標題: ( 港女版 ) 娃娃看天下 '' 超賤 [打印本頁]

作者: 偉哥    時間: 2009-10-18 11:51 PM     標題: ( 港女版 ) 娃娃看天下 '' 超賤

[youtube]m2o0H2T2O4Q[/youtube]5 x; P, Q( c5 I/ U; h) g6 L
6 l; ~/ ?9 c4 B8 L( \
可 能 已 經 有 開 過 ,, 吾 好 意 思 如 果 係 = ]
; T9 t) {! C$ V+ _& F& R
8 b7 `/ Y6 c4 v% R9 J7 r但 系 我 真 係 忍 唔 住 -_-! 個 女 仔 真 係 超 港 女 囉。
7 L3 O7 j- T% f" y  J& E9 d: f; j* x5 m' R7 R$ ?  p, ?
一 開 波 話 人 娃 娃 男 系 MK 白 粉 強 -_-! 自 己 個 樣 好 正 咩 ?/ @5 s, m3 G& N$ w
2 p. W, t4 v% ~  \6 A
我 本 人 真 係 唔 係 好 覺 ,,' 唱 得 把 聲 又 唔 係 真 係 好 聽 過 人 ''
) A# W: Y- ?& P% A# M; z5 Y2 I( c7 T3 K+ m# o
唱 唱 唱 ,, 難 聽 都 算 啦 .... 洗 唔 洗 最 尾 仲 要 多 謝 埋 FANS 咁 串 - -* L. ]( g: z: y: H
/ u+ B( Z% M9 r" x3 z8 Z- o7 X
唔 通 咁 港 女 法 都 有 FANS ,, 吾 會 掛 XD
- V) E9 F' q! W$ v4 {: \! U; x+ v2 x
真 係 唔 明 點 解 個 女 仔 咁 既 野 都 做 得 出 囉 ,, 愈 諗 愈 激 氣0 M$ n1 l" i5 S1 S/ ^; J7 A" M
* O& i" [: s' B3 m/ ?, p9 U
我 係 【登】 香 港 其 他 既 女 仔 唔 抵 咋,, 影 衰 晒 香 港 女 仔 既 聲 譽 。
- A# ^' V  ~  _# c# W  t" r& p: e
我 自 問 一 定 支 持 娃 娃 男 多 過 條 友 囉 ,, 至 少 人 地 無 出 口 傷 人 又 無 自 大0 l2 W8 q% I5 R, s; v0 i

7 F5 |1 b; N5 F4 D6 W0 J講 真 啦 ,, 口德又冇 歌喉又冇 樣又怕比人睇到 自大過如來佛祖 ,, 真系成個港女既此祖 XDD7 v3 _8 |/ R  n
3 E& \+ [0 Q5 t' e% |2 [& w
以 上 係 個 人 意 見 ,, 不 喜 勿 插 =]
作者: DOG9922    時間: 2009-10-20 10:09 PM

不愧為港女
作者: 艾官    時間: 2009-10-21 02:11 AM

佩服佢既勇氣~
作者: goodnicelady    時間: 2009-10-21 08:51 AM

坦白而又客觀講,在無好的音響支援下唱得真係一點都不算差喎,當然佢不怕醜的自我呈強可能真令你好反感!
9 V& \; d/ d8 W5 F8 ?7 m9 b) z但你有否諗過佢這樣做都可能是過度自卑而產生的自大舉動﹖都有機會是想人認同及支持呢﹖
% V5 A/ N8 `  j/ h; s/ U; ]所以你有心找出來供諸於世羞辱她一番,那你這樣可又見得有修養咩﹖7 ?* Y  \! }+ F% o6 F. ^0 t" _& L
我發覺你這個人對港女真係好有偏見!如果你受過港女傷害都不能一支竹竿打哂一船人呢!7 q" W, W5 h, j5 Z1 i' O
港女仲有好多好的你都無法看得見,因一個人對某人心存偏見就永遠都無法看到真相!
+ s' Z, L9 Q. l9 j" r只有打開心胸才見到你所見的是你無法想像的!!!!
  c4 S7 K* A% O1 ^2 \/ A- _我及好多姐妹都因為男人的花心搞搞振而多番受盡港男的傷害而離婚而家散,我們都好恨港男,還曾經對男人懷著一種思想:「男人沒有一個好東西」…
+ M; X3 g% Z/ O但原來我發覺我肯客觀去睇事,我身邊都有好男人,他仲好鍚我……我相信及懇請你的觀念調教一下,你都會豁然開朗……6 d3 ]( e  y7 b$ A
如有得罪請見諒…
作者: Ks_Hong    時間: 2009-10-28 11:03 PM

以為自己唱歌好好聽
作者: kch123    時間: 2009-10-29 07:34 AM

我記得呢段野都出左一段時間wo
, ~0 q$ `5 U# t! p5 n& d6 p不過條女真係好賤@_@...

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0