標題: on豆男女凌晨街頭鬧劇! [打印本頁]

作者: winglo0428    時間: 2009-12-23 06:18 PM     標題: on豆男女凌晨街頭鬧劇!

條港女都幾狼下!# [0 {9 {0 l! ~4 C  v& t6 f0 f
# O4 s4 X( J0 |+ c( K
http://www.youtube.com/watch?v=l5Z8iAau85s&feature=topvideos
作者: 勇勇    時間: 2009-12-23 06:34 PM

家庭糾紛
作者: evilmio    時間: 2009-12-24 04:05 PM

連累的士呀叔.......
: F: Y# h5 ]3 }0 n, o9 s而的士呀叔亦懶醒,以為會釣到客
作者: mnbvc    時間: 2009-12-24 08:11 PM

刀聽唔到聲
作者: mnbvc    時間: 2009-12-24 08:19 PM

少見多怪
4 e5 K9 D' v) r9 i$ f我屋企樓下成日刀有d仆街嘈
& |3 T# \& L5 Y6 y& C見過有次半夜有班仆街又係到嘈- F5 Q% b, i7 e+ V  ]5 j/ _
嘈嘈下有條女吊條仆街跟住比佢打
: x1 o; i1 o! s佢身邊班友龜縮晒唔敢出聲睇住佢比人打幾次" t  a0 p. Y* f& K2 w1 K) i: X" N
見有野睇拍低左
8 E* ?5 @; q$ ]% D/ u但太黑淨係得乍黑影d聲又收唔到
- J/ V1 I3 O4 M2 L唔係早就貼上youtude  K0 ?+ L, ~6 `2 z* z7 F/ i
又有次唔知條女講分手定咩$ f0 w$ m5 g0 s5 K- n
大聲發癲鬧條友但又咬字唔清! ]" [: ~+ h9 F2 w# r
除左知佢鬧人就乜刀聽唔到$ R1 G% I9 \+ a% N8 Y- a# V
959夜晚就有呢d仆街嘈嘈閉, _- e) n( \9 _; P6 V4 {
唔係影唔到既話實同佢地貼大字報上youtude拉
作者: 勇勇    時間: 2009-12-24 10:31 PM

少見多怪) Q5 g5 z$ i% s2 R9 t; f
我屋企樓下成日刀有d仆街嘈
: Y3 G* H0 m( D0 A' Y3 E見過有次半夜有班仆街又係到嘈8 \3 ^# T) G( U& @
嘈嘈下有條女吊條仆街跟住比佢打
3 v$ ^6 n, c7 x# k' F佢身邊班友龜縮晒唔敢出聲睇住佢比人打幾次
# D' {5 ^1 @# j  \# s& c見有野睇拍低左
6 o' P* k0 s0 i; Z但太黑淨係得乍黑影d聲又收唔到
$ @! ?9 ^+ j4 B; H( m. @唔係早就貼上youtude ...: E9 r( _- j0 o6 A4 `( J. x+ D
mnbvc 發表於 2009-12-24 08:19 PM
好慘啊BABY
5 ~4 \( p; P9 B( o) t. J- u你屋企咁Q嘈,我收養你
作者: 艾官    時間: 2009-12-27 05:10 PM

搞成咁呀~
作者: vbvb    時間: 2009-12-27 09:08 PM

聽唔清楚佢嗌乜

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0