標題: 今日西洋菜街見到 [打印本頁]

作者: 角都    時間: 2009-12-13 12:43 AM     標題: 今日西洋菜街見到

今日西洋菜街見到...  有個40多歲的傻佬舉著個牌, 大約寫著"我愛容祖兒公主,會係她的演唱會表白"
, ]8 j/ `  E* V! j見到依d, 我就行去8下, 幾多途人圍觀, 好多人都問左佢唔少問題
2 ~" r) w0 F, e( D' X% c有d人問佢, 向容小姐表白,人地識唔識你先4 {" E$ r% z% N/ n9 x3 G6 e
有又人問佢驚唔驚楊生2 T) \/ K; e/ R' A$ k/ t
有人問佢如果容小姐拒絕佢,佢會點, 跟著佢話"如果容小姐拒絕我,未當和平分手law"<----都未同人開始過,點分手???
0 E5 b1 s& z, i0 p1 X# x' h, [  N/ K3 N( r! p
不過都無謂追究禁多,就係有依d人,先有得娛樂下我地
9 T( V3 \! p' I, m" r* \( z2 k/ {. w7 K: b
至大獲就係我今日無帶機出街,因為有野做,如果唔係影低俾大家分享
作者: 自由神    時間: 2009-12-13 12:46 AM

堅定流呀?
/ T# E' ]  U1 J, c6 W, m咁過癮?
作者: 角都    時間: 2009-12-13 01:38 AM

當然堅,但播緊日本對香港決賽個陣,d人走曬去電器店睇賽事6 ^* u/ f: s( G! Y  E
無人理佢
作者: Winters    時間: 2009-12-13 12:34 PM

搵多啲錢,去英皇駿景咪幫襯到容小姐囉
作者: kuru    時間: 2009-12-13 02:21 PM

英皇有好多靚女, 唔駛選佢, 係咪廣告黎架
作者: wwwhk    時間: 2009-12-13 04:45 PM

[youtube3]jRiG58zUmAc[/youtube3]係堅!
作者: 角都    時間: 2009-12-13 08:57 PM

昨日我用fd 部機影的

圖片附件: DSCF1005.JPG (2009-12-13 08:57 PM, 1.1 MB) / 下載次數 0
http://26fun.com/bbs/attachment.php?aid=1458953&k=9f5ca4348f2d9801f8d270288db0e6ab&t=1726968641&sid=jcNgb4

作者: CAT8833    時間: 2009-12-14 01:10 AM

好過癮....香港其實好自由......啲民主黨唔知想香港幾好.........要支持中国
作者: reevechan123    時間: 2009-12-15 08:35 PM

唔係掛...竟然係joey= =
; ?! m# ~- j, f英皇都有幾多靚女singer...點解要揀佢
作者: 正能量    時間: 2009-12-15 10:03 PM

傻得搞笑!
作者: 角都    時間: 2009-12-16 10:35 AM

突然諗到會唔會係為即將嚟ge演唱會做宣傳???% s  ~' K/ f& T" }; P
因為依種表現好令人注目,比賣廣告有效得多,成本又低
作者: 魚佬    時間: 2009-12-16 11:49 AM

專業粉絲
作者: brother6    時間: 2009-12-16 01:44 PM

做小丑
作者: CK銘    時間: 2009-12-16 07:59 PM

果然有勇氣......
作者: goodnicelady    時間: 2009-12-22 12:09 AM

昨日我用fd 部機影的
. A% p" b# ~; V3 J6 O( X( D7 n角都 發表於 2009-12-13 08:57 PM
( w) m' l! s* @& A這個人0既樣好熟口面喎!
作者: 12d3    時間: 2009-12-22 01:01 PM

8# CAT8833
8 }6 A  }" A4 N- S# S- ?
3 }9 _( ^: E4 {9 E9 i: o- D都唔知你講乜??
作者: vbvb    時間: 2009-12-22 11:16 PM

有79%可能性係條友自己set up7 e9 P6 B2 R1 B2 Y  ]" Z/ n( x" a( i
博人拍低片放上youtube博出名啦////////////
作者: bwk0317    時間: 2009-12-24 06:12 PM

不必理會容祖宜係咪咁受男人歡迎, 口味嘅嘢好難講!  / k% K3 ~  p! g( ]. R
; u% i4 K' U; B/ \
四十幾歲把妹唔洗用咁無聊居嘅手段呀嘛
作者: WP61    時間: 2009-12-27 03:59 PM

怪事年年有,今年特別多,不足為奇!可能是做勢宣傳!
作者: MILKSON1234    時間: 2009-12-27 05:57 PM

唔係掛

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0