標題: 而家十幾歲d靚仔真係痴線... [打印本頁]

作者: sm123456    時間: 2009-12-29 01:01 PM     標題: 而家十幾歲d靚仔真係痴線...

http://hk.apple.nextmedia.com/template/apple/art_main.php?iss_id=20091229&sec_id=4104&subsec_id=12740&art_id=13572537
9 x2 [! Z2 p' x( ~3 G# ]& |1 v" b: c* U3 [" y
睇得av太多....想搞就搞....唔理後果
作者: 偉華    時間: 2009-12-30 01:55 PM

這班0靚仔真不知死,乜都做得出,個0靚妹又痴埋一份,同流合污,定佢地罪是一種教訓,亦希望佢地有反省,日後更希望有社工等人幫佢地改過啦!
作者: goodnicelady    時間: 2009-12-30 06:19 PM

除了先天頑劣故然令家長頭痛,後天培育更是刻不容緩的事,我覺得現時的教育真的缺乏教導性,較為著重資訊,對於德智體群的教導似乎沒有深切性,一群這樣的朋友仔毫無良知,真令人慨嘆!
作者: vbvb    時間: 2009-12-30 06:33 PM

近墨者黑啊////////////////////
作者: 自由神    時間: 2009-12-30 07:18 PM

OMG~the teenage is really carzy.....
作者: 幸福男    時間: 2009-12-30 09:32 PM

d細佬無思想,一時之錯終身遺憾!
作者: chung11    時間: 2009-12-31 12:21 AM

道德觀念 ~~ 是什麼 ??
作者: kuru    時間: 2009-12-31 01:36 PM

十八歲前唔駛入獄, 真係平宜左佢地
作者: mycar422    時間: 2009-12-31 08:00 PM

細時偷針,大時偷金;可能細時輪姦;大時姦殺都未定,未成年都如此荒唐,太可怕!
作者: o-pitt    時間: 2010-1-2 02:42 AM

真係傻架!
作者: 艾官    時間: 2010-1-2 03:57 AM

點解愈黎愈多呢D敗類架~?
作者: wmcsll    時間: 2010-1-2 05:10 AM

未成年就學人強姦,可謂世風日下,大個真是不得了!
作者: vbvb    時間: 2010-1-2 01:35 PM

未成年就學人強姦,可謂世風日下,大個真是不得了!( T# r( E0 O9 E  Q
wmcsll 發表於 2010-1-2 05:10 AM
坐監坐大////////////
作者: evilmio    時間: 2010-1-2 01:45 PM

我預測呢類新聞長賣長有......
" m- j3 t/ l/ M呢一代年青人太欠缺自覺性.....
& t" ~  q% i6 Y! w5 t+ t, o% e冇得救
作者: sarin03    時間: 2010-1-2 07:10 PM

我都信呢d野愈來愈多....

歡迎光臨 娛樂滿紛 26FUN (http://26fun.com/bbs/) Powered by Discuz! 7.0.0