標題: 香港小姐有感 [打印本頁]

作者: D9B9A97E    時間: 2009-10-13 02:30 PM     標題: 香港小姐有感

唔知各位對香港小姐有d咩感覺呢4 t7 L! w: U( A- T  w0 o3 I
我本人就覺得香港小姐已經死左大半" ?; c" ^( E* L' `9 s
睇下亞洲小姐同澳門小姐( A5 b) e0 p/ c& l- F
再睇番近幾屆ge香港小姐
8 p3 Z5 e+ [7 e" `3 N2 g: \; A# J  {我覺得香港小姐應該停辦幾年2 n# p- b& b) e/ Y9 y0 n
d質素真係差太遠
+ \" o; k3 }5 `; B
0 @8 q- B1 k4 a' f, s3 K. S. T  K不過香港又唔係冇靚女0 d) A/ @) Y  `2 S! d% Y
唔知點解選美ge都係........
* m1 @  b8 ^& Y" x3 C而家d靚模大部分都幾靚
作者: vj11    時間: 2009-10-13 02:34 PM

我不熟悉选美这种活动, 不过确实是一年不如一年...
作者: CK銘    時間: 2009-10-13 05:09 PM

冇錯....真喺差咗好多
作者: pomp    時間: 2009-10-13 11:09 PM

香港小姐唔單止無靚女, 氣質都無
7 V. D# p% g' E3 H: J3 y. y其他的xx小姐就唔知~
作者: dingding0302    時間: 2009-10-14 11:25 PM

既看不見美貌,亦顯不出智慧,更無法代表香港的香港小姐.....
作者: 艾官    時間: 2009-10-15 10:04 PM

最主要係因為參選港姐已經唔算進入演藝圈既最佳途徑喇~點似得以前會出到個張曼玉同袁詠儀~4 D) f4 l5 q+ r
去做o靚模然後被人睇中谷去唱歌比較快~
作者: hk1948771    時間: 2009-10-15 11:51 PM

講真E+個D香港小姐真係一年俾一年唔得囉...
作者: 偉華    時間: 2009-10-18 01:02 PM

跟以上各位好有同感!
作者: kuru    時間: 2009-10-18 02:36 PM

一年醜過一年
作者: CAT8833    時間: 2009-10-30 03:21 PM

一年醜過一年" q, A4 v* a; L. l& h7 L9 Y: O

/ L% H6 G- C2 hPIG vs PIG

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0