標題: 【古語有云】我11歲已經聽!! [打印本頁]

作者: 勇勇    時間: 2009-12-16 08:12 AM     標題: 【古語有云】我11歲已經聽!!

古語有又話::平安夜~~失身夜~~這一夜~~米去咁夜.....................!!!!
# K* L' S8 u0 W4 G, I: ^大家係唔係果日失身架有冇朋友係果日失身啊宜家仲有冇哩支歌仔唱呢,我80’s就有喇0 F% a  h. M( H% R4 b
大家可以分享一吓平安夜失身嘅經驗,或者點樣令D膜仔失身嘅經驗
作者: kakeidevil    時間: 2009-12-16 04:04 PM

我今日仲係青頭仔! U6 x2 t9 x6 _; d* b
使唔使整篤童子尿你嘆下
作者: 勇勇    時間: 2009-12-16 11:07 PM

我今日仲係青頭仔
( R$ j% j& c% y/ a0 n$ J0 I. @使唔使整篤童子尿你嘆下% G$ ]3 _) s# K
kakeidevil 發表於 2009-12-16 04:04 PM
洗唔洗我幫你失身啊
作者: 衰貓    時間: 2009-12-17 03:04 PM

古語有又話::平安夜~~失身夜~~這一夜~~米去咁夜.....................!!!!; T0 L) {5 l8 I. w( b
大家係唔係果日失身架有冇朋友係果日失身啊宜家仲有冇哩支歌仔唱呢,我80’s就有喇
5 |' b: N0 h" q& J- {1 ^大家可以分享一吓平安夜失身嘅經驗, ...# B0 r' U  P9 a/ ~/ @' w& |, [
勇勇 發表於 2009-12-16 08:12 AM
" N0 F$ _: k, |* g( Z& k
" A$ l, `1 t3 F& y
7 w7 z$ c% q1 Z) s- h- t
睇黎老友你都有番拱上下年紀,應該同小弟差無幾喇 。。。。。3 r* j$ h0 P9 E/ U8 l
依家同八十年代差得太遠喇,基本上可以話,對啲o靚仔o靚妹黎日日都係平安夜,晚晚都係失身夜。。。。。
作者: 勇勇    時間: 2009-12-17 03:47 PM

, Y+ E, G" l2 y# s
) G9 i' w6 u' c! Z4 f6 ?' P3 y$ z0 N1 K
睇黎老友你都有番拱上下年紀,應該同小弟差無幾喇 。。。。。' R; X# g0 n2 W. Y7 f, S
依家同八十年代差得太遠喇,基本上可以話,對啲o靚仔o靚妹黎日日都係平安夜,晚晚都係失身夜。。。。。 ...
' X* I) t/ R7 Y; O; M' ^衰貓 發表於 2009-12-17 03:04 PM
係人都知道我係老人家 2 N- j( L, h* q
現今D細佬女真係變得好開放
3 S7 q) D2 j1 J, v( v7 @果時平安夜好有氣氛,因為要用腦諗計去呃女

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0