標題: 警撞入屋裸女嚇破膽 [打印本頁]

作者: e_e    時間: 2009-11-14 06:29 PM     標題: 警撞入屋裸女嚇破膽

http://www1.hk.apple.nextmedia.com/template/apple/art_main.php?iss_id=20091114&sec_id=4104&subsec_id=11867&art_id=13419304
作者: 打狗棒    時間: 2009-11-14 07:21 PM

咁我又覺得差佬冇錯喎, 阿水知妳發姣除晒衫咩?
; T) V$ f' h+ S8 d" o, X7 s換咗第二單Case, 警方接報呢個單位有人被強姦, 咁係咪先按鐘, 問下色魔同事主有冇著衫, 先至行動咩?
作者: spareman4    時間: 2009-11-14 08:18 PM

成單野最匪夷所思既係....0 O; I( Q* ~1 {% {3 r' R) B' ?
點會對望十幾秒呀?? 7 i0 D' g$ C: P
1 F6 q. o/ a/ Q+ a# K# p1 p
你試下望住個錶,睇下十幾秒即係幾耐~~
作者: garmaforlan    時間: 2009-11-15 03:27 AM

this fact is hardly to hear
作者: mnbvc    時間: 2009-11-15 03:41 AM

佢就正拉
9 _, r) `$ `) u( p' a: S條女好似幾咩
作者: pomp    時間: 2009-11-15 05:05 AM

佢就正拉( t5 r2 r* C+ N, o
條女好似幾咩
8 y6 E/ D- I# Y3 [8 N6 X1 Umnbvc 發表於 2009-11-15 03:41 AM
1 Q+ F, `7 x3 A* w- `+ @

* T6 h& I# d5 i- G9 ~我都係咁話, 益哂
作者: ado777    時間: 2009-11-15 05:48 AM

2# 打狗棒
# F5 q; _& A# ^2 f. }
$ ~7 `8 M5 A! `個犯仲會話我搞完會比時間佢著返好晒D衫...
; C  b. T0 _! a麻煩差佬門口等幾個字^ ^
作者: kuru    時間: 2009-11-15 08:32 PM

其實佢有冇入屋令, 差人乜可以咁樣隨意入人屋企咩?
作者: jojojojoj    時間: 2009-11-15 09:53 PM

咁我又覺得差佬冇錯喎, 阿水知妳發姣除晒衫咩?
% j/ ^- J3 {6 l1 ^) p換咗第二單Case, 警方接報呢個單位有人被強姦, 咁係咪先按鐘, 問下色魔同事主有冇著衫, 先至行動咩?6 ~, R1 k$ F5 H+ {3 V
打狗棒 發表於 2009-11-14 07:21 PM
* {' \0 ^  h2 e+ R. B. x

4 y7 p2 ?' ?- O+ `你都痴痴地, 講野唔經大腦, 係自己屋企除晒衫就係發姣?
* s; K# B8 i5 K6 S7 J唔通你成世人唔換衫? 沖涼都著住衫??
4 B8 ?7 b" F0 h0 S; n你都話換咗第二單Case, 咁即係兩回事, ( H$ g7 I! Y) M3 c8 \
要講換咗第二單Case, 咁如果警方接報呢個單位有人放炸彈, ; P& [' r& C# b9 F
d死差佬係咪咁英勇乜都唔理照撞??
: f" @0 N8 t4 O. ~$ @9 I5 _8 a+ ~) U4 v8 G, z  ?4 m
如果好似個女事主講差佬門都唔拍就破門而入咁d差佬就好大問題,- ]$ D1 r9 C) X
處事真係好鹵莽, 唔通趕住收工連拍一下門既時間都冇?
/ B$ ^5 f% w( N3 l; P! w0 p7 w2 ^; q. e
如果好似差佬咁講,
0 W3 d6 r3 p- M2 E. B* |件事又唔多合理,
7 i- e* V/ M( n有個賊鄰居, 又多次比人恐嚇滋擾過, 木門竟然會未上鎖??
作者: 艾官    時間: 2009-11-16 10:34 PM

真係想知條中女點既樣~
作者: 打狗棒    時間: 2009-11-17 11:21 AM

8 e# i# r* ^, o' M0 R
% |) {" T) F/ g' e& b  n. H. m
你都痴痴地, 講野唔經大腦, 係自己屋企除晒衫就係發姣?
3 Y, d* t8 ]9 a2 t& E, q唔通你成世人唔換衫? 沖涼都著住衫??
4 L# ?$ t# J2 |8 [# U你都話換咗第二單Case, 咁即係兩回事,
6 P: W* `+ _3 C9 D  t要講換咗第二單Case, 咁如果警方接報呢個單位有人放炸彈, - M/ V! A' v) o
d死差佬係咪咁英勇乜 ...
9 [: z! Y1 r4 `1 u$ T* |jojojojoj 發表於 2009-11-15 09:53 PM
1 z, Y$ Y2 S6 x+ J; L8 B- R  j
你係咪發雞盲, 而家條女係沖涼咩? 正常人會唔會除晒衫玩電腦?
  A; a5 E! O& C不過, 如果閣下和家人有類似嘅習慣, 覺得冇乜大不了, 咁就另作別論......
作者: 魚佬    時間: 2009-11-17 12:29 PM

