標題: 打豬流感針要簽生死狀 [打印本頁]

作者: man9    時間: 2009-12-7 08:10 PM     標題: 打豬流感針要簽生死狀

http://hk.apple.nextmedia.com/template/apple/art_main.php?iss_id=20091207&sec_id=4104&art_id=13497059
# c2 V3 w# V6 J  q- r! k; n! F! S; q
3 F& i8 j, v' z- p! @真係打又死唔打又死.....
作者: 艾官    時間: 2009-12-7 11:41 PM

咁就唔好打喇~寧願豬流感死都唔想畀政府害死% j% |, U' O3 J6 c! z5 n
話時話~玩笨豬JUMP或者跳降落傘先會簽生死狀者...原來打疫苗都要架~~~?
作者: 自由神    時間: 2009-12-8 12:38 AM

其實疫苗本身係咩大家應該知嫁啦
* }0 U1 C( L! u, B( K$ M9 w! s9 r; k4 q2 Q8 N0 ]+ o1 o
係將果隻virus既弱殘版/個死左既身驅打入身體' e) w1 ]; i0 Y! g( _' i7 I
簡單黎講姐係要你奶一次H1N1先; J+ t6 @$ W, y! \) c
只不過係d病毒就死咁解8 e( U- k8 z- |" M2 c
等你身體有對類似物種既抗體姐5 H/ \: w' f- L! E* U' \$ F

' P3 w5 p$ y) }0 f9 U咁假若....你身體本身弱,面對弱殘版既流感病毒打輸
2 _# F( T' I  s, l2 P咁自然會....瓜嫁啦....
作者: 魚佬    時間: 2009-12-8 03:46 PM

咁就唔好打喇~寧願豬流感死都唔想畀政府害死1 k: u4 e- s! Z" n6 Z: ]/ C6 u* \
話時話~玩笨豬JUMP或者跳降落傘先會簽生死狀者...原來打疫苗都要架~~~?
& @5 m3 o' r* ^# I; \艾官 發表於 2009-12-7 11:41 PM
6 }! u1 A& j+ C" @. J

9 x) R8 @! ~# k+ i咪係, 重要自己俾錢
作者: infjlam    時間: 2009-12-8 03:59 PM

咪唔好打囉,又唔怪得晒政府,打新針,始終有風險

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0