發現最早人類祖先 [打印本頁]

作者: 電梯男    時間: 2009-10-3 10:21 AM     標題: 埃塞俄比亞發現最早人類祖先

人類祖先 6 E5 }' c5 Q' g+ U4 h" {! D6 s/ @2 p

. x9 l5 v# Z3 I; [) J[youtube]T8cihsryTk0[/youtube]
作者: shamanking19    時間: 2009-10-3 02:54 PM

人類祖先又唔同左喎
$ w% F! E- J( p8 H原來人類祖先咁早就出現左
5 ]9 ~" g! |3 f9 v5 i# b0 l: I9 g; T遲啲會唔會又再有新發現呢?
作者: 電梯男    時間: 2009-10-3 03:01 PM

原帖由 shamanking19 於 2009-10-3 02:54 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif' r: ?% m" H  n0 a) A
人類祖先又唔同左喎
7 k$ e$ Q1 B, s) k# ~5 r3 U原來人類祖先咁早就出現左
! f* m8 \4 [( l0 \5 G遲啲會唔會又再有新發現呢?
# T" b  c/ x& e3 f# i. [' w8 d( w3 p" U& V/ p( L. a$ {

9 W. E. `2 [# M: _1 q( `到低人類祖先係猩猩定係人
作者: darkensun    時間: 2009-10-5 12:55 PM

即係有D猩猩係由人進化而成??!!
作者: monsterpro    時間: 2009-10-7 07:21 PM

猩猩變成人,再由人變成猩猩,再從猩猩變成人.....
作者: mycar422    時間: 2009-10-7 10:28 PM

如果猩猩進化變成人,再由人變成猩猩﹖﹖那為何而家D猩猩又不會進化成人呢﹖人又不會變番做猩猩呢﹖
作者: lv123    時間: 2009-10-9 09:44 AM

人類同黑猩猩的dna 99%相同﹐只是1%不同。所以話人類同黑猩猩的祖先相同。其實黑猩猩都會用功具,也會教小猩猩用工具。
* [% ]7 b  ]2 }! d# b5 Q有科學家指人頪祖先腦部發達原因,因人會吃熟肉,使他們多吸收疍白質咁。
作者: infjlam    時間: 2009-10-9 09:54 AM

[youtube6]iUbJujg5xe4[/youtube6]
# W) c/ j( K" u; n
) j0 T, j" b* X( k+ j猩猩同人差唔多
作者: Lampe    時間: 2009-10-22 11:50 PM

其實係外星人
作者: kuru    時間: 2009-10-23 01:24 PM

根本就係一隻猩猩, 邊係人黎
作者: CAT8833    時間: 2009-10-30 02:01 PM

人類祖先係猩猩

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0