標題: 和女同學DATING後的失落 ... [打印本頁]

作者: e_e    時間: 2009-11-12 08:03 PM     標題: 和女同學DATING後的失落 ...

我地既社團上次個社課 , 比左我做 , 仲要次次向D女仔匯報 ,
0 v4 k7 Q5 c3 ]我用盡全力去做 , 滿心歡喜的去做匯報 , 其實都匯報得幾好 ,) B2 g% @3 v; X( t( d' U
但原本期望既支持 安撫的話 , 一句都無 ...& W7 X4 [9 z/ d
  V9 N8 l2 U8 _% H' l' m7 {
果陣我真係好DOWN , 感覺好似D女比人上完 , 個佬咩都唔理 ,* m, n! `+ M/ E% z9 F  E
一下床就走 ... 果種無盡的空虛~~
作者: 自由神    時間: 2009-11-12 08:27 PM

我地既社團上次個社課 , 比左我做 , 仲要次次向D女仔匯報 ,, a0 A. n3 H7 N' O7 f  r
我用盡全力去做 , 滿心歡喜的去做匯報 , 其實都匯報得幾好 ,# h& e$ t* h" o! t
但原本期望既支持 安撫的話 , 一句都無 ...
! n/ @4 `, e- E. ]+ g7 ?
8 ~- m& O: Z4 j" o果陣我真係好DOWN , 感覺好似D女比人上完 , 個佬 ...( S( T" _- K, b: U$ T# p
e_e 發表於 2009-11-12 08:03 PM
感覺好似D女比人上完 , 個佬咩都唔理 ,1 s% B' N8 {# X* T
8 W0 h) I8 p1 H3 F) L2 d一下床就走 ... 果種無盡的空虛~~
<--You haven't try this b4~Dun be so kai...=.=
作者: kuru    時間: 2009-11-13 06:43 PM

咪仲好, 唔駛負責任
作者: 艾官    時間: 2009-11-13 11:36 PM

咪仲好, 唔駛負責任
) W3 i1 ?1 I6 wkuru 發表於 2009-11-13 06:43 PM
) Q  ~# R/ ]# w8 |7 A2 ]( ~
2 x; q7 E+ k4 ^4 d, X你又講得岩喎~!
作者: garmaforlan    時間: 2009-11-15 03:33 AM

I think it is well

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0