真係想知條中女點既樣~
8 E) E* N4 C" U* J, p9 X艾官 發表於 2009-11-16 10:34 PM
" B3 u4 j- q" u$ c$ D0 h7 U4 B
8 O- L' @2 |" S' P你想睇佢著衫定唔著衫
作者: chunpo206    時間: 2009-11-17 01:41 PM

唉~~差佬大晒
作者: 魚佬    時間: 2009-11-17 05:18 PM

8 Z7 ^7 u! i6 a2 T你係咪發雞盲, 而家條女係沖涼咩? 正常人會唔會除晒衫玩電腦?! C) s+ E( m! L2 C$ h4 x- E
不過, 如果閣下和家人有類似嘅習慣, 覺得冇乜大不了, 咁就另作別論......6 Z" r; m2 d4 ?5 ]4 \& r
打狗棒 發表於 2009-11-17 11:21 AM
' e4 F$ ]1 ~! h+ B0 V6 `  n, w5 b  D/ C$ h1 E$ D+ B) ?/ }. b8 j
自己屋企有咩所謂喎
作者: hamsubboy    時間: 2009-11-17 07:47 PM

" i) `4 G/ O$ P' b" c+ J; G- F* z! r1 N
由其係大熱天時, 我經常都除清光通屋走,
1 }% U; q7 `8 J星期六日咪唔著一邊睇波一邊網上投注,, L" j/ a& ]8 `* A. `: ]
自己屋企私人地方,...... 唔著衫褲上網有咩問題?6 @% J$ g* k+ V( J

* d7 o1 M2 {1 B2 y  W' b唔著衫褲行埋window俾d街坊睇到就話過份j,
/ ~- t) Y5 m/ Z/ b. _: c: h& y0 O; B6 u9 t' N2 N  H# o
你地批評個女人係因為好可能未試過一個人住掛.....( f1 }& @! Y2 z! s0 p+ L8 [

6 n2 ]0 N6 t: u* V5 R我本人經常都沖完涼, 衫都唔著就上網gala!
作者: 艾官    時間: 2009-11-19 09:48 AM

. }3 q' i3 a& e: x
, X8 t& Z- }4 ^1 T0 i4 _
你想睇佢著衫定唔著衫
+ o0 c% g8 D1 n0 Z: J+ r魚佬 發表於 2009-11-17 12:29 PM
& \% D1 \; ~) F. z& B
' M  ^" }4 ^) S9 s
點話點好啦~~
作者: vbvb    時間: 2009-11-20 01:12 AM

真係想知條中女點既樣~
. N) u. ?% y1 `! d  X2 Y4 U! I艾官 發表於 2009-11-16 10:34 PM
好奇心我都有
作者: jojojojoj    時間: 2009-11-20 08:18 AM

. g5 J) _9 u1 D
你係咪發雞盲, 而家條女係沖涼咩? 正常人會唔會除晒衫玩電腦?$ Z9 H1 P# o+ f( D( [
不過, 如果閣下和家人有類似嘅習慣, 覺得冇乜大不了, 咁就另作別論......4 K0 `7 Y* Z# ?3 M0 x0 }  R
打狗棒 發表於 2009-11-17 11:21 AM
! T; t* h- b( K% Y1 z. j! r5 D

2 @* i* P- d$ M+ x* \你咩年代人?? 個腦同d思想都好似未開發咁, 2 S( _0 i9 o' o
一個人係自己私人地方,( R" J4 s2 \; z1 }0 h8 ?
冇人睇到除晒衫有咩好咁大驚小怪?
" X% n# j5 X6 e8 N7 W4 t裸睡其實好普通, 訓醒玩下床隔離部電腦又有幾"唔正常"??8 M- j% B7 E, z* v: K9 r* p" N$ A, F& w
佢又唔係特登show個body比人睇, 特登show就話發姣,
9 D3 ]3 c$ J3 ~& L不過, 如果閣下和家人係中東人或伊斯蘭教徒, 大熱天時都要包到冚先出街, 咁就另作別論......
作者: 打狗棒    時間: 2009-11-20 06:42 PM

