標題: 大家認同法國國家隊冇左施丹後,係廢都爆嗎? [打印本頁]

作者: a1036043    時間: 2009-11-20 10:37 PM     標題: 大家認同法國國家隊冇左施丹後,係廢都爆嗎?

大家認同法國國家隊冇左施丹後,係廢都爆嗎?- _; p9 Z4 K/ O, O) q8 E7 R

) [# u, T) G4 E& P連D屎波都出埋...又要打附碌賽...各球員係勁...但組織埋一起重差過香港.
作者: chewlun3    時間: 2009-11-20 10:42 PM

個個有上帝之手咪得囉
作者: skyhookii    時間: 2009-11-20 11:01 PM

Even with Zinedine, he'd be old by now and pretty much useless. The French National Team is made up of basically 90% Africans, anyway. Shouldn't be allowed.
作者: 艾官    時間: 2009-11-21 12:03 AM

其實除左施丹~其他位置都比唔上之前d球員~
9 r. h$ x4 A* f( q好似韋拉~迪西里~杜林~李沙拉素等等~都無人接到班
作者: 自由神    時間: 2009-11-21 12:08 AM

最大問題係個領隊........
' Z9 e7 |) G2 w: v# a0 g! b佢有小運,炒極都炒唔到....
作者: SCM    時間: 2009-11-21 12:12 AM

最大問題係個領隊........% e: Y! I) d; a4 S& X2 F- u
佢有小運,炒極都炒唔到....8 u  Z7 h8 t" C* Q" @' Y
自由神 發表於 2009-11-21 12:08 AM
呢個先係重點 負碌到爆
3 G# a/ G+ J$ \9 }& P一到大賽就早早收山
  Q2 v  l2 L7 K* E3 ]8 t1 r星座排人呢招點解法國足總可以接受
作者: wonderful19000    時間: 2009-11-21 01:01 PM

踢波唔係踢一個人 ....
7 ?6 L0 Z/ J3 s* ]4 k' z; D3 ]況且冇左施丹,
# A* u8 j4 R5 d) J9 X我又唔覺得法國隊表現真係太差0者 ~~
作者: leungman    時間: 2009-11-21 01:37 PM

我反而覺得佢重用老將先至大獲,史基拉斯、哥古夫果D如果一早用佢地的話,唔會要出動到亨利呢招先至得啦...
作者: 自由神    時間: 2009-11-21 02:59 PM

8# leungman Mexes 呢個真係經典
1 A7 X! s/ F6 |7 Q死都唔用~
作者: 勇勇    時間: 2009-11-21 06:20 PM

點解變左體育吹水區
作者: mnbvc    時間: 2009-11-21 08:19 PM

點解變左體育吹水區
0 z% W' n, k; {; `勇勇 發表於 2009-11-21 06:20 PM
% b% L5 V7 V! S. G+ Y
你會唔知點解
作者: vv1668vv    時間: 2009-11-21 08:34 PM

本帖最後由 vv1668vv 於 2009-11-21 08:41 PM 編輯 0 D' \. F' j/ R# s; {
3 ~+ E" D" G) m4 s1 R0 F2 \! v6 O
法国 似乎 暂时未 揾到一位 老练中场 策划 接班人
/ N) N; Y( d2 o/ I: l) o5 y7 e1 g
- q  \) p( N7 n4 v/ O' y) u, ^0 V' [6 Y0 o1 P
PS 怀念“斯丹转身”
作者: kuen01    時間: 2009-11-23 12:26 PM

主要都係星座王子o既問題
3 ]6 @2 L# q: o% d  u4 y你睇佢個名就知咩事
作者: 魚佬    時間: 2009-11-23 12:50 PM

大家認同法國國家隊冇左施丹後,係廢都爆嗎?
" w  \! }' H  {: M' ?. K& U+ Q: I! ~% ]' ^
連D屎波都出埋...又要打附碌賽...各球員係勁...但組織埋一起重差過香港., D+ z6 I  p  H9 c  \' ?9 }
a1036043 發表於 2009-11-20 10:37 PM
) x/ O" }; Z$ S( h6 H# T
* U! A; a* P- h8 v
換個教練會好好多
作者: gt2686    時間: 2009-11-25 05:43 PM

我想都是換杜生會好d
作者: kuru    時間: 2009-11-25 11:19 PM

廢到爆, 所以出左線, 都冇乜機會贏到世界盃
作者: 費事高    時間: 2009-11-26 01:38 AM

名大於實,下注買呢隊波...10居其9都凍過水

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0