標題: 一直有一個疑問...... [打印本頁]

作者: fred1977    時間: 2009-10-22 10:37 AM     標題: 一直有一個疑問......

玩左 26fun 好幾年,好多時,都發現本版內的兄弟對某些男藝員等以狗公等來形容,如方XX,黃XX...好多好多
& N6 W. Y$ d; t* I: z( R
& o/ u7 y- j% L  W* D; B0 {不過,有時我都問自己,如果自己都是這個圈子內的人,會唔會一樣呢?: c8 r; `- d  K7 U5 c% P. h
4 c& R9 u9 V3 d3 c8 j! c4 v
我的答案是:會
( M+ X: V  e2 }6 ^* H
% O  j2 X8 P' n. s6 t% K/ n時時都對住咁索的美女係面前,姣既又有,身材正的又有,咩都有,如果可以上,當然會上啦!4 o$ r7 m' x% ?2 I6 l0 L; u, a  O

( |% Y% y% v$ w4 C! f5 a+ s( g唔知道本版的你們,有沒有這個同感呢?罵人狗公的,是妒忌?或是真係仙人?如果是仙人,為何入這版睇野呢?4 h) ^3 V; S1 s5 ]% I

* A& X: u9 v5 n$ z哈哈!* @; R4 R7 O$ k6 @5 W: x! U) U" a8 j

; C' C7 A7 ?' e; X( ~  i! s0 ?2 [(講錯勿插,討論下遮)
作者: infjlam    時間: 2009-10-22 12:05 PM

食得鹹魚抵得渴,9 N- v1 b6 w% i- V$ X8 W: I
有咁多好野食,只係被人話句狗公,有乜所謂
作者: 12d3    時間: 2009-10-22 01:08 PM

同樣是好色, 層次分高低. 觀乎倪匡父子, 一個風流一個下流.
作者: chikai_haha    時間: 2009-10-22 01:25 PM

好同意樓上~~
作者: today2028    時間: 2009-10-22 01:28 PM

咁同樣有好多狗"拿"
作者: 守望者    時間: 2009-10-22 07:37 PM

做人有時真係身不由己,明知錯都去做。正所謂錯左又唔知,知道又唔去改,改左又再錯,錯左有時又後悔,唉!諗咁多仲做呢﹖錯左先算啦!
作者: kuru    時間: 2009-10-23 01:28 PM

咁你唔入娛樂圈咪得囉
作者: Dicksonlam    時間: 2009-10-24 11:08 PM

咁你唔入娛樂圈咪得囉
咁你唔入娛樂圈咪得囉

作者: CAT8833    時間: 2009-10-30 01:58 PM

同意樓上 "12d3"

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0