. O7 x" W3 h' ]! Q- y

: o/ a( Q# L! w$ ~: p# |你咩年代人?? 個腦同d思想都好似未開發咁, " C" M/ D+ R3 V  }
一個人係自己私人地方,
7 V1 o4 H' _3 C- v8 X( o冇人睇到除晒衫有咩好咁大驚小怪?
7 c9 i3 l6 ]2 J裸睡其實好普通, 訓醒玩下床隔離部電腦又有幾"唔正常"??/ b4 Z4 v* j' l! p  J- W$ m
佢又唔係特登show個body比人睇, 特登show就話發姣,
6 }! m+ H1 Z6 Q7 c: {" G4 K不 ...% V/ K1 J! T8 C
jojojojoj 發表於 2009-11-20 08:18 AM
4 G, D# P5 M$ K5 Q7 r! s5 S
你咁叻, 以後喺屋企就咪著衫褲, 著親就pk死.......
作者: jojojojoj    時間: 2009-11-20 09:25 PM

咁大個人, 詞窮理虧就講埋d咁既野, 仲小朋友咩: m7 M4 N4 v9 d
  w  K  ?/ t8 m6 `

作者: 打狗棒    時間: 2009-11-20 11:36 PM

3 \  v  [  ^; Z; W) m6 y. P" K8 i" W; T% ]+ R2 m& S
咁大個人, 詞窮理虧就講埋d咁既野, 仲小朋友咩; v/ N- J! w! y3 f  i) Y

' Q: ]& g* D& n! W  {$ Z) }0 v4 A6 n8 i  K
jojojojoj 發表於 2009-11-20 09:25 PM
$ I3 s0 w& C5 I; `! ?( \詞窮? 世界標準幾時變咗在家除晒衫就係潮人, 反而著衫就係伊斯蘭教的擁護者?& d$ n+ S: i* H5 @. @% j$ S
我並無反對別人在自己家中除衫, 只係覺得差佬在此事件中也無不妥, 唔好混淆視聽!!!7 w- u  O/ H" ~$ e0 t6 T* O* q
仲有, 在家除晒衫光豬同包冚晒出街係兩回事, 你傻架?
作者: jojojojoj    時間: 2009-11-21 12:21 AM

- s, D, Y  O1 K" |% u% D6 e" p
詞窮? 世界標準幾時變咗在家除晒衫就係潮人, 反而著衫就係伊斯蘭教的擁護者?
3 A: P+ a8 E: g我並無反對別人在自己家中除衫, 只係覺得差佬在此事件中也無不妥, 唔好混淆視聽!!!2 ~/ i2 Y# u/ L, C
仲有, 在家除晒衫光豬同包冚晒出街係兩回事, 你傻架? ...* E& U6 J* b( P3 s* |( y. u
打狗棒 發表於 2009-11-20 11:36 PM
, O$ n" w, R  ^/ A
1 [! ^0 E* R" P+ ?2 c9 Y
: _: u# T& E2 X4 Q, R
你無反對別人在自己家中除衫,. U7 }4 J: A! f& _/ ?8 H* V  c% Z
但係又話人一個人係自己屋企唔著衫係發姣, - v7 H6 \) [# h, ?0 K
除晒衫係屋企玩電腦係唔正常,
/ l9 m$ @# T" {* t6 L
/ L% {. d; Y5 I1 W# x1 L7 w& P講咩世界標準, 乜喺屋企著親衫褲就pk死都係世界標準?4 g$ V% W( X& ?$ h) W
唔通喺屋企著衫褲同pk死係一回事?1 `* ^6 Z* ?! E, _/ j' R
仲有"在家除晒衫就係潮人"同"著衫就係伊斯蘭教的擁護者"係你既想法; H! x. z3 q0 Z0 K( B
唔好強加落別人的論點中, 混淆視聽果個會唔會其實係你??, ]6 b$ `/ O7 U( Q
你原來唔只詞窮仲要充滿矛盾
3 p4 y6 r/ u& Y, C3 O- `+ K$ S! {
; f' c, e5 Y7 o0 \1 N既然你咁鍾意講條死差佬無不妥, 咁就同你講番d死差佬2 A' O0 s, s+ i0 K; S; e* x* V$ R
講真差佬開槍前都要先警告, 唔係咩都可以貿貿然行動,# c7 W  X6 s% E. `4 P# {5 z) M
哩d學堂都有教, 今次擺明係有人疏忽, 唔跟正常程序做野
2 s. m) X$ m) T+ ?5 u3 b4 o2 c' Vd死差佬都唔係第一次, 之前都有單爆錯人門仲要打到人豬頭瀝咁,
- d1 o! w& R7 T3 z; s2 Q唔通次次都係差佬一句"我咁做都係為左維護法紀為左救你"就可以衝動亂咁黎?
作者: 打狗棒    時間: 2009-11-21 12:31 AM

2 P/ n7 M9 H' I4 h( j3 h5 I" I5 i

# j9 G! e( L5 D- V% R0 [0 Y
" ]9 k, S7 D# ~% E4 Y' @+ x你無反對別人在自己家中除衫,
. b0 p' @  i2 f但係又話人一個人係自己屋企唔著衫係發姣,
3 ~$ C+ C! P9 a) O# E: L3 o- [除晒衫係屋企玩電腦係唔正常, # p4 G+ I% b/ T! F4 K

# J! }( v6 G+ Q& L# z' t2 j講咩世界標準, 乜喺屋企著親衫褲就pk死都係世界標準?
# R/ ]7 c5 m+ a6 ^8 \' ]! w4 ^唔通喺屋企著衫褲同pk死係一回事?6 K# y* F% l. E7 U- {" S% c# f
仲有"在家除晒衫 ...; i% l5 J% |" P$ p/ n( S
jojojojoj 發表於 2009-11-21 12:21 AM
; f2 p( B- `  ~: f) L% \乜破門入屋同開鎗的指引係一樣咩? 下次你屋企被人老爆, 係咪差佬破門入屋就叫貿然行動?
作者: jojojojoj    時間: 2009-11-21 12:59 AM

9 ]" W2 u. L9 E9 Q0 ]# m- c9 Y
乜破門入屋同開鎗的指引係一樣咩? 下次你屋企被人老爆, 係咪差佬破門入屋就叫貿然行動?# l& k5 n0 T/ K" k
打狗棒 發表於 2009-11-21 12:31 AM
; F8 ^1 L" R& ~4 j
: M1 I" c; K  N: F3 [之前都講過+ W  Q$ Z9 \8 A$ Z2 W; H
講咩下次你乜乜乜根本冇意思,- l1 ~7 F' z" g* Q2 |1 C
你咁講我都可以話下次你屋企有炸彈, * C1 X5 j' ~' x6 S
差佬破門入屋果陣整爆左炸到你"冚家慘",
8 N7 F  b2 p+ Y. N3 C# Q我係咪可以恭喜你遇到個神勇既差佬你真係死得抵?
) I# N# J1 P6 c
9 F) W2 _" f0 w5 x1 ]仲有個重點唔係只係在"破門入屋"哩一點到,   h2 q3 Z  z2 s9 S
貿唔貿然行動係仲要睇埋"破門入屋"前後既行動,
6 O4 U4 I8 F9 b$ {) C" \2 C6 j而"指引一樣"亦都係同樣道理,
  r% |+ h) q$ j. y$ R, d- i唔係話破親門入屋就一定係差佬錯& G4 E$ V& d  c( y! I. K1 i8 a( J
開鎗同上門查案都有指引教佢地點做, 但唔等於指引係完全100%一樣
作者: 打狗棒    時間: 2009-11-21 11:08 AM

; }4 v" a" [5 S
4 H$ E; B9 J3 i( L2 E1 \
之前都講過
/ N1 Q7 y3 {% p3 h$ |講咩下次你乜乜乜根本冇意思,+ ~# N' g9 J& f/ {% i  t% l
你咁講我都可以話下次你屋企有炸彈,
/ u: t0 x( D  H7 l) M( D/ s差佬破門入屋果陣整爆左炸到你"冚家慘",
' X" i/ N& a- @4 h我係咪可以恭喜你遇到個神勇既差佬你真係死得抵?
8 e( y# H7 k& P4 \9 j
! c) d1 A( Y+ L# }8 x; O' i仲有個重點唔係只係在"破門入屋"哩一點到 ...
5 \1 }, s! _' \0 c2 yjojojojoj 發表於 2009-11-21 12:59 AM
1 C1 b7 p- M" Y, K& H% }& |如果命運注定我俾人炸死, 我做鬼都會去搵放炸彈果個報仇, 呢d叫做"冤有頭債有主", 唔會學有d鍾意除晒衫條條fing周屋走嘅"潮人"咁怨呢個怨果個!!!
作者: jojojojoj    時間: 2009-11-21 08:40 PM

4 @0 Q, d) O9 N- ^. Q" i如果命運注定我俾人炸死, 我做鬼都會去搵放炸彈果個報仇, 呢d叫做"冤有頭債有主", 唔會學有d鍾意除晒衫條條fing周屋走嘅"潮人"咁怨呢個怨果個!!!
3 Y6 S* I, g7 f) [/ r* P- |打狗棒 發表於 2009-11-21 11:08 AM
. i% H. t& }# W* f$ Y4 b
: h2 ]$ a/ w# o1 q, E
唔講差佬拿?& ?( o6 O" i* n& ?- J5 p8 q7 j
又講番去唔著衫係度單單打打* I* r' d+ M1 @8 i
又詞窮?

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0